proidea.ro catalog online de informatii produse

Sikaflex® Crystal Clear - sigilant si adeziv transparent de la Sika


2017. noiembrie 03.

Sigilant si adeziv 100% transparent pentru interior si exterior

Avantaje:
  • sigilant si adeziv 100% transparent
  • foarte flexibil, pentru sigilari orizontale si verticale (EN 15651-1 F EXT INT CC)
  • aderenta foarte buna pe o gama larga de substraturi utilizate in constructii
  • se poate aplica pe beton umed.
Utilizari:
  • pentru rosturi de imbinare verticale si orizontale intre pereti despartitori
  • sigilant pentru constructii metalice si din lemn
  • sigilarea si lipirea sistemelor de ventilatie
  • adeziv pentru majoritatea suprafetelor, inclusiv metal, sticla, beton, gips, gips-carton, lemn, email vopsit
  • pentru interior si exterior.
Ambalaj: 300g/ tub 290ml.
Culoare: transparent.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sigilantul si adezivul transparent Sikaflex® Crystal Clear, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Sika Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu central: RO-050562 sector 5, Bucuresti, str.Izvor, nr.92-96, cladirea Forum III, et. 7
Telefon: +40 21 317 3338
Fax: +40 21 317 3345
Sediu: RO-500450 Brasov, Brasov, str. Ioan Clopotel, nr. 4
Telefon: +40 26 840 6212
Fax: +40 26 840 6213
E-mail:
Web: www.sika.ro
   
   
   
   
   
   
   
   
Sika AG, cu sediul in Baar, Elvetia, este o companie de produse chimice de specialitate activa la nivel global. Sika furnizeaza produse pentru industria de constructii, dar si pentru industriile producatoare (auto, autobuze, camioane, feroviara, centrale solare si eoliene, fatade). Liniile de produse Sika contin aditivi pentru beton de inalta calitate, mortare de specialitate, sigilanti si adezivi, materiale de amortizare si de intarire, sisteme de consolidare structurala, pardoseli industriale, precum si sisteme de acoperisuri si impermeabilizare. Prezenta locala la nivel mondial in 90 de tari si cei aproximativ 17.000 de angajati leaga clientii direct de Sika si garanteaza succesul tuturor partenerilor. In 2014, Sika a generat vanzari anuale de 5,6 miliarde CHF.
Sika Romania, subsidiara a concernului elvetian, a fost infiintata in 2002, iar in cei 12 ani de existenta compania s-a ridicat la nivelul reputatiei construite de grupul mama in mai bine de un secol. Cu o evolutie notabila de la an la an, Sika Romania este acum unul dintre liderii de piata in domeniul aditivilor pentru betoane si mortare, al pardoselilor industriale, sistemelor de membrane de PVC pentru acoperisuri, consolidarilor structurale cu fibra de carbon, sistemelor de lipire a fatadelor structurale si pe piata auto, de aftermarket, in domeniul lipirilor de parbrize. In plus, este un jucator important pe piata de hidroizolatii, sigilari si lipiri. Cei 12 ani de existenta ai Sika pe piata locala au fost marcati de momente deosebite, incepand cu primii pasi realizati in 2002, si urmati, dupa doar trei ani, de inaugurarea Sediului Central si a depozitului de la Brasov. Anul 2008 a fost, de asemenea, marcat de inaugurarea Fabricii de Aditivi pentru Betoane de la Brasov, pentru ca in 2011 sa fie inaugurat Centrul de Competente pentru Fatade. In 2013 Sika a insemnat alti doi pasi importanti in dezvoltarea pe plan local. Compania a investit intr-un Centru de Competente la Brasov ce va fi dat in folosinta in urmatoarea perioada si in cadrul caruia vor fi amenajate laboratoare in care vor fi dezvoltate si testate produse si aplicari cu intreaga gama de solutii existenta pe piata locala. Tot in 2013, Sika a achizitionat o noua Fabrica de Mortare Uscate la Capusu Mare, in judetul Cluj, unitate de productie ce a fost inagurata in iunie 2014.
Sika Romania a fost implicata in proiecte locale importante printre care se numara Floreasca City Center, Floreasca Business Park, extinderea retelelor Dedeman si Kaufland, consolidarea hotelului Domogled din Baile Herculane, turnul de racire Paroseni, loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean, reabilitarea caii ferate Sighisoara - Atel si multe altele.
Denumiri marca: Sika
Alte stiri in categoria de produse Adeziv universal, banda adeziva
Alte stiri in categoria de produse Adeziv, chit de rosturi
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  sika  romania  sikaflex  crystal  clear  sigilant  sigilanti  adeziv  adezivi  transparent  transparenti  interior  exterior