proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul microsite dedicat vanelor de reglare a presiunii TA-Modulator


2017. noiembrie 28.

TA-Modulator permite masurarea debitului real prin vana si masurarea presiunii diferentiale

IMI International a lansat un nou microsite dedicat vanelor de echilibrare si control cu regulator de presiune diferentiala TA-Modulator http://www2.imi-hydronic.com/ro/ta-modulator/.

Microsite-ul contine caracteristici, informatii detaliate, filme ce arata aspectele practice ale vanelor de reglare a presiunii, documentatii de prezentare, materiale de marketing si un formular de contact pentru a afla mai multe informati despre vana de echilibrare si control cu regulator de presiune diferentiala TA-Modulator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-031445 sector 3, Bucuresti, str. Aristide Pascal nr. 36
Telefon: +40 21 256 0141
Fax: +40 21 256 0151
E-mail:
Web: www.imi-hydronic.ro
Stefan Gaspar
director tehnic +40 75 803 7059
   
   
   
Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita IMI Hydronic Engineering. TA, unul din liderii mondiali in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium. Operand sub noul nume IMI Hydronic Engineering, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii. Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, IMI Hydronic Engineering este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.
Denumiri marca: Heimeier, Pneumatex, TA
Stire
Noua vana de reglare de la IMI Hydronic Engineering - TA-Modulator
2017.11.22    
Alte stiri in categoria de produse Robinet hidraulic de echilibrare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  imi  hydronic  engineering  ta  modulator  vana  reglare  independenta  presiune  control  controlul  temperaturii  temperatura  ambientale  micro  site  website  microsite