proidea.ro catalog online de informatii produse

Revista Impuls de la Alukönigstahl


2017. octombrie 05.

Impuls 24 are ca tema imbinarea vechiului cu noul

Revista IMPULS de la Alukönigstahl este un proiect inceput in anul 2009, care se dezvolta continuu. Aceste publicatii, pe care le realizeaza impreuna cu partenerii si colaboratorii sai prezinta, prin cuvinte si imagini alese, realizarile comune, proiecte de care cei de la Alukönigstahl sunt mandri.

Impuls 24 are ca tema imbinarea vechiului cu noul, prin prezentarea unor proiecte de renovare si readaptare a unor constructii vechi si transformarea lor in cladiri cu functionalitati moderne. Nu lipsesc nici proiecte noi, de constructii rezidentiale pline de confort si design sau cladiri de birouri ce pot fi considerate modele de conhstructii sustenabile.
Vedeta acestui numar, consideram ca este noua biserica catolica din Piatra Neamt.

Ca in fiecare editie, Alukönigstahl prezinta si aici cateva solutii si tehnologii noi din domeniul sistemelor arhitecturale, pentru buna informare a cititorilor.

Pentru a rasfoi revista Impuls 24 de la Alukönigstahl, dati un clic pe imaginea de mai jos:


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Alukönigstahl, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm

Sistemul VentoTherm realizeaza ventilatia automata, cu fereastra inchisa: aerul exterior este filtrat si trecut prin schimbatorul de caldura. Aici este incalzit folosindu-se caldura recuperata din aerul incaperii. Aerul viciat din incapere este absorbit in aparat si evacuat dupa ce a fost trecut prin recuperatorul de caldura. Din punct de vedere constructiv VentoTherm este o cutie, cu inaltimea de 50 mm si latimea variabila (peste 1050 mm, in functie de dimensiunea necesara), integrata in fereastra, aspectul ansamblului fiind unitar si elegant. Filtrul din dotare impiedica accesul oricarui fir de praf, cat de fin, a polenului si insectelor. Functia de recuperare a caldurii are un randament de 45% si reduce pierderea de energie prin aerisire cu 35%. Izolarea fonica este, in functie de vitrare, de pana la 42 dB.

Sistem de management al usilor Schüco Door Control System

Selectivitatea si functionalitatea modulelor caracterizeaza sistemul Schüco Door Control (DCS). Acest sistem de management pentru usi este unic datorita combinatiei intre multiplele functii: control acces, comunicare si control al evacuarii cu un design unic, elegant. Montajul coplanar al modulelor in profilul usii si suprafetele pretioase din sticla neagra dau sistemului un caracter unic si valoros. Alte variante de instalare sunt pe un panou aditional sau pe perete. Montajul prin clipsare face posibila asamblarea simpla si rapida a tuturor componentelor. Cablurile preconfectionate si marcate simplifica realizarea instalatiei electrice. Dimensiunile comune ale modulelor si lungimile variabile ale elementelor de umplere fac posibila o mare varietate de design.

Firma
Sediu: RO-030834 sector 3, Bucuresti, Bd. Unirii, nr. 64, bl. K4
Telefon: +40 21 327 7780
Fax: +40 21 326 4860
E-mail:
Web: www.alukoenigstahl.ro
Adriana Serban
director marketing +40 72 322 3223
   
   
   
Compania a fost fondata in 1864 in Retz, Austria de Sud de catre Jakob König, si se ocupa de comertul cu produse din otel. De-a lungul timpului s-a axat tot mai mult pe comertul cu sisteme de profile din aluminiu si otel. In anii 20 sediul firmei s-a mutat la Viena. Astazi ALUKÖNIGSTAHL este activa in 16 tari din Europa Centrala, de Est si de Sud-est.
Denumiri marca: Schüco Jansen
Cuvinte cheie:  alukonigstahl  alukoenigstahl  revista  impuls  24  2017  proiecte  constructii  tehnologii  noi  arhitectura  domeniul