proidea.ro catalog online de informatii produse

Policolor SA - Divizia DEKO Professional si-a actualizat continutul pe ProIDEA


2016. noiembrie 21.

Documente, fise tehnice si produse noi Deko Professional


Policolor - Orgachim este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor, in zona Sud-Est Europeana, producator si furnizor de solutii complete atat pentru piata bunurilor de larg consum, cat si pentru cea industriala si auto.

Deko Professional - Sisteme profesionale pentru constructii si amenajari interioare
Policolor s-a format in 1965, data la care s-au pus bazele Intreprinderii de Lacuri si vopsele Bucuresti. Cu pasiune pentru culoare, cu dedicatie pentru dezvoltarea cercetarii si implementarea noilor tehnologii, investind incredere in oamenii companiei si respect fata de clienti si nevoile lor, am dezvoltat constant afacerile companiei.

Dupa 1989, prin privatizare, derularea unor programe de investitii pentru modernizarea fabricilor si prin achizitia pachetului majoritar de actiuni al Orgachim JSC (cel mai mare producator de lacuri si vopsele din Bulgaria), Policolor si-a accelerat dezvoltarea, ocupand astazi pozitia de lider in zona Sud-Est Europeana pentru productia de lacuri si vopsele.

Ca echipa, cei de la Policolor - Orgachim respecta si promoveaza un set de valori, derivate din viziunea lor despre o dezvoltare durabila si sustenabila, care dau sens misiunii si politicii de afaceri.

Pentru angajati
Policolor considera ca o echipa bine antrenata, motivata, care lucreaza intr-un mediu ce incurajeaza respectul principiilor si valorilor asumate, promoveaza initiativa si implicarea la cel mai inalt nivel, este esentiala pentru a asigura succesul companiei pe termen lung.

Portofoliul companiei
Produse si servicii de cea mai inalta calitate la un pret competitiv. Clientii Policilor reprezinta ratiunea existentei si succesului afacerii companiei. Dovedesc respect fata de acestia oferindu-le de fiecare data, si fiecaruia in parte, consultanta, solutii complete de produse si servicii personalizate, adaptate cerintelor, nevoilor si posibilitatilor lor financiare.

Partenerii
Compania intretine si dezvolta o retea de succes, in care clientii si partenerii lor impartasesc aceleasi principii si valori, iar rezultatul cooperarii este in avantajul reciproc.

Mediul
Policolor ia in serios responsabilitatile care deriva din pozitia pe care a adoptat-o si actioneaza constant ca o companie ce se diferentiaza prin devoltarea sustenabila a afacerii si sprijinul constant al comunitatilor de business si locale pentru pastrarea unui mediu natural sanatos si pentru generatiile viitoare.

Profitul
Actioneaza pentru maximizarea beneficiilor pe termen lung ale actionarilor, fara sa uite celelalte responsabilitati pe care si le-au asumat si valorile la care a aderat.

Productivitatea
Policolor actioneaza ca una dintre cele mai eficiente, operative si flexibile organizatii care anticipeaza si raspunde rapid la schimbarile mediului de afaceri, la cerintele si nevoile clientilor si angajatilor, promovand in mod constant creativitatea si inovatia.


DEKO Professional se caracterizeaza prin:
 • calitate crescuta a produselor datorata programelor de investitii in activitatile de cercetare-dezvoltare
 • respectarea celor mai inalte standarde ale calitatii prin investitii constante in tehnologie, prin automatizarea liniilor de productie
 • atentie si implicare in calitatea vietii oamenilor - reducere semnificativa a costurilor pentru energie, prin crearea sistemului Dekotherm
 • solutii profesionale adaptate celor mai exigente nevoi din sectorul constructiilor, care raspund eficient si responsabil
 • adaptarea la cele mai diverse nevoi ale pietei.


In urma actualizarii, au fost incarcate documente noi, respectiv fise tehnice noi, iar categorizarea produselor a fost realizata conform structurii Deko Professional:
 • Tencuieli decorative Deko Professional
 • Finisaje, mortare, lacuri si amorse DekoFlooring
 • Sisteme de vopsitorii Deko Professional
 • Sistem de termoizolare a fatadelor Dekotherm
 • Adezivi Deko Professional
 • Vopsele Deko Professional pentru marcare rutiera
 • Hidroizolatii bicomponente flexibile Deko Professional.
 In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Deko Professional, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Policolor SA - Divizia DEKO Professional, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-032258 sector 3, Bucuresti, b-dul Theodor Pallady, nr. 51
Telefon: +02 14 086 783
Telefon: +40 21 345 1730
Fax: +02 13 456 328
E-mail:
Web: www.deko-professional.ro
Romeo Tabarcea
brand manager  
   
   
   
   
DEKO Professional este parte a Grupului Policolor-Orgachim din anul 2005. Recunoscut ca brand din anul 2007, DEKO Professional se adreseaza segmentului profesional al pietei constructiilor. De la primul strat de grund pana la stratul de finisare, linia completa de produse pentru constructii vine cu solutii pentru acoperiri de calitate si cu eficienta crescuta a costurilor - calitati esentiale pentru succesul unei afaceri in domeniul constructiilor.
Denumiri marca: Deko Professional
Cuvinte cheie:  policolor  deko  profi  profesional  professional  sistem  sisteme  vopsitorie  vopsitorii  vopsea  vopsele  vopseluri  actualizat  actualizare  integratie  integratia  proidea  vopseluri  vopsele  vopseli  tencuiala  tencuieli  decorativa  decorative  finisaj  finisaje  mortar  mortare  grund  grunduri  sistem  termoizolat  termoizolatie  termoizolator  termoizolant  adeziv  adezivi  marcare  rutiera  deko  deco