proidea.ro catalog online de informatii produse

A aparut noul software Uponor de calcul al necesarului de tevi preizolate


2017. mai 22.

Calculator online Uponor pentru estimarea necesarului de tevi preizolate

Uponor prezinta calculatorul online pentru estimarea necesarului de tevi preizolate pentru incalzire Uponor Ecoflex Thermo Twin si tevi pentru alimentare cu apa rece Uponor Ecoflex Supra PLUS antiinghet.
Rezultatele calculelor privind necesarul termic sunt aproximative si doar informative. Uponor incurajeaza verificarea corectitudinii preturilor la cu un dealer Uponor, si nu isi asuma nici o responsabilitate legala privind aceste date. Pentru a accesa calculatorul online Uponor Ecoflex faceti clic pe poza prezentata mai sus sau pe urmatorul link: spre calculatorul online pentru estimarea necesarului de tevi preizolate Uponor.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre tevile preizolate Uponor, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Uponor Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-040037 sector 4, Bucuresti, Splaiul Unirii, nr. 76, parter
Telefon: +40 31 805 3391
Telefon: +40 31 805 3392
Fax: +40 31 805 3395
E-mail:
Web: www.uponor.ro
Ana Fufa
specialist relatii clienti +40 75 230 6623
Levente Nagy
technical and offering manager +40 75 230 6621, +40 31 805 3392
   
   
Uponor este unul din lideri in furnizarea sistemelor de incalzire, racire si alimentare cu apa pe piata constructiilor din intreaga lume. Prin furnizarea produselor ce imbunatatesc calitatea vietii si a muncii, solutiile lor joaca un rol important in viata oamenilor de pretutindeni. In tarile Europei de Nord, Uponor este un furnizor proeminent a sistemelor pentru infrastructura. Solutiile lor fiind vandute in peste 100 de tari.
Denumiri marca: Uponor
Alte stiri in categoria de produse Conducta, element de protectie si localizare pentru retele de infrastructura
Alte stiri in categoria de produse Constructii de infrastructura
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  uponor  romania  tevi  tevile  teava  preizolata  preizolate  izolate  izolata  calculator  online  on  line  calcul  calculeaza  necesar  necesarul  necesarului  estimare  estimarea  estimeaza  ecoflex  eco  flex  thermo  twin  supra  plus  antiinghet  inghet  anti  incalzire  alimentare  apa  rece  pret  preturi