proidea.ro catalog online de informatii produse

S-a dat startul inscrierilor pentru The City of Green Buildings Academy 2017


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. mai 04.

17 iulie - 2 august 2017, la Cluj-Napoca

Ajuns la cea de a treia editie in 2017, The City of Green Buildings Academy este un proiect educational conceput special pentru studentii si tinerii profesionisti care sunt sau vor fi implicati in industria constructiilor. Academia se va desfasura pe perioada 17 iulie - 2 august, la Cluj-Napoca, iar tema acesteia, in 2017, este "Cum transformam proiectul unei cladiri, intr-un brand?".

Proiectul vine cu o abordare diferita, care raspunde intrebarii temei propuse pentru acest an, bazandu-se pe studii de caz si analiza practica, aspecte pe care studentii si tinerii profesionisti trebuie sa le aprofundeze pentru a deveni experti in domeniu. Participantii pot fi studenti al oricarui ciclul de absolvire - licenta, master sau doctorat, absolventi recenti sau tineri profesionisti din orice domeniu in legatura directa sau indirecta cu industria constructiilor sustenabile - inginerie, arhitectura, stiinte naturale, economie sau chiar si medicina si psihologie.

Fiecare zi a programului este divizata in doua sectiuni, dimineata si dupa masa, separate de pauza de pranz. Fiecare sectiune consta in prezentari sustinute de specialisti in domeniu, workshop-uri sau vizitarea site-urilor, in acord cu programul, care poate fi consultat si pe website-ul organizatiei. Serile si zilele de weekend sunt destinate activitatilor sociale si culturale. Pe parcursul workshop-urilor, participantii vor fi impartiti in echipe si vor lucra impreuna la un proiect real. In plus, toate cursurile si workshop-urile se vor tine in limba engleza, asadar, Academy 2017 este o oportunitate excelenta pentru ca participantii sa isi exerseze abilitatile de a comunica in limba engleza.

"Editia de anul acesta vine cu plusuri fata de cele doua editii trecute, nu doar datorita curricumului mai complex, ci si temei si proiectului propus, mult mai competitive. Focusul nostru nu va fi doar pe sustinerea participantilor de a asimila aspecte tehnice ale construirii unei cladiri sustenabile, ci vom fi focusati si pe partea comerciala si de marketing, care are o contributie semnificativa in livrarea unui proiect sustenabil. Daca te numeri printre studentii sau tinerii profesionisti care sunt dornici sa isi dezvolte o cariera in domeniul constructiilor de cladiri inovative si sustenabile, profita de aceasta oportunitate si inscrie-te in programul nostru educational din vara aceasta, desfasurat la Cluj Napoca. Pe langa dezvoltarea carierei prin dobandirea de abilitati si perspective noi, vei avea posibilitatea de a-ti creste reteaua de contacte profesionale si de a te distra, toate in acelasi timp." Adrian Fratean, Presedintele TCOGB.

Cu toate ca exista o taxa de inscriere, participantii vor beneficia de cazare gratuita, transport gratuit in Cluj-Napoca si vor avea pranzul asigurat pe toata durata programului. Pretul complet de participare este de 199 EUR, insa cei care se vor inscrie pana in data de 15 iunie, vor profita de pretul redus de 149 EUR. Pentru mai multe informatii si inscriere in cadrul Academiei, va invitam sa accesati website-ul organizatiei.

Inregistrare online.
 ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei Asociatia The City Of Green Buildings - TCOGB sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-400112 Cluj, Cluj-Napoca, str. Emile Zola 2
E-mail:
Web: www.tcogb.org
   
Ioana Cimpean
marketing +40 75 192 3413
Ruxandra Barbat
relatii publice +40 78 622 2063
Asociatia The City Of Green Buildings (TCOGB) este o organizatie independenta, non-profit, care isi propune sa devina o miscare sociala. Mai mult, contribuie activ la crearea unei lumi mai bune prin incurajarea inovarii si sustenabilitatii mediului construit si intretinerii spatiilor urbane.
Denumiri marca: The City of Green Buildings, TCOGB
Cuvinte cheie:  academie  academia  the  city  green  building  academy  2017  tcogb  inscrierilor