proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua centrala termica cu condensare Logamax plus GB192iT


2017. august 04.

Centrala cu condensare Logamax plus GB192iT este pregatita pentru inovatiile viitorului

Tehnologie moderna de incalzire
Centrala termica cu condensare Logamax plus GB192iT este gata pentru a fi integrata in tehnologiile existente, cum ar fi cele pe baza de energie regenerabila, dar este pregatita si pentru inovatiile viitorului, avand o eficienta energetica deosebit de ridicata. Datorita variantei constructive modulare, aceasta poate fi extinsa cu pana la doua circuite de incalzire.

Caracterul compact redefinit
Centrala termica in condensare Logamax plus GB192iT asigura un nivel inalt de confort al prepararii apei calde menajere, cu posibilitatea de selectare a capacitatii boilerelor pentru preparare apa calda menajera adecvate pentru sistem: fie un boiler de 100 de litri sau de 150 litri cu tehnologie de stratificare, fie un boiler pentru preparare apa calda menajera de 150 litri cu serpentina interna cu incalzire indirecta. Alta posibilitate este un boiler de 210 litri cu tehnologie de stratificare, combinat cu o serpentina cu incalzire indirecta, pentru prepararea cu energie solara a apei calde menajere.
Tehnologie tactila
Ecranul tactil al centralei Logamax plus GB192iT are un design intuitiv si este proiectat pentru a fi foarte usor de inteles, cu informatii furnizate prin text in clar. Operationalizarea cu o singura mana si existenta afisajului grafic de dimensiuni mari, iluminat, transforma controlul echipamentului intr-o activitate simpla si rapida. Textul simplu, bine structurat va ghida utilizatorul in interiorul meniului si il va ajuta sa acceseze toate functiile echipamentului. Avand la exterior setarile standard, controlul sistemului de incalzire devine extrem de simplu.

Comanda de la distanta
Sistemul de incalzire poate fi controlat in mod confortabil prin intermediul aplicatiei EasyControl Buderus. Aplicatia este simplu de utilizat si permite accesul tuturor beneficiarilor care doresc sa controleze echipamentul termic intr-o maniera moderna si rapida.
Energie utilizata doar atunci cand este necesar
In combinatie cu un boiler tampon Buderus, un pachet de accesorii de adaptare si patru panouri solare plane Logasol SKN 4.0 de inalta performanta, sistemul indeplineste criteriile care ii permit sa se situeze in clasa de eficienta extrem de ridicata: A+ pentru eficienta incalzirii si pana la A++ pentru eficienta prepararii a.c.m., conform directivei UE privind eficienta energetica. Controlul in functie de necesar asigura faptul ca unitatea consuma energie doar atunci cand este necesar. Prin integrarea componentelor gata pregatite, pot fi adaugate la sistem si alte surse de energie, pentru avantaje maxime, de exemplu un sistem termic solar pentru incalzire si prepararea a.c.m. sau cazan pe lemne. Acest lucru contribuie si mai mult la economia de energie.
Centrala termica cu condensare Logamax plus GB192iT este un sistem de incalzire Combi, cu acumulare, si cu o amprenta la sol de numai 0,4m². Toate componentele importante ale unui sistem de incalzire avansat sunt incorporate intr-un spatiu mai mic decat o jumatate de metru patrat. Astfel, echipamentul este adecvat chiar si pentru cele mai mici locuri disponibile pentru instalare.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre centrala termica Logamax plus GB192iT, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Robert Bosch Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Centrala termica Logamax plus GB192iT

Centrala termica in condensare Logamax plus GB192iT asigura un nivel inalt de confort al prepararii apei calde menajere, cu posibilitatea de selectare a capacitatii boilerelor pentru preparare apa calda menajera adecvate pentru sistem: fie un boiler de 100 de litri sau de 150 litri cu tehnologie de stratificare, fie un boiler pentru preparare apa calda menajera de 150 litri cu serpentina interna cu incalzire indirecta. Alta posibilitate este un boiler de 210 litri cu tehnologie de stratificare, combinat cu o serpentina cu incalzire indirecta, pentru prepararea cu energie solara a apei calde menajere. Ecranul tactil al centralei Logamax plus GB192iT are un design intuitiv si este proiectat pentru a fi foarte usor de inteles, cu informatii furnizate prin text in clar. Operationalizarea cu o singura mana si existenta afisajului grafic de dimensiuni mari, iluminat, transforma controlul echipamentului intr-o activitate simpla si rapida.

Firma
Sediu: RO-013937 sector 1, Bucuresti, str.Horia Macelariu, nr.30-34
Telefon: +40 21 405 7500
Fax: +40 21 233 6750
Telefon: +40 21 405 7560
Telefon: +40 21 405 7527
Fax: +40 21 233 1313
E-mail:
Web: www.bosch.com.ro
Raluca Garvasuc
manager Termotehnica +40 21 405 7500
   
   
   
   
   
   
Departament Termotehnica - Produse Bosch: www.bosch-climate.ro
Departament Termotehnica - Produse Buderus: www.buderus.ro
Departament Sisteme de Securitate: www.boschsecurity.ro
Departament Scule electrice profesionale: www.bosch-professional.com/ro/ro/

Grupul Bosch, unul din cele mai mari grupuri din domeniul industrial privat, este prezent pe piata din Romania de peste 20 de ani si numara peste 2.700 de angajati in patru entitati. In anul 2014, Bosch a inregistrat in Romania un volum de vanzari de 210 milioane de euro.
Denumiri marca: Bosch, Buderus
Stire
Garantie standard 3 ani pentru centralele cu condensare!
2017.08.28    
Alte stiri in categoria de produse Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Alte stiri in categoria de produse Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  centrala  centrale  termica  termice  condensare  condensatie  logamax  gb192it  gb  192  it  192it  buderus  robert  bosch  incalzire  ecran  tactil  touch  screen  easycontrol  app  combi  plus