proidea.ro catalog online de informatii produse

Viessmann Srl si-a imbogatit continutul in ProIDEA


2017. mai 25.

Sisteme de refrigerare Viessmann pentru aplicatiile industriale

Unul dintre lideri pe piata europeana in sisteme de refrigerare, Viessmann vine cu inovatii inteligente si revolutionare in bransa. Gama de produse pe care o ofera acopera aproape orice sector industrial sau comercial, de la productia alimentara si hoteliera pana la industria medicala si farmaceutica si chiar transporturi maritime.
Prin cele 11 reprezentante deschise, Viessmann asigura clientilor sai pe langa gama completa de produse, intretinere, service si suport tehnic de calitate. Toate produsele pot fi personalizate in functie de nevoile individuale ale clientilor creand astfel concepte unice de vanzare si noi optiuni de prezentare pe piata.

Pentru ca se adreseaza unor domenii precum industria alimentara si a gastronomiei, unde igiena joaca un rol esential, Viessmann a dezvoltat un strat unic de pulbere de protectie antimicrobiana (SilverProtect®), utilizata pentru prima data in regim standard pentru toate camerele frigorifice Viessmann, oferind in acest mod protectie pe termen lung impotriva micro-organismelor daunatoare.
 

Viessmann ofera clientilor sai mobilier de refrigerare, camere frigorifice, sisteme de rafturi, agregate de refrigerare si sisteme de comanda.

Mobilierul frigorific cuprinde mai multe tipuri de produse: vitrine frigorifice, vitrine de servire, vitrine de produse congelate, rafturi frigorifice verticale, insule de produse refrigerate, rafturi de tip container, frigidere pentru gastronomie, frigidere cu usi de sticla.

Aceste produse inovative de racire si refrigerare de inalta eficienta energetica, vin cu suprafete mari de prezentare ceea ce ofera o vizibilitate maxima a produselor (bauturi si alimente reci). Asigura o temperatura constanta, sunt usor de folosit si de intretinut si indeplinesc chiar si cele mai exigente cerinte ale marilor lanturi de magazine.

Viessmann vine cu solutii utile atat comerciantilor cu amanuntul cat si consumatorilor deopotriva. Mobilierul de refrigerare de la Viessmann este ideal pentru prezentarea produselor alimentare in mod atragator stimuland in acest fel vanzarile.

Frigiderele comerciale Viessmann vin sa completeze liniile restaurantelor si bucatariilor profesionale. Componentele de refrigerare de inalta calitate asigura o distributie echilibrata a temperaturii in interior, ceea ce face ca aceste produse sa constituie o garantie a prospetimii. Frigiderele comerciale Viessman sunt un accesoriu perfect pentru echipamente profesionale care impresioneaza prin versatilitatea lor ridicata de la congelare rapida pana la vitrine pentru panificatie.

Printre factorii de succes ai acestor sisteme se numara prezentarea si designul deosebit, reducerea costurilor pe ciclu de viata si remarcabila eficienta energetica.

In cadrul targului Intergastra Stuttgart 2016, asociatia patronala din industria gastronomica germana GGKA a acordat titlurile de "Superpartner 2016" furnizorilor de echipamente. Printre acestia, Viessmann se mentine in permanenta in Top 3 incepand din anul 2004, fiind leader in categoria "Echipamente de refrigerare".


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre mobilierul frigorific Viessmann, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Viessmann Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-507075 Brasov, Ghimbav, DN 1 KM 174 + 941 Nr. 2
Telefon: +40 26 840 7800
Telefon: +40 26 840 7840
E-mail:
Web: www.viessmann.ro
Valentin Nan
  +40 26 840 7812
   
   
   
Grupul Viessmann este unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire. Compania infiintata in Germania in anul 1917, ofera clientilor un program complet de produse cu puteri cuprinse intre 1,5 pana la 20.000 kW: cazane murale si de pardoseala, pe combustibil lichid sau gazos, cu functionare conventionala sau in condensatie, cat si sisteme energetice pe combustibil regenerabil (cazane pe lemne) sau cele care utilizeaza energia naturala (pompe de caldura, colectori solari).

In Romania, Grupul Viessmann a infiintat in anul 1998 o reprezentanta proprie din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii din tara. In toti acesti ani care au trecut de cand a fost infiintata, cifra de afaceri si numarul angajatilor au fost intr-o crestere continua, concomitent cu largirea cercului de parteneri pe piata.
Denumiri marca: Viessmann
Stire
Viessmann Srl si-a imbogatit continutul in ProIDEA
2017.04.26    
Cuvinte cheie:  viessmann  sistem  sisteme  refrigerare  refrigerari  aplicatie  aplicatii  industriala  industriale  mobilier  frigorific  frigorifica  frigorifice  vitrina  vitrine  raft  rafturi  vertical  verticale  insula  insule  container  containere  frigider  frigidere  usa  usi  sticla  gastronomie  gastronomice  e-visio  evisio  visio  e-ventus  eventus  ventus  e-novus  enovus  novus  spirit  intro  euromax  euro-max  euroclassic  euroclasic  euro-classic  euro-clasic  inspri  deli  norcon  nor-con  emilie  sofie  vera  gusto  aida  iconic  maxim  luxo  nardo  norwell  easycooler  easycoler  easy-cooler  easy-coler  ecocooler  ecocoler  eco-cooler  eco-coler  promoter