proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul acoperis Ruukki Monterrey Basic


2013. iulie 25.

Monterrey Basic acoperis metalic tip tigla

30 ani garantie tehnica si aceeasi calitate consacrata Ruukki, acum la un pret accesibil.
Fie ca se vorbeste despre proiectele de renovare sau despre constructiile noi, acoperisul din tigla metalica Monterrey Basic este alegerea inteleapta pentru cel mai bun raport calitate - pret.
Acoperisul Monterrey Basic va proteja casa in toate circumstantele. Este durabil, elegant si se incadreaza estetic cu orice stil arhitectural. In plus, este usor de cumparat, usor de instalat si usor de intretinut.

Monterrey Basic de la Ruukki este proiectat pentru o viata fara griji!

          Inaltime totala 39 mm

          Lungimea modulului 350 mm

          Latimea efectiva 1.100 mm

          Latime totala 1.180 mm

          Lungime mxima 8.200 mm

          Lungime minima 850 mm

          Unitate de vanzare m²

Culori si protectie
Noul Monterrey Basic este disponibil in 4 culori standard si in 2 variante de protectie: Poliester si Poliester Mat.

RAL 3009
Oxide Red
RAL 3011
Brown Red
RAL 8107
Chocolate Brown
RAL 8019
Grey Brown

Garantie

La achizitionarea unui acoperis si a unui sistem de jgheaburi si burlane original de la Ruukki se beneficiaza de o garantie pe termen lung sub forma unui certificat de garantie care atesta responsabilitatea Ruukki ca furnizor si calitatea superioara a produselor.

Tabla tip tigla Monterrey Basic are 30 ani garantie pentru performanta tehnica si 10 ani garantie pentru performanta estetica.
Performanta tehnica se refera la functionalitatea mecanica a produsului; Ruukki garanteaza faptul ca aceste profile nu vor suferi daune mecanice pentru perioada de timp indicata. Garantia pentru performanta estetica certfica faptul ca stratul de acoperire si culoarea produsului vor ramane neschimbate pentru perioada de timp indicata.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre acoperisul metalic tip tigla Monterrey Basic de la Ruukki, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ruukki Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, Str. Ithaca, nr. 220
Telefon: +40 31 130 9730
Fax: +40 31 130 9731
E-mail:
Web: www.ruukki.ro
Web: www.ruukkiacoperis.ro
   
   
   
   
   
   
Ruukki Construction deserveste clientii din industria constructiilor civile si industriale, oferind un portofoliu extins de produse si sisteme metalice, alaturi de servicii de consultanta si proiectare sau servicii de instalare, realizate prin parteneri agreati. Ruukki Construction are aproximativ 3.300 angajati si 20 centre de productie in Europa. Ruukki Construction este o divizie a SSAB. SSAB este o companie siderurgica din tarile Nordice, cu sedii in Europa de Nord si Statele Unite, prezenta in peste 50 de tari. Compania este listata pe bursa NASDAQ OMX din Stockholm si Helsinki. www.ssab.com. Ruukki furnizeaza sisteme complete de acoperisuri metalice, din tabla tip tigla sau tabla plana, sisteme pluviale, accesorii de siguranta, prindere si etansare.
Denumiri marca: Ruukki
Alte stiri in categoria de produse Tigla metalica
Alte stiri in categoria de produse Acoperis, fatada
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  ruukki  tigla  acoperis  metalica  monterrey  basic