proidea.ro catalog online de informatii produse

Banda hidroizolanta, autoadeziva pentru constructii Murexin SK 100


2017. septembrie 04.

Cu lipire la rece, cu suport din HDPE

Avantaje
  • banda de etansare autoadeziva conform DIN 18195/EN 13969
  • banda autoadeziva din bitum, cu lipire la rece cu strat suport din folie HDPE
  • bariera impotriva umiditatii (tip A) si bariera impotriva apei freatice (tip T).
Caracteristici produs
Banda de hidroizolatii pentru constructii SK 100 este o banda bituminoasa de etansare autoadeziva – cu lipire la rece, cu suport din HDPE. Produsul este testat conform cerintelor DIN 18195.

Utilizare
Banda hidroizolanta SK 100 este recomandata pentru realizarea hidroizolatiilor monostrat peste elementele de constructie in contact cu solul (pereti exteriori in subsoluri, pardoseli, fundatii, etc.) impotriva umiditatii solului si a apei de infiltratii fara acumulari (DIN 18195-5), precum si pentru hidroizolarea camerelor umede (bai, dusuri).

Date tehnice
Depozitare: in pozitie verticala, in ambalajul original nedesfacut, timp de min. 12 luni. Se va depozita la loc racoros si uscat, ferit de razele solare.
Livrare: rola 15 m².
Prelucrare
Aplicarea benzii hidroizolante SK 100 se realizeaza conform DIN 18195 si conform normei de aplicare a benzilor de etansare bituminoase pe baza de rasini modificate aplicabile la rece, autoadezive, cu strat suport portant. Stratul suport trebuie sa fie uscat, neinghetat, plan, portant, sa nu prezinte impuritati sau alte substante separatoare (ex. decofrol, grasimi, praf, etc.).
Particulele neaderente, neplaneitatile cu muchii ascutite si defecte se vor indeparta, pe colturile interioare se vor prelucra scafe, se vor inchide rosturile. Atat suprafetele verticale, cat si cele orizontale se vor amorsa. Aplicarea Benzii hidroizolante SK 100 se va realiza numai dupa uscarea completa a amorsei! Lipirea benzii hidroizolante trebuie sa se faca in interval de 6 ore de la uscarea amorsei. Pe durata instalarii nu trebuie sa patrunda apa intre stratul suport si banda hidroizolanta!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre banda hidroizolanta, autoadeziva pentru constructii Murexin SK 100, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin GmbH Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, Sos. Pipera nr. 55 C
Telefon: +40 21 252 6251
E-mail:
Web: www.murexin.ro
Web: www.murexin.com
Cristian Marinescu
manager produs  
   
   
   
www.kemamix.com

Murexin GmbH este un producator austriac de materiale de constructii prezent prin intermediul filialelor in tari din Europa, precum Germania, Franta, Elvetia, Cehia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Ungaria, Rusia si Romania, dar si in alte 15 tari la nivel mondial, unde compania este prezenta prin intermediul dealerilor. Compania a fost fondata in 1931 in Austria, este membra a Grupului Schmid Industrie Holding si se mandreste cu o vasta experienta in domeniul fabricarii materialelor de constructii din care mentionam 7 arii de competenta: Tehnica lipirii pardoselilor calde, Tehnica placarilor ceramice, Tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, Tehnica hidroizolatiilor, Tehnica betoanelor si a sapelor, Tehnica vopsitoriilor si a finisajelor.
La 01 ianuarie 2018 Murexin a fuzionat cu Kema, care pana la momentul respectiv a fost membra a grupului Wietersdorfer. In urma acestei fuziuni s-a reusit extinderea portofoliului de game de produse. In portofoliul Kema se regasesc sisteme profesionale pentru etansare, hidroizolare, hidrofobizare, sisteme de asanare si/sau renovare a cladirilor monument istoric pe baza de ciment Roman sau NHL, sisteme pentru remedierea segregarilor in structurile din beton, repararea si consolidarea elementelor depreciate din beton, solutii pentru protectia constructiilor industriale – statii de epurare, bazine de apa, etc, precum si sisteme de acoperiri epoxidice si poliuretanice pentru pardoseli industriale si rezidentiale.
Denumiri marca: Murexin, KEMA
Cuvinte cheie:  murexin  murecsin  banda  benyi  hidroiyolanta  hidroiyolante  hidroiyolatoare  hidroiyolate  autoadeziva  autoadezive  autoadezivi  adeziva  adezive  constructie  constructii  sk100  sk  100  murexin  gmbh