proidea.ro catalog online de informatii produse

ETEM SYSTEMS prezinta noul sistem glisant de profile din aluminiu E52 ECS


2017. decembrie 15.

Concepute pentru glisare de tip standard, sunt disponibile si in varianta Liftant Glisante

Cu o solutie robusta si eleganta ETEM SYSTEMS prezinta noile sisteme din aluminiu cu rupere termica: E52 ECS.

Concepute pentru glisare de tip standard, si nu numai, sunt disponibile si in varianta Liftant Glisante. Suporta un pachet de geam cu grosime de pana la 28 mm avand capacitatea de 200 kg pe canat.

Cu un design ce asigura legatura precisa intre cercevele, noul sistem ofera o glisare usoara a tocurilor si se pot utiliza accesorii din aluminiu sau PVC cu inchideri multiple.

Are o multitudine de optiuni pentru a incorpora diverse caracteristici, precum ar fi plasa de insecte si protectie solara. Aplicabila in principiu in renovarea hotelurilor, vile, sali piscine si restaurante. De asemenea, sunt aplicabile pentru proiecte rezidentiale.

Caracteristici tehnice:
  • Permeabilitatea la aer: Clasa 4
  • Etanseitatea la apa: Clasa E1050
  • Rezistenta la vant: Clasa C5 autorizat de catre EKANAL
  • Izolare fonica: Rw = 36dB
  • Transfer termic: Uf = 2,0W/m²•K.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noul sistem glisant de profile din aluminiu E52 ECS, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ETEM SYSTEMS Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Sistem glisant - profile aluminiu cu bariera termica E52

E52 este un sistem glisant care apartine noii generatii de sisteme cu rupere de punte termica ale ETEM si ofera, in categoria sa, o excelenta izolare termica si fonica. Proiectat pentru a indeplini nevoile legate de estetica si functionalitate, E 52 ofera o gama larga de profile, atat pentru linii drepte cat si pentru contururi rotunjite care asigura flexibilitate in construirea unei palete largi de tipologii. E52 este un sistem avand canatul de 38mm, ideal pentru deschideri medii si mari. Designul sau inovator prin folosirea poliamidelor de pana la 34mm, abilitatea sistemului de a suporta greutati mari ale geamului prin folosirea sinelor din otel inoxidabil asigura rezistenta, functionalitatea in timp si posibilitatea de a construi profile cu certificari anti-efractie, sunt trasaturi ce recomanda sistemului E52 ca fiind alegerea excelenta pentru un sistem glisant cu izolare termica. Beneficii: posibilitatea de a crea constructii durabile pentru deschideri mari si medii; un rezultat final perfect, in linii drepte sau patrate, datorat in principal marii varietati de profiluri; securitate sporita datorita incuietorii in trei puncte; etanseitare optima; folosire usoara si sigura datorita mecanismelor speciale folosite. Posibilitatea de a folosi pulberi in orice culoare RAL, modele speciale de lemn si alte metode de procesare a suprafetelor - anodizare.

Firma
Sediu: RO-077090 Ilfov, com. Domnesti, Bretea Autostrada Bucuresti Pitesti km 11 +272
Telefon: +40 21 351 8115
Fax: +40 21 319 3024
E-mail:
Web: www.etem.com
Web: www.etem.ro
Razvan Copilu
manager vanzari +40 76 223 2988
   
   
   
   
office@etem.com
tehnic@etem.com

ETEM este una dintre cele mai importante si de traditie companii de extrudare a aluminiului din sud - estul Europei. Fondata in 1971, ETEM S.A este primul producator din Grecia care ofera servicii integrate, sisteme arhitecturale si profile de aluminiu pentru aplicatii industriale. Avand doua fabrici de productie in Atena, Grecia si in Sofia, Bulgaria si o capacitate anuala care depaseste 40.000 t/an, ETEM garanteaza livrare permanenta la nivel international. Prin inovatie permanenta, investitii in infrastructura si in angajati, ETEM este o companie intenationala cu exporturi care depasesc 70% din capacitatea de productie, fiind prezenta in peste 20 de tari. Productia ETEM este certificata conform ISO 9001-2000 si indeplineste cele mai exigente standarde europene si internationale.
Denumiri marca: ETEM, etalbond®
Alte stiri in categoria de produse Fereastra si usa metalica, profil metalic
Alte stiri in categoria de produse Fereastra, usa, luminator, feronerie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  etem  szstems  systems  sisteme  grisant  glisante  profil  profile  aluminiu  e52  e  52  ecs  e52ecs  etem