proidea.ro catalog online de informatii produse

Corp de iluminat montat pe suprafata tavanului, rezistent la umiditate, Greentek Casey


2017. septembrie 06.

Potrivit pentru medii umede si cu mult praf

Un corp montat pe suprafata tavanului, cu o carcasa rezistenta la umiditate care il face perfect pentru spatii industriale. Are un unghi larg de 130 grade. Clips-urile de prindere pot fi plasate in orice pozitie pe intreaga lungime a corpului pentru pentru un montaj personalizat. Potrivit pentru medii umede, cu mult praf, datorita gradului inalt de protectie.

Necesita putina intretinere si se curata foarte usor, pentru ca are putine spatii pe care praful se poate aseza. Potential crescut de pastrare a energiei electrice, chiar si pentru spatii care au nevoie extinsa de iluminat, asa cum sunt spatiile industriale si depozitele.

Carcasa realizata din policarbonat curbat, echipat cu poiluretan de calitate pentru o durabilitate crescuta. Cu factor de protectie IP 65.
Casey are mai multe serii, determinate de diverse accesorii si comenzi:
 • Casey TEC: standardul pentru spatiile de retail
 • Casey ECO-DALI: cu diminuare DALI
 • Casey TEC EM: cu kit de iluminare de urgenta
 • CaseyECO EM: cu kit de diminuare si de urgenta.
Dimesiuni:
 •  665 × 101 × 101 mm
 • 1282 × 101 × 101 mm
 • 1578 × 101 × 101 mm.
Caracteristici si avantaje:
 • CRI ≥ 80 ca standard
 • 4 temperaturi de culoare: 3000K, 4000K, 5000K si 6500K
 • durata de viata lunga: L90 / B10 la 50.000h
 • eficienta foarte ridicata: 137 lm / w la 4000K.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre corpurile de iluminat montate pe suprafata tavanului, rezistente la umiditate, Greentek Casey, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Greentek Lighting Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Corp de iluminat montat pe suprafata tavanului, rezistent la umiditate, Greentek Casey

Un corp montat pe suprafata tavanului, cu o carcasa rezistenta la umiditate care il face perfect pentru spatii industriale. Are un unghi larg de 130 grade. Clips-urile de prindere pot fi plasate in orice pozitie pe intreaga lungime a corpului pentru pentru un montaj personalizat. Potrivit pentru medii umede, cu mult praf, datorita gradului inalt de protectie. Necesita putina intretinere si se curata foarte usor, pentru ca are putine spatii pe care praful se poate aseza. Potential crescut de pastrare a energiei electrice, chiar si pentru spatii care au nevoie extinsa de iluminat, asa cum sunt spatiile industriale si depozitele. Carcasa realizata din policarbonat curbat, echipat cu poiluretan de calitate pentru o durabilitate crescuta. Cu factor de protectie IP 65.

Firma
Birou comercial: RO-020303 sector 2, Bucuresti, str. Gh.Titeica nr.182A
Sediu central: RO-700265 Iasi, Iasi, str. Bucium nr.34
Telefon: +40 23 222 4835
Fax: +40 23 223 4835
E-mail:
Web: www.greentek.eu
Adriana Grosu
country manager Romania +40 72 888 2215
   
   
   
   
Greentek LED Lighting este o companie romaneasca ce dezvolta, produce si implementeaza sisteme inteligente de iluminat cu LED-uri pentru sectoarele comerciale, logistice, industriale si al cladirilor de birouri. Cu o experienta de peste 8 ani, Greentek este unul dintre furnizorii de top la nivel european. Centrul de cercetare si dezvoltare din Iasi creaza LED-uri cu aplicabilitate nisata pentru fiecare tip de industrie, accentul punandu-se pe culori de temperatura speciale pentru supermarketuri, mancare, fashion sau arta. Dincolo de productia de corpuri de iluminat, Greentek ofera solutii complete de iluminat - de la design personalizat pana la instalare si project management. Printre principalii clienti Greentek se numara Selgros Cash&Carry, Transgourmet (FR, CH, DE), Colliers, EA Games.
Denumiri marca: Greentek
Alte stiri in categoria de produse Corp de iluminat pentru interior montat pe tavan sau perete
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de iluminare
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  greentek  casey  corp  corpuri  iluminat  montat  tavan  aplicat  suprafata  rezistent  umiditate  praf