proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul sistem liftant-glisant de profile aluminiu cu bariera termica E39


2016. decembrie 14.

Design elegant, aspect distins, extrem de rezistent la coroziune

Sistemul E39 este cea mai inovativa solutie din portofoliul ETEM, ce are obiectivul de a oferi mai multa libertate in ceea ce priveste diferitele tipuri de deschideri. Sistemul de profile E39 pentru ferestre si usi liftant-glisante permite diferentierea si adaptarea nu numai la exteriorul unei case, al unui hotel sau a unei institutii, dar, de asemenea, garanteaza solutii de interior in functie de necesitatile si destinatia acestuia.

Cu exceptia faptului ca este distinctiv prin designul sau elegant drept si ofera premisa unui aspect distins, de asemenea, sistemul ETEM asigura posibilitatea aplicarii ideilor de design si arhitecturale neconventionale, care, in acelasi timp, combina aspectul estetic unic si confortul.

Sistemul E39 permite patrunderea luminii naturale, asigura izolatie fonica, adaptabilitate, este eficient energetic, si nu in ultimul rand, datorita materialelor de inalta calitate, acesta garanteaza functionarea fara defectiuni, pe termen lung.

Unul dintre principalele avantaje ale sistemului este libertatea de a largi o anumita incapere, la extinderea maxima posibila in zilele calde, respectiv, compactarea si protejarea spatiului pe perioada sezonului de iarna.

Sistemul de aluminiu E39 poate separa sau mari aria unei suprafete cu pana la 20 m² utilizand maxim 8 compartimentari de deschidere consecutiv, cu o latime de 1 m si o inaltime de pana la 2,8 m. Izolatia termica si fonica sunt garantate, datorita grosimii canatului de 34 mm - dimensiuni ce permit utilizarea sticlelor si geamurilor speciale. Datorita aluminiului de calitate superioara, otelului inoxidabil si garniturilor de etansare EPDM, sistemul E39 este extrem de rezistent la coroziune.

Datorita adaptabilitatii sale si cu caracter de reactie la influentele exterioare, sistemul E39 tip acordeon, are un domeniu de aplicare foarte larg. Este potrivit pentru case particulare, case de vacanta, hoteluri si bazine de inot all-season, precum si pentru institutii, spatii destinate evenimentelor publice, magazine, galerii, etc.
 In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul liftant-glisant de profile aluminiu cu bariera termica E39, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ETEM SYSTEMS Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077090 Ilfov, com. Domnesti, Bretea Autostrada Bucuresti Pitesti km 11 +272
Telefon: +40 21 351 8115
Fax: +40 21 319 3024
E-mail:
Web: www.etem.com
Web: www.etem.ro
Andreas Laspadakis  
   
Razvan Copilu
manager vanzari +40 76 223 2988
Yassmin Abdulla
coordonator marketing +40 76 223 2966
office@etem.com
tehnic@etem.com

ETEM este una dintre cele mai importante si de traditie companii de extrudare a aluminiului din sud - estul Europei. Fondata in 1971, ETEM S.A este primul producator din Grecia care ofera servicii integrate, sisteme arhitecturale si profile de aluminiu pentru aplicatii industriale. Avand doua fabrici de productie in Atena, Grecia si in Sofia, Bulgaria si o capacitate anuala care depaseste 40.000 t/an, ETEM garanteaza livrare permanenta la nivel international. Prin inovatie permanenta, investitii in infrastructura si in angajati, ETEM este o companie intenationala cu exporturi care depasesc 70% din capacitatea de productie, fiind prezenta in peste 20 de tari. Productia ETEM este certificata conform ISO 9001-2000 si indeplineste cele mai exigente standarde europene si internationale.
Denumiri marca: ETEM, etalbond®
Alte stiri in categoria de produse Fereastra si usa metalica, profil metalic
Alte stiri in categoria de produse Fereastra, usa, luminator, feronerie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  sistem  sisteme  liftant  glisant  liftante  glisante  profil  profile  aluminiu  bariera  bariere  termica  termice  e39  e  39  izolare  izolatie  termica  fonica  acordeon  etem