proidea.ro catalog online de informatii produse

Termoizolatie din lana de oaie - Alchimea Lana®


2011. noiembrie 18.

Proprietati excelente de izolare termica cu un impact pozitiv asupra mediului interior

In natura, lana nu numai ca protejeaza oile pe pasuni de sute de ani, dar si omul si-a dat seama de proprietatile naturale si sanatoase ale lanei, recunoscand avantajele acesteia.

Conductivitatea termica: λ = 0.0356 W / mK conform normelor EN 12 667.

Alchimea Lana® si caldura
Proprietatile excelente de izolare termica a lanei se pastreaza chiar si in stare umeda. Prin absorbtia si cedarea rapida a umiditatii atenueaza excelent variatiile extreme de temperatura, de exemplu la acoperisul casei.
Datorita fixarii genetice a fibrelor, lana Alchimea Lana® revine mereu la grosimea si densitatea originala ?i isi pastreaza forma.

Alchimea Lana® si zgomotul
O proprietate careia se acorda uneori prea putina atentie: lana poseda si capacitatea de a reduce zgomotul. S-a dovedit a fi un foarte bun absorbant fonic atat la pereti cat si la tavane.

Alchimea Lana® absoarbe materiile poluante din aer
Alchimea Lana® poate elimina formaldehida si alti poluanti din aer. Acest efect se bazeaza pe compozitia chimica a lanei. Produsele de reactie sunt foarte stabile si nu se mai emana formaldehida.

Alchimea Lana® – Lana pentru izolare termica si fonica pentru acoperisuri, pereti interioare si exterioare, tavane si podele sub forma de role sau saltele impachetate in saci PE.

Admitere
Certificat Tehnic European : ETA-03/0035 emis de Deutsches Institut für Bautechnik, Berlin.

Conductivitate termica
EN 12 667: λ = 0.0356 W / mK
EN ISO 10 456: λ = 0.039 W / mK

Alchimea Lana® are proprietati excelente de izolare termica si un impact pozitiv asupra mediului interior, datorita capacitatii de a absorbi o cantitate mare de umiditate si de a-l elibera din nou (fara a compromite conductivitatea termica).
Datorita rigiditatii dinamice mici poate fi realizata o izolatie fonica excelenta cu Alchimea Lana®.

Este ignifugata, clasificata in clasa E conform EN 13501-1.

Izolatia din lana este rezistenta fata de molii, mucegai si gandaci (conform EN ISO 846, calificativul obtinut fiind 0, conform testelor EOTA).


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre termoizolatia din lana de oaie - Achimea Lana®, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Naturalpaint Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-535400 Harghita, Cristuru - Secuiesc, str. Berde Mozes, nr.55/B
Telefon: +40 26 624 3041
Fax: +40 36 681 1501
E-mail:
Web: www.naturalpaint.ro
Lukács Lehel Elek
director comercial +40 26 624 3041
   
   
   
In secolul 21 reducerea consumului de energie, si implicit, a emisiilor de CO2 reprezinta una din cele mai mari provocari. Aerul curat si ambianta placuta din locuinte sunt necesitati care conduc la o viata mai buna, mai sanatoasa. Tocmai de aceea, incepand cu anul 2006, firma Naturalpaint importa materiale de constructii, fabricate prin procese cu consum redus de energie, si a caror ingrediente provin din surse naturale si regenerabile. Naturalpaint se aprovizioneaza de la producatori germani recunoscuti si cu experienta in domeniu.
Denumiri marca: Thermo-Hanf, Kreidezeit, Alchimea Lana, Thermowall, Thermoroom
Alte stiri in categoria de produse Izolatie din lana
Alte stiri in categoria de produse Izolatie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  naturalpaint  natural  paint  alchimea  lana  termoizolatie  lana  oaie  Termoizolatie  proprietati  termica  si  Proprietati