proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II


2017. iulie 04.

Mai silentios, mai economic, mai prietenos cu utilizatorul si cu mediul. Confort termic optim tot timpul anului!

Purmo, unul dintre liderii mondiali in industria sistemelor de incalzire, anunta lansarea pe piata a unei noi versiuni a ventiloconvectorului VIDO, Generatia II.

Purmo VIDO este primul ventiloconvector in carcasa metalica cu aspectul radiatorului de design KOS H, are functie dubla: incalzire si racire.

Noua versiune a ventiloconvectorului aduce cateva imbunatatiri aparatului, mentinand confortul termic optim pe tot parcursul anului.

Generatia a II-a VIDO vine cu o noua paleta a ventilatorului, din aluminiu, inlocuind modelul vechi din plastic. Puterea termica ramane nemodificata, la o turatie mai mica a motorului, astfel clientul beneficiaza de un nivel de zgomot si de un consum energetic mai redus. Noua generatie de motoare si transformatoare se incadreaza in cerintele actuale de economie energetica valabile la nivel mondial.

Sistemul de automatizare si control al ventiloconvectorului Purmo VIDO Generatia II, aduce o noua interfata mult mai prietenoasa cu utilizatorul, si mai multe functii si optiuni de parametrizare.

In interiorul carcasei, un senzor de temperatura suplimentar, realizeaza automat comutarea intre regimul de incalzire si cel de racire. Si tava de colectare a condensului a suferit o modificare la nivelul formei.

Purmo VIDO ramane solutia ideala pentru confortul interior indiferent de anotimp. Acum, intr-o versiune imbunatatita, mai silentioasa, mai economica si mai prietenoasa pentru utilizatorul final, fie acasa sau la birou.

Purmo VIDO beneficiaza de 10 ani garantie pentru schimbatorul de caldura, cuva, carcasa, grile de mascare si de 2 ani pentru componente electrice si electronice.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ventiloconvectorul Purmo VIDO Generatia II, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rettig Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Ventiloconvector Purmo VIDO Generatia II

Ventiloconvector in carcasa de radiator care are dubla functie: incalzeste incaperea atunci cand este frig si racoreste interiorul in zilele fierbinti. Pentru a mentine o temperatura de baza optima indiferent de anotimp, aceasta solutie inovatoare si eficienta energetic atinge o putere maxima de 9266 W pentru incazlire si 4147 W pentru functia de racire. Generatia a II-a VIDO vine cu o noua paleta a ventilatorului, din aluminiu, inlocuind modelul vechi din plastic. Puterea termica ramane nemodificata, la o turatie mai mica a motorului, astfel clientul beneficiaza de un nivel de zgomot si de un consum energetic mai redus. Noua generatie de motoare si transformatoare se incadreaza in cerintele actuale de economie energetica valabile la nivel mondial.

Firma
Sediu: RO-407352 Cluj, Juc-Herghelie, nr.69B, Hala C1, Modul 1
Telefon: +40 26 440 6771
Fax: +40 26 440 6770
E-mail:
Web: www.purmo.ro
Web: www.vogelundnoot.ro
Consultanta comerciala si tehnica
  +40 21 326 4108
Departament ofertare
  +40 79 983 5180
   
   
In momentul de fata concernul Rettig Heating Group este in Europa cel mai mare producator de radiatoare-panou. In total, fabricile din Finlanda, Polonia, Germania, Belgia, Franta, Suedia, China produc aproape 9 milioane de bucati.
Denumiri marca: Purmo, Vogel&Noot
Alte stiri in categoria de produse Instalatie de climatizare fan-coil
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de conditionare a aerului si tehnologie de racire
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  rettig  purmo  vido  2  II  generatie  generatia  ventiloconvector  ventiloconvectoare  sistem  sisteme  incalzire  racire  fan-coil