proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua aplicatie mobila Danfoss Eco™ App pentru termostatele inteligente Danfoss Eco™


2018. ianuarie 23.

Ofera control de acasa, fara efort, a termostatelor de radiator, via Bluetooth

Control usor prin aplicatia Danfoss Eco™ App
Aplicatia mobila intuitiva Danfoss Eco™ App ofera control de acasa, fara efort, a termostatelor de radiator, via Bluetooth.

Programarea aplicatiei
Simplu de programat prin aplicatie, cu ajutorul conectarii la Bluetooth pe smartphone sau tableta. Pana la 3 perioade de ajustare pe zi si optiunea de copiere a programului in celelalte zile.

Actualizarile software-ului
Actualizarile software-ului sunt automate, solicitate prin aplicatie. Se garanteaza securitatea datelor pentru termostatul Danfoss Eco™ si pentru aplicatia configurata pe smartphone. Sistemul este testat de experti independenti.
Descarcati gratuit aplicatia Danfoss Eco™ App cu un simplu clic: Google play sau App Store.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre termostatul de radiator inteligent Danfoss Eco™ cu tehnologie Bluetooth, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Danfoss Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Termostat de radiator Danfoss ECO pentru control independent

Danfoss Eco™ este un termostat de radiator inteligent cu tehnologie Bluetooth. living eco® este un termostat de radiator autonom si programabil pentru uz rezidential, usor de instalat si este livrat impreuna cu adaptoare pentru toate robinetele de radiator fabricate de Danfoss si de majoritatea celorlalti producatori de robinete de radiator. living eco® are alimentare pe baterii, este compact si usor de comandat, cu numai trei butoane. Controlul individual al radiatoarelor poate fi realizat cu Danfoss Eco™ AppTehnologie bluetooth: fiecare termostat Danfoss Eco™ poate fi programat de la o distanta de pana la 10m. Ajustarea manuala a termostatului poate fi realizata printr-o simpla rotire, solutia usoara Plug-and-play, iar pentru pentru inlocuirea rapida si obtinerea unui sistem Smart Heating.

Firma
Sediu: RO-077160 Ilfov, Popesti Leordeni, Sos. Oltenitei, nr. 208
Telefon: +40 31 222 2201
Telefon: +40 31 222 2101
E-mail:
Web: www.danfoss.ro
Web: www.products.danfoss.ro
Servicii cu clientii
  +40 31 630 9888
   
   
   
   
Fondata in 1933 de Mads Clausen, in Nordborg, Danemarca, Danfoss dezvolta tehnologii moderne care vor face posibila in viitor obtinerea rezultatelor maxime cu resurse minime. Danfoss raspunde cerintelor din ce in ce mai mari in domenii cheie: infrastructura (ajuta in construirea infrastructurii in mod durabil si eficient), alimentatie (contribuie la cresterea productivitatii in sectorul agricol si la pastrarea si conservarea produselor alimentare), eficienta energetica (tehnologia Danfoss pentru eficientizare a consumului energetic permite obtinerea unor rezultate mai bune cu resurse reduse) si solutii pentru protectia mediului inconjurator (contribuie la scaderea nivelului de emisii si cresterea calitatii vietii umane).
Denumiri marca: Danfoss
Stire
Termostat de radiator inteligent Danfoss Eco™ cu tehnologie Bluetooth
2018.01.23    
Alte stiri in categoria de produse Regulator incalzire
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  danfoss  eco  danfos  danfosseco  danfoseco  aplicatie  aplicatia  aplicatii  mobil  mobila  telefon  smartphone  termostat  termostate  tableta  tablete