proidea.ro catalog online de informatii produse

ROCKWOOL Romania lanseaza noul sau website www.rockwool.ro


2017. octombrie 16.

Structura este dinamica, intuitiva si este optimizata pentru vizualizarea informatiilor de pe dispozitivele mobile

ROCKWOOL, liderul mondial in productia de solutii de izolatie din vata minerala bazaltica, a lansat noul website al companiei in Romania: www.rockwool.ro.

Cu un concept ancorat in noua pozitionare a grupului la nivel global, centrata pe stilul de viata modern, website-ul ofera un plus de accesibilitate vizitatorilor, ajutandu-i sa descopere cu usurinta, la o simpla cautare, avantajele vatei minerale bazaltice, precum si detalii despre gama de solutii ROCKWOOL. De asemenea, platforma are o structura dinamica si intuitiva si este optimizata pentru vizualizarea informatiilor de pe dispozitivele mobile.
Pe langa sectiuni dedicate produselor si serviciilor oferite, website-ul include si Sfaturi pentru cei care doresc sa profite la maximum de expertiza specialistilor ROCKWOOL in utilizarea vatei minerale bazaltice. Mai mult, website-ul are integrata o pagina speciala de unde pot fi descarcate fisele tehnice si documentatia pentru fiecare produs, inclusiv cele mai noi cataloage si brosuri ROCKWOOL.

Prin alinierea website-ului cu filozofia companiei, ROCKWOOL isi doreste sa va ajute sa luati cea mai buna decizie pentru izolarea cladirilor, iar fiecare sectiune reprezinta o discutie virtuala cu specialistii ROCKWOOL despre cum puteti sa construiti sigur, eficient si sustenabil.

Astfel, va invitam sa vizitati noul spatiu online ROCKWOOL si sa ii contactati in cazul in care aveti intrebari sau doriti mai multe detalii.
 

Firma
Sediu: RO-014011 sector 1, Bucuresti, str. Ocna Sibiului nr. 46-48
Telefon: +40 21 233 4440
Fax: +40 21 233 4441
E-mail:
Web: www.rockwool.ro
Florin Popescu
sales director +40 21 233 4440
   
   
   
Grupul ROCKWOOL este liderul mondial in ceea ce priveste producerea de vata minerala bazaltica - un material ce imbunatateste calitatea vietii si contribuie la atenuarea problemelor de mediu, precum efectul de sera, smog-ul si ploaia acida. Termoizolatia ROCKWOOL ne ofera un mediu interior placut, protejandu-ne de frigul patrunzator de afara. In climatele cu temperaturi ridicate, vata minerala bazaltica ajuta la pastrarea temperaturilor racoroase la interior.
Denumiri marca: ROCKWOOL
Cuvinte cheie:  rockwool  rockwol  rocwool  rocwol  lanseaza  nou  noul  website  interfata  web  site  online  spatiu  nou  rockwool  romania