proidea.ro catalog online de informatii produse

Solutiile digitale ale companiei Xella sunt disponibile in BIM pentru eficientizarea proceselor de baza in etapele de construire


2018. ianuarie 16.

BIM - solutia viitorului in proiectare

85 dintre cele mai mari 100 birouri de arhitectura din lume folosesc BIM. Aproximativ trei milioane de descarcari de continut au fost facute de pe website-ul bimobject.com la nivel global, pozitionand BIM in topul celor mai populare programe de proiectare. Xella este alaturi de partenerii sai din toata lumea, avand solutiile YTONG disponibile pentru a fi utilizate in cladirile virtuale BIM, pentru eficientizarea proceselor.

Business Information Modeling (BIM) este un proces inteligent bazat pe modele 3D, care ofera instrumentele necesare pentru planificarea, proiectarea, construirea si managementul eficient al cladirilor si al infrastructurii. Profesionistii din domeniul arhitecturii, ingineriei si constructiilor au, astfel, la dispozitie un proces performant, care le permite sa utilizeze tehnologia pentru a avea acces imediat la informatii complete despre un proiect de constructii.

BIM pentru arhitecti. De ce aleg specialistii care lucreaza cu BIM produsele YTONG?
Cele mai mari birouri de arhitectura din lume folosesc BIM ca suport in luarea deciziilor de proiectare, in imbunatatirea performantelor cladirii (durata de viata, eficienta energetica) si in managementul proiectului. BIM ofera informatii complete in timp real si suport in proiectare structurata, pentru finalizarea la timp a solutiilor de constructie. Astfel, BIM creeaza legaturi bidirectionale intre modelul 3D si sectiuni specifice ale proiectului, in asa fel incat o modificare efectuata intr-o anumita zona, sa se reflecte automat in tot proiectul. In felul acesta, se economiseste timp si sunt eliminate potentialele erori.

Xella pune la dispozitia profesionistilor din Romania si din intreaga lume cele mai bune concepte de pereti YTONG pentru a obtine spatiu optim, eficienta energetica, izolare fonica si costuri pentru un design optimizat al cladirii.
YTONG, produsele de zidarie cu caracteristici premium de performanta energetica, va putea fi introdus cu usurinta in proiectele aflate in proces de realizare. Produsele YTONG sunt disponibile in BIM cu informatii complete, avand toate caracteristicile integrate conform normativelor in vigoare din Romania.
In platforma BIM produsele YTONG in format digital sunt insotite de informatii si date specifice pietei din Romania, dar pot fi utilizate si variantele prezente in fiecare dintre pietele din lume in care produsele sunt disponibile.
In sistemul BIM sunt disponibile cele mai recente versiuni ale produselor. Produsele in format digital BIM pot fi utilizate pentru solutii software de tipul Revit®, ArchiCAD®, SketchUp sau AutoCAD.

BIM ofera informatii integrate!
BIM integreaza datele referitoare la proiect, costuri, liste pentru toate fazele constructiei, de la proiectare, pana la managementul cladirilor. Pot fi realizate analize specifice pentru intreaga durata de viata a unei constructii, calcule de rezistenta si de comportament la seisme, precum si analize de eficienta energetica.
Specialistii care lucreaza cu BIM aleg YTONG pentru obtinerea de economii de costuri, nivelul dorit al eficientei energetice, timpi redusi de punere in opera si proiecte de calitate mai buna!

YTONG, pentru arhitectura de calitate!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre obiectele BIM, YTONG, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele YTONG, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Xella Ro Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  Blocuri de zidarie YTONG

YTONG este una dintre primele marci inregistrate de beton celular autoclavizat din lume, care astazi continua sa ofere produse de zidarie de calitate premium in peste 30 de tari. Oferind o varietate larga de produse atat pentru aplicatii la exterior cat si pentru interior, blocurile de zidarie YTONG nu necesita eforturi de intretinere, nu se deterioreaza in timp si asigura confort din toate punctele de vedere. Punerea in opera rapida, consumul redus si greutatea proprie redusa a blocurilor YTONG sunt avantaje pe termen scurt care determina costul minim pe metrul patrat de zid construit. Sistemul constructiv YTONG este format din blocuri de zidarie, mortar si unelte profesionale. Oferind o varietate larga de produse atat pentru aplicatii la exterior cat si pentru interior, blocurile de zidarie YTONG nu necesita eforturi de intretinere, nu se deterioreaza in timp si asigura confort din toate punctele de vedere.

Sistem termoizolator din placi minerale Multipor

Multipor este un material natural, ecologic, complet mineral si neinflamabil, destinat atat termoizolarii la interior, cat si la exterior. Produsul poate fi utilizat pentru termoreabilitarea individuala a apartamentelor si a spatiilor interioare din cladirile publice, dar si pentru termoizolarea caselor unifamiliale. Componentele sistemului: placile termoizolante Multipor, incombustibile; adezivul mineral usor, incombustibil; dibluri (daca este cazul), 1 diblu per placa; plasa de armare. Sistemul include cateva componente simplificate comparativ cu alte solutii de termoizolare, inclusiv din punct de vedere al aplicarii si al manoperei. Astfel, adezivul mineral Multipor se foloseste atat ca liant, cat si ca material de finisare. Placile minerale Multipor au o inertie termica ridicata, respecta mediul inconjurator si mai ales sanatatea beneficiarilor si a echipelor de montaj si isi mentin capacitatea de izolare termica chiar si in conditii de umiditate ridicata, asigurand astfel un nivel de umiditate optim pentru locuire si pentru sanatatea cladirii.

Firma
Sediu: RO-011364 sector 1, Bucuresti, str.Clucerului nr.55, et.3, ap.7-9
Telefon: +40 21 300 3008
Telefon: +40 21 300 3009
Fax: +40 21 319 7785
E-mail:
Web: www.xella.ro
Web: www.ytong.ro
Departament Vanzari
   
   
   
   
   
   
Xella Ro este parte a grupului german Xella International – lider mondial in productia de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat, inclus in cartea "Lexikon der deutschen Weltmarktführer" ("Encyclopedia of German World Market Leaders"). In Romania, Xella Ro produce si comercializeaza marca premium de zidarie tip BCA, YTONG, avand cea mai moderna unitate de productie de BCA din Europa de Est si placi minerale izolatoare sub marca Multipor. Sistemul constructiv YTONG are aplicabilitare vasta in toate sectoarele domeniului de constructii si ofera avantaje pe termen scurt si lung, atat pentru arhitecti, antreprenori sau constructori, cat si pentru utilizatorii finali si dezvoltatori. Posibilitatile arhitecturale oferite de sistemul constructiv YTONG sunt numeroase, fara riscul de a compromite structura cladirii. Gratie performantelor fizice si economice, YTONG este solutia de constructie traditionala ideala pentru a raspunde nevoilor pietei constructiilor din Romania. Povestea YTONG incepe in anul 1923 in Suedia, acolo unde Axel Eriksson, arhitect si cercetator la Institutul Regal de Tehnologie din Stocholm produce si apoi in 1924 inregistreaza patentul unui material extrem de poros, cu izolatie superioara si proprietati de rezistenta la foc. In 1929 incepe productia de de beton celular autoclavizat, iar in 1940 este creat numele YTONG, combinand denumirea localitatii in care se afla, Yxhult si denumirea suedeza pentru betonul celulat autoclavizat - Gasbetong. YTONG devine astfel prima marca inregistrata si unul dintre cele mai vechi brand-uri de materiale de constructii din lume.
Denumiri marca: YTONG
Cuvinte cheie:  xella  ytong  bim  obiect  obiecte  solutie  solutii  digitala  digitale  proiectare  constructie  arhitectura  inginerie