proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua aplicatie CLIQ® Go de la ASSA ABLOY


2017. decembrie 12.

CLIQ® Go permite gestionarea in timp real a problemelor de acces

Solutia ideala: CLIQ® Go
Utilizand solutia bazata pe interfata cloud se pot controla cheile CLIQ®, modifica drepturile de acces, vizualiza rapoarte si controla accesul intr-o cladire utilizand un dispozitiv mobil. Noua aplicatie CLIQ® Go imbunatateste securitatea printr-un nivel ridicat de protectie a datelor si posibilitatea controlului securitatii prin dispozitive mobile. Usor si rapid de instalat sistemul CLIQ® Go este cheia spre un control al accesului eficient, cu costuri rezonabile pentru controlul de la distanta prin dispozitive mobile.
Conectarea CLIQ® Go cu un Dispozitiv de Programare Mobil
Pentru a putea utiliza Dispozitivul Mobil de Programare CLIQ®, acesta trebuie mai intai conectat si licentiat cu aplicatia mobila CLIQ® Go.

1. Introduceti o cheie in Dispozitivul de Programare Mobil CLIQ®. Dispozitivul este activat automat.
2. In aplicatia mobile CLIQ® Go, se selecteaza "settings" si apoi "programming devices". Va fi afisata o lista cu unitatile CLIQ® mobile disponibile.
3. Se selecteaza numele unitatii mobile aflate in uz: unitatea mobila va fi inregistrata. Unitatea mobila CLIQ® este acum gata de utilizare.
Procesul de instalare a sistemului CLIQ® Go

Pasul 1
Clientul merge la un atelier de specialitate pentru a cumpara un sistem CLIQ® Go.

Pasul 2
Specialistul discuta cu clientul detaliile necesare pentru configurarea sistemului (numarul de cilindri pentru usi, cheile, drepturile de acces, etc.) si obtine datele de identificare ale acestuia (adresa, email, numar de telefon). Pe baza acestora, specialistul va configura sistemul necesar.

Pasul 3
Specialistul instaleaza sistemul (cilindrii, chei) la locatia clientului, activeaza si verifica corecta functionare a tuturor cheilor conform drepturilor de acces acordate.

Pasul 4
Clientul descarca si instaleaza aplicatia CLIQ® Go pe telefonul sau, din Play Store sau App store, conform cu cerintele sistemului de operare ale telefonului sau.

Pasul 5
Dupa descarcarea si instalarea aplicatiei, clientul introduce codul sau personal de activare (furnizat de catre specialist).

Pasul 6
Clientul receptioneaza OTP (one time password / parola de unica utilizare) pe telefonul mobil via SMS sau email (in functie de metoda de instalare).

Pasul 7
Dupa introducerea OTP in aplicatie, clientul este solicitat sa seteze parola sa personala in sistem. Dupa acest pas obligatoriu, sistemul este activat.

Pasul 8
Clientul monitorizeaza buna functionare a sistemului sau de securitate prin intermediul aplicatiei mobile CLIQ® Go.

Pasul 9
Deschiderea aplicatiei mobile si configurarea sistemului este conditionata de introducerea parolei corecte.
Descarcati gratuit aplicatia CLIQ® Go cu un simplu clic: Google play sau App Store.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de chei CLIQ® Go, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei SSA ABLOY Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-062202 sector 6, Bucuresti, b-dul. Preciziei nr.5
Telefon: +40 21 316 0121
Fax: +40 21 316 0120
E-mail:
Web: www.assaabloy.ro
Web: www.yalelock.ro
Informatii
   
   
   
   
   
ASSA ABLOY este lider mondial in domeniul solutiilor de inchidere si deschidere a usilor, dedicat satisfacerii cerintelor de securitate, siguranta si confort ale utilizatorilor finali. ASSA ABLOY este reprezentata in toata lumea, pe piete mature si in crestere, avand pozitia de lider in Europa, America de Nord si in Australia. In procesul de crestere rapida a sigurantei electromecanice Grupul are pozitia de lider in controlul accesului, tehnologii de identificare, usi automate si siguranta hoteliera. De la fondare, in 1994, ASSA ABLOY a crescut de la o companie regionala la un grup international ce are 46000 de angajati si vanzari anuale de 7.3 miliarde euro. ASSA ABLOY ofera cea mai completa gama de solutii de inchidere si deschidere a usilor decat orice alta companie din piata.
Denumiri marca: URBIS, YALE, MUL-T-LOCK, ABLOY, TESA, HID, EFFEFF, MUL-T-LOCK, Mauer
Stire
ABLOY – cea mai apreciata marca in Finlanda
2018.11.15    
ASSA ABLOY prezinta noul sistem de chei CLIQ® Go
2017.12.11    
Cuvinte cheie:  assa  abloy  abloi  asa  aplicatie  aplicatii  cliq  go  cliqgo  mobil  internet  android  apple  assa  abloy  romania