proidea.ro catalog online de informatii produse

Incep inscrierile pentru concursul International VELUX Award 2018


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. septembrie 04.

Inregistreaza-te pe website-ul iva.velux.com pana pe 1 aprilie 2018

Esti student la arhitectura si pasionat de studiul luminii naturale? Participa la concursul International VELUX Award 2018 cu tema "Lumina de maine" si ai sansa sa arati lumii cum vezi tu rolul luminii naturale in arhitectura.

Competitia International VELUX Award 2018 provoaca studentii din intreaga lume sa exploreze tema luminii naturale ca o importanta disciplina in arhitectura si sa creeze o intelegere mai profunda a acestei surse de energie, lumina si viata.

"International VELUX Award 2018 este o mare oportunitate pentru studenti, pentru ca astfel se pot familiariza cu conceptul de concurs in domeniul arhitecturii. Scopul nostru este sa ii provocam pe viitorii arhitecti ai luminii naturale, sa le inspiram explorarile creative legate de modelarea luminii naturale in cladiri", spune Per Arnold Andersen, coordonatorul International VELUX Award.

Juriu international, format din arhitecti de top
In iunie 2018, un juriu international format din arhitecti de top si reprezentanti ai UIA (Uniunea Internationala a Arhitectilor) se va reuni pentru a analiza toate proiectele inscrise online si vor desemna cate cinci castigatori pentru fiecare dintre cele doua categorii. Cei zece castigatori isi vor prezenta ulterior proiectele in fata juriului care va alege castigatorul global pentru fiecare dintre cele doua categorii.

Omar Gandhi, membru al juriului la editia din 2016, apreciat ca fiind unul din cei mai buni 20 de arhitecti din lume de catre revista "Wallpaper", ofera acest sfat pretios viitorilor participanti: "Aruncati o privire in comunitatea voastra, nu intr-un loc cu pretentii sau in cealalta parte a lumii. Uitati-va in interiorul comunitatii voastre, fie ca locuiti in suburbii, la oras sau la tara. Intrebarile si problemele de zi cu zi au nevoie de raspunsuri, iar pentru aceste raspunsuri, juriul va aprecia o astfel de investigatie naturala, reala si onesta."

Toate proiectele castigatoare vor fi recompensate cu sume de pana la 30.000 de euro, iar castigatorii vor fi premiati in cadrul unui eveniment care va avea loc in octombrie 2018.

Cum poti participa
Pentru a participa trebuie sa fii student la o Universitate de Arhitectura, sa te inregistrezi pe iva.velux.com pana pe 1 aprilie 2018 si sa trimiti proiectul tau in care explorezi tema luminii naturale pana pe 15 iunie 2018.

Proiectele, sustinute obligatoriu de indrumarea unui tutore, pot fi inscrise in una din cele doua categorii: lumina naturala in cladiri si explorari ale luminii naturale.
Cea mai importanta competitie dedicata studentilor la arhitectura
Organizat pentru prima oara in 2003, o data la doi ani, concursul International VELUX Award 2018 a ajuns cel mai mare de acest gen dedicat studentilor la arhitectura. Pana acum, 4500 de echipe de studenti din peste 60 de tari au participat de-a lungul anilor, iar juriile au numarat nu mai putin de 30 de arhitecti de top din toata lumea.

La editia IVA 2012, o echipa de studenti arhitecti din Romania, formata din Ovidiu Mihutescu, Andrei Lazar, Radu Dorgo si Adrian Mihai, indrumati de catre arh. Bogdan Demetrescu, de la Universitatea Politehnica din Timisoara, a castigat mentiune "Interactive Natural Light Source", cu un proiect de iluminat natural ce se adresa scarilor intunecoase din majoritatea blocurilor de locuit. Solutia propusa era alcatuita dintr-un dispozitiv exterior, care urmarea si concentra razele solare, si un tub care distribuia lumina naturala in interiorul scarii. Locatarii acestor blocuri pot interactiona direct cu tubul de lumina, iar prin atingerea acestuia se modifica distributia si cantitatea de lumina naturala din spatiul interior.

Vezi toate proiectele castigatoare, informatii despre mecanismul de participare si inregistrare pe site-ul IVA: http://iva.velux.com.


Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele VELUX, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500152 Brasov, Brasov, str.Turnului nr.5 Coresi Business Park, cladirea T42, modul A3
Telefon: +40 26 840 2740
Fax: +40 26 842 5757
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 26 840 2740
   
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda. Astazi sunt cunoscuti pentru abilitatea de a dezvolta produse de inalta calitate care stabilesc standardele industriei. 75 de ani de dezvoltare de produs au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata, care genereaza in permanenta noi si mai bune modalitati de indeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabila. Grupul VELUX comercializeaza in Romania cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare si dispozitive de comanda si control.
Denumiri marca: VELUX
Cuvinte cheie:  inregistrare  incep  incepe  inscriere  inscrieri  inscrierile  concurs  concursul  international  velux  award  2018  studenti  student  arhitectura  iva  velux  Incep  pana