proidea.ro catalog online de informatii produse

Lansarea sistemului unic de control - TopTronic Supervisor


2018. martie 01.

Un sistem unic de control pentru proiecte mari si scopuri diverse

Un sistem unic de control pentru proiecte mari si scopuri diverse
Operatorii retelelor locale si de termoficare folosesc regulatorul TopTronic® pentru a-si vizualiza si optimiza retelele. Sistemul de control Hoval este acum o solutie atragatoare pentru toti cei care gestioneaza mai multe generatoare de caldura.
Acesta este dispozitivul mult asteptat - cartierele rezidentiale, contractorii si administratorii de proprietati, care sunt responsabili pentru operarea a numeroase sisteme tehnice diferite, pot vizualiza si monitoriza acum toate generatoarele de caldura cu sistemul de control Hoval TopTronic® supervisor.

E necesara doar o simpla logare
"Ii ajutam pe operatori sa faca un pas mare, care va simplifica foarte mult procesele de management ale sistemelor", spune Peter Schatte, care conduce divizia de management a produselor Hoval. "Trebuie doar sa va conectati o singura data pentru a accesa toate sistemele dumneavoastra", adauga el.
Sistemele care sunt deja echipate cu controlerul TopTronic® E nu mai trebuie programate. Programarea fiecarui sistem in parte a fost un proces laborios si a necesitat resurse multiple. Sistemul de control al regulatorului TopTronic® supervisor se conecteaza aproape automat si vizualizeaza sistemul pe ecranul PC-ului. In plus, ajuta la reducerea consumului de energie si la cresterea eficientei fiecarui sistem individual, ceea ce poate scurta semnificativ perioada de returnare a investitiei.
Peter Schatte subliniaza, de asemenea, posibilitatea includerii sistemelor mai vechi si a sistemelor terte fara TopTronic® E in acest proces de monitorizare pentru o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor. Interfata de baza TopTronic® supervisor va permite controlul usor si rapid al sistemului de incalzire, ventilatie si racire, precum si gestionarea proiectelor mari cu mai multe sisteme instalate.
Statistici prin simpla atingere a unui buton
Controlerul TopTronic® supervisor inregistreaza continuu datele tuturor sistemelor conectate. Furnizeaza statistici complete si personalizabile la atingerea unui buton. Operatorii pot utiliza, de asemenea, controlerul TopTronic® pentru a identifica potentialul de optimizare pentru sistemele individuale si, in final, pentru a exporta datele direct in programele lor contabile, de exemplu pentru situatia financiara anuala.

Nivel ridicat de securitate garantat
Peter Schatte evidentiaza nivelul ridicat de securitate pe care TopTronic® supervisor il ofera in toate privintele: "Este usor de utilizat si poate fi folosit cu orice browser. In acelasi timp, conexiunea este sigura. Sistemele si datele despre clienti sunt foarte bine protejate, iar distributia drepturilor de acces la sisteme este bine reglementata."
Pentru a prezenta inginerilor nostri de service diverse posibilitati ale noului controler TopTronic®, am organizat un seminar de 2 zile pentru acestia, prezentand directia viitoare a managementului si controlului serviciilor Hoval, cat si modul in care inovatiile vor ajuta clientii existenti si viitori.
In comparatie cu aplicatia online TopTronic® specifica pentru segmentul rezidential si pentru uz comercial sau pentru proiectele care au unul sau mai multe sisteme instalate, TopTronic® supervisor este potrivit pentru mai multe cazane, proiecte mai mari cu mai multe sisteme instalate, cum ar fi retele de incalzire urbana, instalatii de apa reziduala si cladiri non-rezidentiale (de exemplu, hale de productie, depozite) ca si control centralizat al solutiilor de sistem Hoval pentru incalzire si ventilatie.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre sistemul de control - TopTronic Supervisor, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre regulatorul de temperatura TopTronic® E, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Hoval Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077190 Ilfov, Voluntari, sos. Pipera-Tunari nr 4 E-F, etaj 2, camera 1
Telefon: +40 21 410 3000
Fax: +40 21 410 3044
Mobil: +40 72 245 5969
E-mail:
Web: www.hoval.ro
Valeriu Timofan
director general  
   
   
   
   
Hoval Srl este reprezentanta grupului de firme Hoval, producator de echipamente de incalzire si ventilatie: cazane de apa calda cu focar presurizat, in gama de putere 50-6000kW; cazane murale de apa calda in condensatie, in gama de puteri 12-120kW; cazane de apa calda in condensatie, in gama de puteri 15-2300kW; sisteme de producere a apei calde menajere; sisteme solare; pompe de caldura; cazane industriale de apa calda si fierbinte in gama 3000-10.000kW; sisteme de climatizare- ventilatie pentru spatii industriale si comerciale (hale de productie, depozite, hangare, sali expozitie, piscine).
Denumiri marca: Hoval
Alte stiri in categoria de produse Regulator incalzire
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  toptronic  top  tronic  supervision  regulator  de  temperatura  hoval  sistem  control  online  regulator  incalzire