proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua brosura Murexin pentru sapa autonivelanta FZ 100


2017. aprilie 26.

Sapa autonivelanta, superioara, aditivata, cu Murevell-Effekt

Sapa autonivelanta FZ 100 este superioara, pompabila, aditivata, cu emisii reduse si cu Murevell-Effekt. Plastifiantul special confera produsului o lucrabilitate extrem de buna, iar suprafata rezultata este perfect neteda si usor de slefuit. Uscarea este rapida.
 
Testata conform DIN 13813 C40 F10; reactia la foc A1 fl conform DIN 13501-1, EC 1 Plus - produsul prezinta siguranta ridicata in privinta emisiilor si contribuie la asigurarea unui climat sanatos.

Caracteristici produs:
 • slefuire usoara, uscare rapida cu Murevell-Effekt
 • rezistenta la incovoiere si compresiune ridicata
 • pompabila, lucrabilitate extrem de buna
 • pentru grosimi de strat de la 2 - 20 mm
 • uscare rapida, chiar si in cazul grosimilor mari de strat.
Date tehnice:
 • consum: cca. 1,5 kg/m² per mm grosime strat
 • necesar de apa: cca. 0,24 l/kg (= 6l/sac 25 kg)
 • grosime strat max: 20 mm
 • lucrabilitate: cca. 20 minute
 • montare covor: dupa cca. 24 ore la 3 mm*
 • circulabila: dupa cca. 2 pana la 4 ore*.
  *in conditii de 20 grade C si 65% umiditate relativa
Utilizare
Numai la interior, aplicabila pe sapele de ciment portante si pe beton, pe sapele pe baza de sulfat de calciu este aplicabila numai conditionat. Pentru realizarea suporturilor plane, in grosime de strat de pana la 20 mm, inainte de instalarea covoarelor de pardoseala si a parchetului. Recomandata pentru pardoselile incalzite, rezista la traficul scaunelor cu rotile.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noua brosura Murexim pentru sapa autonivelanta FZ 100, faceti clic pe poza catalogului prezentata mai sus. Daca doriti sa aflati mai multe despre sapa autonivelanta FZ 100, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin GmbH, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Sape de egalizare si sape autonivelante Murexin

Liant rapid pentru sape ER 70, hidraulic special cu ajutorul caruia, prin amestec cu agregat se poate obtine o sapa care in intervalul a 24 ore este intarita, astfel fiind posibila placarea cu placaje ceramice, iar in 7 zile sapa atinge o umiditate remanenta < 2%. Termobeton AL 55, liant special, pulverulent pentru realizarea straturilor termoizolante, portante de umplutura, in amestec cu perle de polistiren. Sapa autonivelanta Extrem NE 30, mortar uscat, cu rezistenta ridicata, fara contractii, pentru nivelarea sapelor sau betoanelor, la interior, grosime pana la 30 mm. Sapa autonivelanta rapida SL 52, cu intarire hidraulica, sub forma de pulbere, puternic aditivata, cu emisii reduse de praf, cu timp de uscare rapid, face posibila aplicarea parchetului sau a mochetei in timp record, consum redus. Masa de nivelare OS 50, de egalizare, pulverulenta, echilibrata, autonivelanta, cu intarire hidraulica. Masa de nivelare NB 10, masa de spaclu autonivelanta pe baza de ciment, aditivata, sub forma pulverulenta, cu emisii reduse.

Firma
Sediu: RO-061109 , Bucuresti, B-dul. Iuliu Maniu, nr.598C, Sector 6
E-mail:
Web: www.murexin.ro
Web: www.murexin.com
Cristian Marinescu
manager produs  
   
   
Murexin GmbH este un producator austriac de materiale de constructii prezent prin intermediul filialelor in tari din Europa, precum Germania, Franta, Elvetia, Cehia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Ungaria, Rusia si Romania, dar si in alte 15 tari la nivel mondial, unde compania este prezenta prin intermediul dealerilor.
Compania a fost fondata in 1931 in Austria, este membra a Grupului Schmid Industrie Holding si se mandreste cu o vasta experienta in domeniul fabricarii materialelor de constructii din care mentionam 7 arii de competenta: Tehnica lipirii pardoselilor calde, Tehnica placarilor ceramice, Tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, Tehnica hidroizolatiilor, Tehnica betoanelor si a sapelor, Tehnica vopsitoriilor si a finisajelor, Tehnica termoizolarii fatadelor.
Denumiri marca: Murexin
Alte stiri in categoria de produse Sapa de nivelare
Alte stiri in categoria de produse Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  nou  noua  brosura  catalog  murexin  murexim  sapa  autonivelanta  auto  nivelanta  fz  100  fz100  muvell  effekt