proidea.ro catalog online de informatii produse

Participa la Conferinta The City of Green Buildings 2017


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. iulie 13.

1 august 2017, 9:30 AM, Golden Tulip Hotel, Cluj-Napoca, Romania

Conferinta The City of Green Buildings 2017 este un eveniment internationala adresat tuturor profesionistilor si stakeholderilor din domeniul cladirilor sustenabile si a eficientei energetice. Aceasta se va desfasura in data de 1 august, la Hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj Napoca, incepand cu ora 9:30 AM.

Conferinta este un forum interdisciplinar conceput special pentru a aduce impreuna experti si profesionisti, autoritati din administratia publica locala si centrala, reprezentanti ai unor companii de renume mondial, acoperind vastul domeniu al ingineriei, care sprijina dezvoltarea durabila si sustenabila a cladirilor, si, in acelasi timp, promoveaza trendurile si inovarea in aceasta industrie. Sunt asteptati peste 100 de participanti, de la lideri de opinie, dezvoltatori imobiliari pana la specialisti in urbanism, arhitecti, ingineri, constructori, studenti si alti profesionisti - toti dedicati intelegerii si punerii in aplicare ale unor solutii de cladiri sustenabile si tangibile.

Conferinta este, de asemenea, un eveniment complementar scolii de vara, The City of Green Buildings Academy 2017, un program educational international, care are ca scop pregatirea profesionala a viitorilor experti ai industriei cladirilor sustenabile.

Viziunea editie din acest an a conferintei este sa angreneze participantii si comunitatea implicata in a discuta tema: "Transforma-ti proiectul de cladire intr-un brand". Tema va fi explorata prin discursurile principale sustinute de Serban Tiganas, Dorin Beu, Silviu Bulzan, Matius Ichim si Frank Hajdinjak si, in plus, prin prezentarile proiectelor participantilor la programul educational The City of Green Buildings Academy 2017.

Evenimentul va fi o sansa excelenta de a intalni, cunoaste si socializa cu alti profesionisti si stakeholderi din industria cladirilor sustenabile, interactionand cu ei si gasind interese comune pentru viitoare colaborari.

"Pasiunea pentru cunoastere in domeniul constructiilor verzi nu are varsta, gen sau nationalitate in desfasurarea editia de anul acesta a programului educational si a conferintei TCOGB. Suntem incantati sa fim gazdele profesionistilor si studentilor de pe trei continente diferite: Africa, America de Nord si Europa, cu care veti putea discuta pe parcursul conferintei. Mai mult, speakerii de renume international, cu o pregatire profesionala vasta in industria cladirilor sustenabile, vor acoperi diverse subiecte, de la trenduri pana la asteptarile clientilor." Adrian Fratean, Presedinte TCOGB.

Toti cei interesati de a participa la conferinta sunt rugati sa completeze formularul de inregistrare, sa acopere cei 29 euro, constand in taxa de participare, astfel asigurandu-si locul in cadrul evenimentului. Toti doritorii trebuie sa se inregistreze online pentru ca inscrierea la locul evenimentului nu va fi posibila. Daca vei avea nevoie de cazare pe parcusul participarii tale la conferinta, organizatorii pot sa o asigure, trimite doar un e-mail catre office@tcogb.org.

In cazul in care esti student/a, ti se va oferi un cod de cupon care iti va facilita participarea gratuita la conferinta. Contacteaza organizatia prin adresa de e-mail office@tcogb.org, trimite o dovada prin care atesti faptul ca esti student/a si vei primi codul cuponului, cu care mai apoi te vei putea inregistra online.

Atat Academia, cat si Conferinta din anul aceasta, nu s-ar fi putut desfasura fara sprijinul sponsorilor E.ON, PHILIPS, Testo, HOLCIM si partenerilor media. Pentru mai multe detalii despre asociatie, academie si conferinta, va rugam sa vizitati website-ul dedicat.

Asociatia The City Of Green Buildings (TCOGB) este o organizatie independenta, nonprofit care isi propune sa devina o miscare sociala. Contribuie activ la crearea unei lumi mai bune prin incurajarea inovarii si sustenabilitatii in mediul construirii si intretinerii spatiilor urbane.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media ai evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei Asociatia The City Of Green Buildings - TCOGB sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-400112 Cluj, Cluj-Napoca, str. Emile Zola 2
E-mail:
Web: www.tcogb.org
Ruxandra Barbat
relatii publice +40 78 622 2063
   
Asociatia The City Of Green Buildings (TCOGB) este o organizatie independenta, non-profit, care isi propune sa devina o miscare sociala. Mai mult, contribuie activ la crearea unei lumi mai bune prin incurajarea inovarii si sustenabilitatii mediului construit si intretinerii spatiilor urbane.
Denumiri marca: The City of Green Buildings, TCOGB
Cuvinte cheie:  the  city  of  green  building  buildings  romania  conferinta  conferinte