proidea.ro catalog online de informatii produse

Buldoexcavatoare Cat® 428F si Cat® 432F


2012. noiembrie 14.

Noua gama de buldoexcavatoare Cat® Seria F

Buldoexcavatorul este numit si "Soldatul universal", deoarece poate lucra oriunde si poate realiza aproape orice tip de lucrare, utilizatorii sai considerandu-l practic un utilaj bun la toate.

Chiar daca constructiv nu poate sapa si incarca volume mari de material, buldoexcavatorul nu poate lipsi de pe nici un santier. Explicatia este simpla: intotdeauna exista si lucrari de finete sau care sunt situate la distante mari fata de punctul de lucru, acestea fiind de fapt ideale pentru acest tip de utilaj.
Prin noua serie F de buldoexcavatoare, Caterpillar vine in intampinarea clientilor sai din intreaga lume oferind raspunsuri la trei dintre cele mai importante cerinte: consum redus de conbustibil datorat unui nou sistem hidraulic, extrem de performant, eficienta in exploatare datorita redesenarii sistemului de articulatie a bratelor incarcatorului, service usor, prin remodelarea accesului la punctele zilnice de control.

Punctul forte - "inima" masinii: motorul

Nu este usor pentru un producator mondial sa asigure sisteme de propulsie care sa satisfaca cerintele tehnice si legale ale diferitelor zone economice. Pentru Europa, unde noile norme de poluare sunt mai drastice ca oricand, motoarele Cat® 4.4, ce indeplinesc standardele UE in vigoare reusesc sa fie mai economice decat variantele anterioare. Astfel, o motorizare in conformitate cu normele EU Stage IIIB va fi introdusa la sfarsitul anului pentru modelele 428F si 432F.

Cele mai importante caracteristici au fost imbunatatite, traducandu-se in importante beneficii, precum:
  • Hidraulica Load Sensing
  • Acces service
  • Articulatie cu 2 cilindri
  • Brat tip excavator
  • Balansier extensibil
  • Cabina spatioasa


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre buldoexcavatoarele Cat® Seria F, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Bergerat Monnoyeur Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-077135 Ilfov, loc. Mogosoaia, str. Morii, nr.5
Telefon: +40 21 202 7600
Fax: +40 21 202 7601
E-mail:
Web: www.bm-cat.ro
Web: www.bm-inchirieri.ro
Ana Nedelcu
marketing manager +40 21 202 7623
Valentina Burciu
responsabil promovare si comunicare  
   
   
Grupul Bergerat Monnoyeur este prezent pe piata romaneasca inca din anul 1991 si este reprezentantul exclusiv al utilajelor de constructii si stivuitoare marca Caterpillar, respectiv utilaje pentru cariere si balastiere marca Metso Minerals. Bergerat Monnoyeur ofera o gama completa de utilaje si accesorii de lucru pentru: constructii civile si industriale, cariere si balastiere, terasamente, constructia si intretinerea de drumuri, gestionarea si reciclarea deseurilor, pentru demolari, agricultura si amenajari peisagistice si aplicatii industriale.
Denumiri marca: Caterpillar, Cat
Alte stiri in categoria de produse Excavator, incarcator, echipament pentru demolare
Alte stiri in categoria de produse Utilaj, unealta de constructie
Alte stiri in categoria de produse Unelte
Cuvinte cheie:  bergerat  monnoyeur  gama  buldoexcavatoare  buldoexcavator  cat  caterpillar  seria  f  428  f428f  432f  432  f  si