proidea.ro catalog online de informatii produse

Aplicatia mySchneider: conceputa pentru dispozitive iOS™ si Android™


2017. noiembrie 28.

Servicii personalizate, acces la informatii 24/7 si asistenta de specialitate

Descoperiti cum functioneaza aplicatia mySchneider.
Inregistrarea ofera mai multe functii utile pentru activitatea clientului.
Despre aplicatia mySchneider
Pentru a satisface nevoile si asteptarile clientului, echipa Schneider Electric a creat aplicatia mySchneider pentru asistenta clienti. Noua aplicatie mySchneider ofera servicii personalizate, acces la informatii 24/7 si acces usor la asistenta de specialitate si informatii. Descarcati si inregistrati-va acum pentru a obtine acces la serviciile recomandate.

Conceputa pentru dispozitive iOS™ si Android™, aplicatia mySchneider este disponibila in 20 de limbi straine, in curand in si mai multe limbi si cu functionalitati adaptate.


Descarcati gratuit aplicatia mySchneider cu un simplu clic: Google play sau App Store.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre aplicatia mySchneider, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Schneider Electric, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schneider Electric Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  Automate programabile Modicon

Fiecare model din gama Modicon este conceput pentru a oferi solutia ideala pentru fiecare tip de masina. Astfel, automatele programabile Modicon M221 sunt destinate masinilor simple, cu arhitectura de automatizare compacta, ajutand la optimizarea dimensiunilor dulapurilor si cutiilor de automatizare. Avand un port Ethernet incorporat, acestea pot fi integrate cu usurinta in arhitecturile sistemului de control pentru comanda de la distanta si intretinerea masinilor prin intermediul aplicatiilor instalate pe PC, tableta sau smartphone. Produsele Modicon M241 sunt destinate masinilor compacte de inalta performanta, care incorporeaza functii de control al vitezei si al pozitiei. Acest model prezinta un port Ethernet integrat ce ofera servicii FTP si server web, asigurand si acesta o integrare usoara in arhitecturile sistemelor de control pentru comanda de la distanta a masinilor. Cu automatele programabile Modicon M251, Schneider Electric ofera o solutie inovatoare, de inalta performanta, in domeniul masinilor modulare si arhitecturilor complexe distribuite. Produsele din acest model pot optimiza dimensiunile dulapurilor montate pe perete sau podea in sistemele de control. De asemenea, solutia ajuta la eficientizarea costurilor masinii datorita functiilor incorporate in automatul programabil, modulul de extensie Modicon TM3 si modulul de comunicatie Modicon TM4.

Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4, Cladirea Green Court - A, et.2
Telefon: +40 21 203 0606
Fax: +40 21 232 1598
E-mail:
Web: www.schneider-electric.ro
Centrul Suport Clienti
  +40 21 203 0606
   
   
   
Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, ofera solutii integrate de a face energia sigura, fiabila, eficienta si productiva pentru pietele de energie si infrastructura, industrie, centre de date si retele, cladiri industriale si locuinte. Firma se caracterizeaza print-un portofoliu integrat si echilibrat de activitati: Distributie electrica de tensiune medie si joasa; automatizari si control industrial; automatizarea si securitatea cladirilor; sisteme de instalatii si control pentru locuinte; monitorizarea si controlul energiei; servicii de alimentare pentru consumatorii vitali si sisteme de racire.
Denumiri marca: Schneider Electric
Cuvinte cheie:  schneider  electric  aplicatia  aplicatie  myschneider  ios  android  serviciu  servicii  acces  inpoformatie  informatii  serviciu  clienti  suport  24/7  asistenta  specializata  personalizata  schneider