proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul catalog de produse Knauf Insulation 2017


2017. aprilie 18.

Solutii complete pentru case eficiente

Capitolele catalogului de produse Knauf Insulation 2017

Acoperisuri inclinate
Unifit 035
NaturRoll Pro
Classic 040 Alu
Classic 044 Alu
NaturBoard FIT
Membrane Homeseal LDS:
 LDS 0.02, LDS 5 Silk, LDS 35,
 LDS 200, LDS Solifit.

Pereti de compartimentare
Akustik Board
Decibel
NaturBoard FIT Plus
NatruBoard TF

Utilizare multipla
Classic 032
EkoBoard
NaturRoll Plus
NaturRoll

Pereti exteriori
Termosistem

FKD N Thermal
FKD S Thermal
FKD N Thermal 2
FKL Thermal
FKD
Dibluri pentru termosistem

Pereti exteriori
Fatade ventilate

TP 425B
NaturBoard 037
NaturBoard VENTI Plus
   

NaturBoard VENTACUSTO
NaturBoard VENTI

Pardoseli
NaturBoard POD Extra
NaturBoard POD Standard
NaturBoard POD Standard-edge stripes

Tavane si intradosuri
TP440

Plafoane garaje, subsoluri,
spatii tehnice

CLT C1 / CLT C2
Heraklith
Heratekta
Tektalan

Seminee
Chimenea S

Acoperisuri tip terasa
Smart Roof Top
Smart Roof Norm
Smart Roof Thermal
Smart Roof Base
DDP 2U
DDP2
Urbanscape - acoperisuri verzi

Izolatii tehnice
Placi: HTB, HTB AluR
Role: WM, LMF
Cochilii: KPS 041 AluR
Sistem FireStop


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre Catalogul de produse Knauf Insulation 2017, faceti clic pe poza prezentata mai sus. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Knauf Insulation, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Knauf Insulation Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®

Materia prima pentru fabricarea vatei de sticla sunt deseurile din sticla. Gama de produse Knauf Insulation din fibre de vata minerala de sticla este sub forma de rulouri si placi. Produsele din vata minerala de sticla se comprima usor. Avantajul este ca se pot pune cantitati mari in pachete mici, ceea ce inlesneste transportul. Produsele comprimate isi pastreaza proprietatile si revin la grosimea lor initiala dupa despachetare. Compania Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vata mineral de sticla, un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile, in locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorita tehnologiei ECOSE®, toate produsele, fabricate din vata minerala de sticla au o culoare maro specifica, obtinuta natural fara vopsea sau coloranti artificiali. Portofoliu de vata de sticla poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri inclinate, fatada ventilata, pereti de compartimentare, plafoane si intradosuri, vata vrac (SUPAFIL) si vata de sticla pentru aplicatii multiple.

Familie produse  Vata minerala bazaltica Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®

Materia prima pentru fabricarea vatei minerale bazaltice este roca numita bazalt. Produsele din fibra bazaltica sunt fabricate sub forma de placi sau lamele. Sunt materiale mai dure, unul din avantajele lor fiind pastrarea pe termen lung a excelentelor proprietati mecanice. Produsele Knauf Insulation fabricate din vata minerala bazaltica sunt rezistente la foc (Clasa A1, cea mai buna protectie la foc), bune izolatoare termice si acustice, si isi pastreaza stabilitatea dimensionala in caz de presiune excesiva. Portofoliu de vata bazaltica poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri tip terasa, pardoseli, pereti exteriori - termosistem, acoperisuri inclinate, pereti exteriori - fatada ventilata, pereti de compartimentare, fadade cu izolare interioara, dar si pentru aplicatii tehnice (categorie izolatii tehnice).

Firma
Sediu: RO-013702 sector 1, Bucuresti, str. Piata Presei Libere, nr. 3-5
Telefon: +40 21 224 0206
Fax: +40 21 224 0207
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.ro
Radu Mosteanu
specialist tehnic  
   
   
   
Knauf Insulation este unul dintre cei mai mari producatori de izolatii din lume la ora actuala, care ofera o paleta larga de solutii de izolare, in asa fel incat sa vina in intampinarea cererii crescute de eficienta energetica si perfomanta acustica in locuinte noi si vechi, in edificii comerciale precum si in zona industriala. Angajatii Knauf Insulation activeaza in peste 35 de tari, in 30 de capacitati de productie si un centru de cercetare dedicat vatei minerale, vatei bazaltice, polistirenului extrudat si expandat, precum si polietilenei extrudate. Produsele companiei Knauf Insulation ofera o gama fara precedent de solutii de izolare pentru constructii civile si industriale, pe partea tehnica de sisteme de incalzire si ventilare, precum si solutii originale pentru productia echipamentelor aferente. La mijlocul anului 2009, Knauf Insulation a pus pe piata ECOSE, o tehnologie revolutionara ce elimina pentru prima data colorantii artificiali din procesul de productie al vatei minerale, facand un pas esential inainte in directia asumata a sustenabilitatii.
Denumiri marca: Knauf Insulation, ECOSE Technlogy
Cuvinte cheie:  knauf  kanuf  insulation  catalog  produse  nou  noul  2017  knaufinsulation