proidea.ro catalog online de informatii produse

Aerisitoare automate si separatoare de namol cu tehnologie ciclonica Zeparo Cyclone


2017. decembrie 15.

Separatoare de namol cu actiune magnetica ce include tehnologia ciclonica

Separatoare de namol cu actiune magnetica ce include tehnologia ciclonica
Gama completa de produse pentru separarea namolului si magnetitei din sistemele de incalzire si cele de racire cu apa. Diversitatea domeniului de aplicatie, precum si constructia modulara sunt unice. Noua tehnologie ciclonica - duce eficienta separarii impuritatilor la un alt nivel.

  Caracteristici principale

Eficienta ridicata a separarii datorita tehnologiei ciclonice
Curata sistemul necesitand mai putine cicluri de trecere, reducand de fiecare data particulele de impuritati care, in mod normal, s-ar depune in sistem cu fiecare ciclu suplimentar. Impuritatile colectate pot fi evacuate rapid si usor, cu ajutorul robinetului de evacuare.

Eficienta inalta, independenta de dimensiune
Eficienta separatorului de impuritati creste odata cu cresterea vitezei de curgere. Diferenta de presiune ramane stabila in timpul functionarii, indiferent de cantitatea de impuritati colectata. Protectie sporita in cazul debitelor mai mari, de exemplu in aplicatiile de racire. Compatibil cu instalatiile cu puterea de pana la 300 kW.

Curata si protejeaza instalatia
Protejeaza investitiile critice, cum ar fi cazanele, pompele, robinetele, chiller-ele si contoarele de energie termica, impotriva functionarii defectuoase si chiar a defectarii din cauza impuritatilor. Fara risc de infundare. Reduce numarul procedurilor de intretinere a echipamentelor necesare de-a lungul duratei de viata a sistemului, precum si costurile aferente.

Accesoriu cu actiune magnetica
Optimizeaza eficienta de separare a namolului si magnetitei (Fe3O4), impuritati ce contin particule magnetice foarte fine. Instalare usoara si curatare facila. Combina separarea cu actiune magnetica si izolarea termica a echipamentului. Se poate comanda set cu Zeparo Cyclone sau separat ca accesoriu.
  Descriere tehnica

Aplicatie: sisteme de incalzire si de racire cu apa.
Fluid de lucru: pentru sistem cu fluid neagresiv si non toxic; aditiv antigel pana la 50%.
Presiune: maxima admisibila, PS: 10 bar; iar minima admisibila, PSmin: 0 bar.
Temperatura: maxima admisibila, TS: 120°C; iar minima admisibila, TSmin: -10°C.
Material: corp - alama; insert ciclonic - PPS Ryton; garnituri - EPDM.
Transport si depozitare: in locuri uscate.

Elementul magnetic si izolatia termica
Magnet: NdFeB cu Ni-Cu-Ni invelis/protejarea magnetilor impotriva coroziunii.
Izolatie termica: Polipropilena expandata (EPP), antracit.
Coeficientul de conductivitate termica: 0.035 W/mk.
Clasa de protectie la foc: B2 conform DIN 4102 si E in conformitate cu EN 13501-1.
Temperatura maxima admisibila: 110°C.
Temperatura minima admisibila: 6-8°C (deasupra punctului de roua).In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre aerisitoarele automate si separatoarele de namol cu tehnologie ciclonica Zeparo Cyclone, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Imi International Co Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-031445 sector 3, Bucuresti, str. Aristide Pascal nr. 36
Telefon: +40 21 256 0141
Fax: +40 21 256 0151
E-mail:
Web: www.imi-hydronic.ro
Stefan Gaspar
director tehnic +40 75 803 7059
   
   
   
Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita IMI Hydronic Engineering. TA, unul din liderii mondiali in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium. Operand sub noul nume IMI Hydronic Engineering, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii. Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, IMI Hydronic Engineering este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.
Denumiri marca: Heimeier, Pneumatex, TA
Alte stiri in categoria de produse Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  aerisitor  aerisitoare  automat  automate  separator  separatoare  namol  tehnologie  tehnologia  ciclonica  ciclonic  zeparo  cyclone  ciclon  imi  pneumatex