proidea.ro catalog online de informatii produse

Statia compacta de automatizare a camerei Desigo DXR2


2018. februarie 02.

Statia Desigo DXR2 sporeste eficienta si confortul

Specificatii:
  • automatizare a camerei cu eficienta energetica mare si confort
  • functionalitate si flexibilitate gratie aplicatiilor demonstrate
  • instrument simplu pentru configurare si lansare/pornire eficiente
  • comunicare de sistem via BACnet.

Cu Desigo DXR2, Siemens Building Technologies adauga o statie compacta de automatizare a camerei la gama sa de produse dedicate automatizarii HVAC, controlului luminii si jaluzelelor. Statiile de automatizare a incaperii Desigo DXR2 vin cu aplicatii standard, configurabile pentru HVAC si pentru aplicatii electrice si sunt in special usor de comisionat.

Noile statii de automatizare Desigo DXR2 automatizeaza incalzirea in camere, ventilatia si aerul conditionat intr-o maniera eficienta din punct de vedere energetic si fara sa compromita confortul. Pot fi adaugate module aditionale pentru a controla iluminatul si umbrirea. Comunicatia in sistem se desfasoara prin BACnet; dispozitivele de camp cum ar fi comutatoarele si senzorii sau actuatoarele pentru lumina sunt conectate via KNX bus. Un instrument simplu (ABT Site) ofera configurarea flexibila a aplicatiei, in functie de necesitati. Un DXR2 configurat poate fi multiplicat cu usurinta in multe camere.

Aplicatiile au fost perfectionate pentru eficienta energetica si confort in laboratorul Siemens si se pliaza standardelor de eficienta energetica larg raspandite cum ar fi EN15232 sau eu.bac. Sunt incluse si aplicatiile pentru controlul tavanelor incalzite sau racite, regulatoarelor de volum de aer si ventilatoarelor. O biblioteca cuprinzatoare contine aplicatiile suplimentare demonstrate la indemana. Daca se doreste, utilizatorii pot configura Desigo DXR2 dupa nevoi pentru a-l adapta intr-un mod cat mai flexibil la orice tip de cerinta.

Ca o componenta a gamei Desigo Total Room Automation (TRA), statia de automatizare a camerei Desigo DXR2 sustine/suporta de asemenea caracteristici de eficienta energetica TRA cum ar fi AirOptiControl si RoomOptiControl. AirOptiControl optimizeaza volumul de aer, creand in schimb baza pentru operatiunile de ventilare a aerului si eficientizare energetica. In schimb, RoomOptiControl, detecteaza consumul de energie nenecesar dintr-o incapere si prin afisarea indicatorului Green Leaf pe unitatea de camera, incurajeaza utilizatorii sa economiseasca energie.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre statia compacta de automatizare a camerei Desigo DXR2, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Siemens Srl - divizia Building Technologies, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-062204 sector 6, Bucuresti, str. Preciziei, nr. 24, Corp H5
Telefon: +40 21 629 6662
Fax: +40 21 629 6372
E-mail:
Web: www.siemens.ro
George Zapan
Head of Building Technologies  
   
   
   
Siemens este una dintre cele mai mari companii din Romania care detine solutii inovatoare complete pentru urmatoarele sectoare de activitate: Industrie, Energie si Solutii Medicale. Cu o activitate de peste 100 de ani in Romania, Siemens numara in prezent peste 1800 de angajati in Romania, 8 companii care reprezinta intreg portofoliul, cu activitate in vanzari si service, cercetare si dezvoltare software, fabrici, reusind ca printr-o politica coerenta de regionalizare sa acopere uniform intreaga tara. Divizia Building Technologies face parte din sectorul Industrie, fiind in acelasi timp furnizor de servicii, integrator de sisteme si producator care combina oferte din aria tehnologiei automatizarilor, serviciilor energetice pentru cladiri, protectie la incendii si securitate electronica.
Denumiri marca: Siemens, Acvatix, Synergyr
Alte stiri in categoria de produse Regulator incalzire
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  siemens  building  tehnologies  statia  statie  automatizare  automatizari  incapere  incaperi  camera  camere  desigo  dxr2  dxr  2  bacnet  hvac  knx  bus  abt  site