proidea.ro catalog online de informatii produse

Tubulatura flexibila FlexiVent


2017. mai 31.

Solutie flexibila de ventilatie cu economie de energie pentru locuinte

Tubulatura semirigida FlexiVent - o solutie flexibila pentru locuinte
Sistemul modular de distributie a aerului FlexiVent este unul dintre cele mai recente produse dezvoltate de Vents. Sistemul se bazeaza pe conducte de aer semirigide rotunde, cu diametre de 63 mm si 75 mm. Conductele sunt realizate din plastic rezistent la impact. Componentele FlexiVent pot fi folosite in sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura pentru aport si evacuare aer dintr-o casa sau apartament. Sistemul este potrivit atat pentru spatiile nou construite, cat si pentru spatiile renovate. Conductele de aer pot fi integrate in pardoseli, pereti sau plafoane.

FlexiVent - Ventilatie cu economie de energie pentru locuinte
Sistemul FlexiVent este proiectat pentru a fi utilizat cu centrale de tratare a aerului. Aerul este transportat si curatat de unitatea de tratare a aerului, care asigura de asemenea transferul de caldura al aerului evacuat la fluxul de aer de alimentare. Sistemul FlexiVent este destinat sa asigure distribuirea corecta a aerului intre incintele locuintei. Tubulatura FlexiVent se instaleaza rapid si usor.

Avantajele utilizarii tubulaturii FlexiVent:
  • sistem adaptabil la configuratii de plafon personalizate sau integrat cu pardoseli incalzite
  • nivel de zgomot redus
  • materialul suporta sarcini externe ridicate, cum ar fi presiunea produsa de sapa de ciment
  • compatibil cu sistemul de conducte de aer Plastivent
  • estetica interioara imunatatita: conductele de ventilatie sunt ascunse sub pardoseala. Singurele elemente vizibile sunt grilele care asigura alimentarea si extragerea aerului.
FlexiVent - mai mult confort cu costuri reduse:
  • fara pierderi de aer
  • intretinere usoara datorita suprafetei interioare netede
  • asamblare simpla si rapida datorita conductelor flexibile si accesoriilor multifunctionale - nu necesita instrumente speciale.
Spre deosebire de un sistem conventional de conducte de aer adecvat doar pentru montarea sub tavan, sistemul FlexiVent ofera mai multe functionalitati. Conductele FlexiVent pot fi ascunse sub tavane suspendate sau incastrate in pereti sau pardoseli. Datorita usurintei in instalare, acest sistem ofera economii semnificative de costuri.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre tubulatura flexibila FlexiVent, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei JULIEN STILE Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-012387 sector 1, Bucuresti, sos. Chitilei nr.181
Telefon: +40 31 808 6000
Telefon: +40 31 808 5000
Telefon: +40 21 668 7200
Fax: +40 21 668 0770
E-mail:
Web: www.julienexpert.ro
Departament vanzari
   
   
   
   
   
   
Compania JULIEN STILE Srl activeaza pe piata romaneasca inca din 1993 avand ca obiect de activitate importul si distributia de sisteme de ventilatie si echipamente electrice. Gama de produse oferite include sisteme pentru ventilatia casnica dar si pentru cea industriala si comerciala: tubulatura rotunda sau rectangulara de diferite dimensiuni, baterii de incalzire/racire, centrale de ventilatie cu recuperare de caldura, o paleta variata de accesorii si grile PVC/metalice, tubulatura rigida/flexibila izolata sau neizolata, usite de vizitare PVC/metalice, dar si mai multe game de aparataj electric IP 20, IP 44, game aplicate sau sub tencuiala, modulare sau monobloc, sistemul clasic (german schuko) sau sistemul italian. De asemenea, compania le ofera clientilor o gama larga de accesorii electrice: cutii si doze de instalatii, senzori crepusculari/de miscare, rame de protectie intrerupatoare, panouri de sigurante, etc. precum si diverse modele de interfon/ videointerfon si automatizari de porti si sisteme de securitate si domotica.
Din 2014, toate produsele din portofoliu se distribuie sub brandul propriu JULIEN EXPERT.
Denumiri marca: VENTS, THERMOVAL, Britop, Lamkur, Skoff
Alte stiri in categoria de produse Tub de ventilatie
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de ventilatie
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  julien  stile  flexivent  tub  tuburi  tubulatura  tubulaturi  flexibil  flexibila  flexibile  semirigid  semirigide  locuinta  locuinte