proidea.ro catalog online de informatii produse

Transpaleti cu operare la mica inaltime ECU 15 C


2017. noiembrie 22.

Manipularea impresionanta a bunurilor: capacitatea de 1500 kg si greutatea de serviciu incredibil de redusa

Pentru ca unul dintre obiectivele STILL este ca partenerii sai sa atinga eficienta si performante inalte, inginerii de la STILL au dezvoltat un nou produs: ECU 15 C.

Compact si rapid, acest dispozitiv eficient care faciliteaza activitatile dintr-un depozit deplaseaza orice greutate care cantareste pana 1,5 tone-cu platforma cantarind numai 200kg-si aceasta greutate include si acumulatorul.

ECU 15 C incanta prin: flexibilitate mare datorita dimensiunilor compacte, manevrare facila: transportul marfurilor fara efort, alternator integrat si motor de tractiune fiabil in tehnica 24-Volt, greutate proprie foarte mica, operatiuni de transport de orice fel.

Caracteristici:
 • capacitate portanta maxima: 1.500 kg
 • inaltime maxima de ridicare: 115 mm
 • viteza de deplasare: 4,2/4,6 km/h
 • tensiune baterie: 24 V.
Fie ca este vorba despre aplicatii industriale, comert cu amanuntul sau logistica - cu varianta sa ECU 15 C, STILL ofera mai mult decat un singur motiv pentru a retrage din utilizare transpaletii manuali. Transpaletul electric se bucura de o serie de aspecte de calitate: deplasare, ridicare si coborare - toate acestea se efectueaza electric fara a implica forta fizica a operatorului. Compact si rapid, acest dispozitiv eficient care faciliteaza activitatile dintr-un depozit deplaseaza orice greutate care cantareste pana la 1,5 tone - cu platforma cantarind numai 200 kg - si aceasta greutate include si acumulatorul. Acest lucru face ECU 15 C o platforma ideala pentru utilizare pe podele intermediare, in lifturi sau pe partea din spate a camioanelor, in special daca acel camion are o platforma de ridicare.

Datorita afisajului, operatorul va sti nivelul actual de incarcare al acumulatorului in orice moment. Chiar mai mult decat atat: cu un consum de putere de doar 0,39 kW pe ora, transpaletul este foarte eficient din punct de vedere energetic, la care se adauga faptul ca acumulatorul poate fi incarcat la orice priza electrica de perete, cu ajutorul incarcatorului sau de bord. Principalele calitati ale produsului ECU 15 C sunt disponibilitatea si flexibilitatea. In functiune, transpaletul pedestru cu inaltime redusa castiga avantaj nu numai prin controlul confortabil cu o singura mana, adecvat pentru operatorii dreptaci sau stangaci in egala masura, ci si prin capetele rotunjite ale bratelor cu role de intrare integrate care fac stivuirea paletilor mai eficienta si, in egala masura, mai confortabila. sasiul sau robust garanteaza rezistenta pe termen lung, si in cazul in care aplicatia devine putin mai dificila.

Putere
 • putere deplina: motor puternic, fiabil si care necesita intretinere redusa, cu tehnologie de 24V
 • transporta bunuri cu o greutate totala de pana la 1500 kg
 • structura rigida a cadrului la torsiune garanteaza rezistenta si fiabilitate.
Precizie
 • compact si mobil: functioneaza cu usurinta in spatii inchise si insule inguste
 • manipularea precisa a incarcaturii: centrul cu inaltime redusa asigura vizibilitate maxima pentru capetele bratelor
 • role de intrare pentru preluarea transversala a paletilor, usor si rapid
 • controlul precis al transmisie pentru beneficiul bunurilor.
Ergonomia
 • functionare ergonomica si intuitiva: procesele de deplasare, ridicare si directionare pot fi controlate simultan de operatori dreptaci sau stangaci, cu ajutorul unei singure maine si fara necesitatea de a schimba modul de prindere
 • cap maneta in forma ergonomica pentru functionarea fara intrerupere.
Compactitate
 • reincarcarea impresionanta a paletilor: dimensiunea compacta permite functionarea rapida si sigura
 • compact si mobil: functioneaza rapid chiar si in spatii inchise si insule inguste
 • rapid si precis: brate rotunjite pentru prinderea paletilor.
Siguranta
 • siguranta maxima a utilizatorului datorita cadrului profund
 • siguranta excelenta a soferului datorita sistemului automat de franare atunci cand maneta este eliberata.
Responsabilitatea fata de mediu
 • foarte putine emisii sonore datorita transmisiei si motorului de ridicare extrem de silentioase
 • peste 95% din materialele folosite sunt reciclabile
 • functionare fara emisii de gaze.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre transpaletii cu operare la mica inaltime ECU 15 C, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Transpaleti cu operare la mica inaltime ECU 15 C

Compact si rapid, acest dispozitiv eficient care faciliteaza activitatile dintr-un depozit deplaseaza orice greutate care cantareste pana la 1,5 tone - cu platforma cantarind numai 200 kg - si aceasta greutate include si acumulatorul. Acest lucru face ECU 15 C o platforma ideala pentru utilizare pe podele intermediare, in lifturi sau pe partea din spate a camioanelor, in special daca acel camion are o platforma de ridicare. Datorita afisajului, operatorul va sti nivelul actual de incarcare al acumulatorului in orice moment. Chiar mai mult decat atat: cu un consum de putere de doar 0,39 kW pe ora, transpaletul este foarte eficient din punct de vedere energetic, la care se adauga faptul ca acumulatorul poate fi incarcat la orice priza electrica de perete, cu ajutorul incarcatorului sau de bord.

Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 37 222 0934
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 21 369 7112
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
Mihaela Ianole
responsabil marketing +40 37 222 0933, +40 37 222 0934, +40 37 222 0956
Vanzari
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  transpaleta  transpaleti  operare  inaltime  ecu  15  c  ecu15c  still  stil  material  handling