proidea.ro catalog online de informatii produse

Porotherm STh si Porotherm 25/30 Light


2010. august 05.

Noile caramizi de la Wienerberger

Caramida cu goluri verticale Porotherm  30 STh Caramida cu goluri verticale Porotherm  38 STh Caramida cu goluri verticale Porotherm 25/30 Light  
Wienerberger este permanent preocupat sa ofere clientilor sai produse preformante, ce au calitati imbunatatite si care raspund asteptarilor acestora, simultan cu respectarea cerintelor legislative aplicabile. Efortul specialistilor Wienerberger in munca de cercetare-dezvoltare s-a concretizat in dezvoltarea a doua noi tipuri de produse: Porotherm STh, cu design inovativ al structurii si al dispunerii golurilor verticale, si Porotherm 25/30 Light, produs recomandat pentru cladiri multietajate.

Produsele Porotherm 30 STh si Porotherm 38 STh sunt create pentru a raspunde in totalitate cerintelor de proiectare si au caracteristici substantial imbunatatite in ceea ce priveste comportarea la solicitari induse de seism (nevoia de siguranta a clientilor), performanta termica (nevoia de confort, eficienta economica, sustenabilitate a constructiei, habitat sanatos), acestea fiind demonstrate de rezultatele incercarilor si testelor realizate in laboratoare autorizate.

Produsul Porotherm 25/30 Light este un produs recomandat pentru cladiri multietajate (blocuri), folosit la zidarii in pereti de compartimentare si inchidere la structuri in cadre, 25 si/sau 30 cm grosime. Greutatea redusa in medie cu 28% fata de alte blocuri ceramice cu dimensiuni de gabarit similare, cu o rezistenta superioara la compresiune, 10 N/mm2 (fata de 5 N/mm2 cerinta legala minima), capacitate de inmagazinare a caldurii mai mare cu cca 30% fata de alte materiale de constructii.

Sistemul complet de zidarie Porotherm

Wienerberger ofera clientilor sai un sistem complet de zidarie, cu grad ridicat de prefabricare si complementaritate, format din blocuri ceramice cu lacas de mortar, blocuri ceramice cu nut si feder, buiandrugi in invelis ceramic, blocuri ceramice si grinzi pentru plansee.
Rezultatul efortului permanent de nou si imbunatatire se regaseste in eficienta tehnico-economica a unei case realizate cu sistemul Porotherm, atat in timpul executiei cat si pe parcursul duratei de viata a acesteia. Eficientizarea consumurilor energetice preocupa fiecare beneficiar al unei case. Sistemul Porotherm ofera premisele economisirii energiei utilizate pentru incalzire si climatizare, prin inertie termica ridicata, inmagazinarea energiei solare pasive, ca si prin rezistenta scazuta la difuzia vaporilor de apa in zidarie, in asa fel incat zidaria respira si nu acumuleaza umezeala. Durabilitatea cladirilor realizate cu sistem Porotherm garanteaza conservarea valorii initiale a cladirii si favorizeaza lucrari de reconstructie si extindere realizate ulterior. Sistemul Porotherm, prin gradul de reciclabilitate si componentele 100% naturale ale elementelor componente, este recomandat pentru constructii sustenabile, cu impact minim asupra mediului inconjurator.
  Sistemul complet de zidarie Porotherm


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre caramizile cu goluri verticale Porotherm, faceti clic pe poza produsului prezentat mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact al firmei Wienerberger Srl folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-013696 , Bucuresti, Sos. Bucuresti - Ploiesti nr 42-44, Baneasa Business & Technology Park SA, cladirea A1, sector 1
Telefon: +40 21 361 0452
Telefon: +40 21 361 0451
Telefon: +40 21 361 0450
Fax: +40 21 361 0455
E-mail:
Web: www.wienerberger.ro
   
   
   
   
   
   
   
Lider mondial in productia de blocuri ceramice, buiandrugi si planseu ceramic, Wienerberger a intrat in Romania in 1998 fiind in prezent cel mai mare producator de caramizi din tara, prin cele trei fabrici pe care le detine la Gura Ocnitei-Dambovita, Sibiu si Triteni-Cluj. Produsele se comercializeaza sub brandurile Porotherm si Terca. Practic, Wienerberger a adus cu sine traditia de fabricare a caramizilor (compania a fost fondata in anul 1819), dar si tehnologia de ultima generatie prezenta in toate fabricile concernului din Europa si SUA.

Produsele Wienerberger sunt comercializate exclusiv prin reteaua nationala de distribuitori, lista acestora fiind accesibila pe site-ul producatorului.

Harta distribuitorilor (Inainte de a solicita o oferta de pret va rugam, consultati harta distribuitorilor Wienerberger din Romania.)
Denumiri marca: Porotherm, Terca
Alte stiri in categoria de produse Zidarie portanta si neportanta
Alte stiri in categoria de produse Structura portanta si zidarie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  caramida  eficienta  cu  goluri  verticale  caramizi  blocuri  ceramice  bloc  caramizi  si