proidea.ro catalog online de informatii produse

Noile termostate inteligente Honeywell Lyric T6 si T6R cu comanda prin internet


2018. februarie 01.

Optiuni de programare diverse, adaptabile oricarui stil de viata

Honeywell Romania a lansat la inceputul anului 2018 noile termostate inteligente Lyric:
 • Lyric T6 - termostat cu fir cu comanda prin internet
 • Lyric T6R – termostat wireless cu comanda prin internet.
Lyric T6 este un termostat cu instalare fixa in perete, proiectat pentru a se potrivi in locul unui termostat traditional.
Lyric T6R este mobil, avand un suport proiectat pentru a se potrivi perfect pe suprafetele plane. Avand nevoie doar de alimentare electrica, el comunica wireless cu unitatea de control a cazanului (inclusa).

Termostatele inteligente Lyric T6 si T6R beneficiaza de:
 • tehnologie touch-screen
 • comanda de la distanta de pe smartphone sau tableta
 • conectare Wireless la internet
 • tehnologie Geofencing
 • program de timp pre-configurat
 • optiuni de optimizare
 • pictograme intuitive.
Aplicatii
 • cazane/centrale cu functionare On/Off
 • cazane/centrale cu comunicare OpenTherm.


Caracteristici inteligente
Lyric stie cat dureaza pentru ca locuinta sa ajunga la temperatura potrivita, eliminand experimentele si reducand facturile de energie. Setarea termostatului la 21 de grade, la ora 7 dimineata, T6/T6R se ocupa sa atinga aceasta valoare, indiferent de temperatura de afara. Gestionarea inteligenta a utilitatilor ajuta la mentinerea temperaturii dorite atunci cand este nevoie. Locuinta va fi, astfel, mereu confortabila si primitoare, pe orice vreme.

Conectarea cu alte produse inteligente
Termostatul inteligent Lyric T6 functioneaza cu multe dintre marcile de produse pentru locuinte inteligente, adaugandu-se zilnic noi dispozitive cu care se poate conecta. Functionand in armonie cu serviciul vocal bazat pe cloud de la Amazon, cu aplicatiile pentru smartphone si cu dispozitivele conectate, se pot gestiona inteligent si eficient utilitatile locuintei.


Controlul temperaturii in functie de locatie (limitare spatiala - Geofencing)
Aplicatia Lyric se ocupa de toate problemele de acasa, folosind locatia smartphone-ului pentru a determina daca utilizatorul este acasa sau plecat. Economiseste energie cand este plecat si se asigura ca va gasi temperatura potrivita cand revine acasa.

Programabil, reglabil, adaptabil
Viata este imprevizibila, de aceea se poate alege o programare pentru sapte zile, sau se pot modifica lucrurile de la distanta, daca planurile se schimba.

Optiuni de programare
Termostatul Lyric are trei tipuri de program:
 • daily (zilnic) (7 zile): program individual pentru fiecare zi a saptamanii
 • 5 + 2 zile: program individual pentru zilele lucratoare si weekend
 • geofence: controlul temperaturii in functie de locatie - poate fi activat si configurat numai folosind aplicatia Lyric.
Controlul cu aplicatia Lyric
La plaja. In aer. La birou. Se poate controla termostatul inteligent T6 simplu si usor, de oriunde, oricand. Aplicatia este disponibila pentru dispozitivele cu Android si iOS, ajutand la controlarea dispozitivelor din locuinta, indiferent de locatie.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre termostatele inteligente Lyric T6 / T6R, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Honeywell Environmental & Energy Solutions, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-020339 sector 2, Bucuresti, str. G. Constantinescu nr. 3, Intr. A, et. 4
Telefon: +40 21 231 6437
Fax: +40 31 710 7121
E-mail:
Web: www.honeywell.com
Web: getconnected.honeywell.com/ro
Departament Relatii Clienti
   
   
   
   
   
www.detectormonoxidcarbon.ro
livewell.honeywell.com

Honeywell este o companie Fortune 100 din sectorul software-industrial, ce ofera solutii specifice, printre care produse si servicii aerospatiale si auto, tehnologii de control pentru cladiri, locuinte, industrii si materiale avansate, la nivel global. Tehnologiile Honeywell contribuie la o conectare mai buna a aeronavelor, masinilor, locuintelor si cladirilor, precum si a centrelelor de manufactura, lanturilor de aprovizionare si angajatilor, pentru a face lumea un loc mai inteligent, sigur si sustenabil.
Denumiri marca: honeywell
Stire
Ghid de utilizare a termostatelor inteligente Honeywell Lyric T6 si T6R cu comanda prin internet
2018.02.07    
Lyric app - o singura aplicatie pentru o locuinta conectata
2018.02.01    
Cuvinte cheie:  honeywell  termostat  termostate  sistem  sisteme  sistemul  unitate  reglaj  temperatura  caldura  reglarea  smart  t6  t6r  inteligent  wireless