proidea.ro catalog online de informatii produse

RAVAK si-a actualizat continutul pe proidea.ro


2017. decembrie 10.

Produse confortabile, practice, fiabile si deosebit de frumoase in acelasi timp

Compania RAVAK a fost fondata in 1991 si pana in prezent 100% din capital se afla in mainile co-fondatorilor cehi.
Producatorul caditelor si cabinelor de dus originale a devenit cel mai mare producator de echipamente pentru camerele de baie din Europa Centrala si de Est. Succesul ii obliga sa respecte cateva reguli de baza, cum ar fi asigurarea calitatii si design-ului fara compromisuri, dar ceea ce ii diferentiaza de competitorii lor, este faptul ca produsele RAVAK sunt puternic axate pe nevoile clientilor - produsele sunt confortabile, practice, fiabile si deosebit de frumoase in acelasi timp.
Echipa RAVAK este creatoare de tendinte, dezvolta solutii tehnice unice, tehnologii si materiale brevetate. Se concentreaza pe echipamente complexe prin concepte de baie, in care cada de baie sau cabina dus insotite de o chiuveta, mobilierul corespunzator si o gama larga de accesorii in acelasi design.
Cea mai recenta tehnologie garanteaza cea mai inalta calitate
Nu numai materiale de calitate dar, de asemenea si tehnologia utilizata au impact asupra produsului final. Prin urmare RAVAK este unicul producator de cabine de dus din Europa Centrala si de Est care in 2008 a deschis un sistem operational de galvanizare. Tehnologia de galvanizare si vopsire garanteaza 100% controlul calitatii suprafetei profilelor cabinelor de dus, usilor de dus si paravanelor de cada. Ei ofera astfel doar produse cu o calitate demonstrata.
In mod similar, de asemenea, foloseste un nou punct tehnologic de productie a cazilor prin termoformare verticala a foilor acrilice, rezultand extractia perfecta a acesteia intr-o matrita. Pentru a consolida cazile cu tehnologia PU Plus, alaturi de compania Kawasaki a dezvoltat tehnologia de injectie dubla de poliuretan, ceea ce face ca aceste cazi sa fie mai robuste si aiba proprietati unice de izolare termica.

Nicio zi nu este la fel, dar fiecare si-o poate incepe cu placere pe a lui, intr-o baie echilibrata pana in cele mai mici detalii. Garantarea calitatii produselor, design-ul original si serviciile RAVAK disponibile in orice moment, vor ajuta clientul sa isi atinga echilibrul la care viseaza. RAVAK se concentreaza pe bai moderne finisate pana in ultimul detaliu, intr-o linie completa de solutii cuprinzatoare. Furnizeaza clientilor cazi de baie, cabine si usi pentru dus, precum si cazi cu sisteme de hidromasaj, lavoare, mobilier pentru baie si baterii. In plus, RAVAK are solutii de curatare pe care le-a dezvoltat special pentru o purificare blanda si eficienta a baii clientului.
Grupa de produse RAVAK ce sunt incluse in proidea.ro:
  • Baterii RAVAK pentru baie
  • Chiuvete, WC, bide RAVAK
  • Cabine si usi de dus RAVAK
  • Cadite de dus acrilice sau turnate RAVAK
  • Rigole de scurgere RAVAK
  • Cazi de baie RAVAK
  • Paravane RAVAK pentru cazi
  • Panouri de hidromasaj RAVAK
  • Concepte pentru baie RAVAK.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele RAVAK, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei RAVAK Rom Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-070000 Ilfov, Buftea, str. 23 August, nr. 75
Telefon: +40 31 425 5870
Fax: +40 31 425 5871
E-mail:
Web: www.ravak.ro
Lucaciu Marius
director general  
   
   
   
Ravak A.S. este cel mai mare producator de cazi din acril si cabine de dus din Europa Centrala si de Est. Ravak Rom Srl s-a infiintat in septembrie 2005, ca filiala a firmei Ravak A.S. din Cehia.
Denumiri marca: RAVAK
Stire
RAVAK prezinta noua rigola de scurgere 10° din otel
2017.12.08    
Cuvinte cheie:  ravak  ravac  romania  actualizat  continutul  catalog  catalogul  proidea  ravak