proidea.ro catalog online de informatii produse

Romenvirotec 2017 Octombrie - Expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. iulie 05.

11 - 14 octombrie 2017, la Romexpo, Bucuresti

Romenvirotec 2017 - expozitie dedicata mediului inconjurator
Romexpo va invita sa participati intre 11 si 14 octombrie la Romenvirotec, expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului!

Romenvirotec a ajuns la cea de-a 24-a editie si este una dintre cele mai importante expozitii din Romania dedicate mediului, fiind un eveniment de referinta pentru toti cei implicati in protejarea mediului inconjurator si pentru cei care doresc alinierea la directivele UE din domeniu.

Evenimentul a devenit de-a lungul timpului o platforma importanta atat pentru progresul tehnologic in domeniu, cat si pentru educarea publicului, in vederea adoptarii unei atitudini responsabile fata de mediu.

Romenvirotec 2017 propune o noua abordare: Solutii inovative pentru un oras verde, dorind sa fie locul care sa genereze solutiile la problemele de mediu, modalitatile "verzi" de economisire a energiei, de reducere a poluarii sau de reciclare.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc conferinte, seminarii si workshop-uri avand ca tematici: eficienta energetica, folosirea resurselor regenerabile de energie, dar si progresul tehnologic din domeniu.

Prin editia din 2017, Romexpo doreste sa creeze un dialog constructiv despre normele europene in vigoare si sa apropie oamenii si companiile care isi dedica timpul si resursele mediului in care traim.

Printre obiectivele evenimentului se numara:
 • economisirea energiei si protejarea mediului in propria casa (solutii economice si biodegradabile pentru protectia mediului)
 • reciclarea deseurilor si folosirea produselor ecologice (protejarea mediului in timpul liber)
 • protejarea mediului prin educatie
 • reducerea poluarii aerului, a zgomotului, izolarea fonica; constructia caselor eco/bio
 • folosirea transportului ecologic
 • folosirea echipamentelor, serviciilor si tehnologiilor de reciclare
 • tratarea si eliminarea deseurilor medicale si alimentare
 • folosirea echipamentelor, serviciilor si tehnologiilor de tratare a apelor.
Program de vizitare Romenvirotec:
 • 11-13 octombrie 2017 (miercuri-vineri): 10:00-18:00
 • 14 octombrie 2017 (sambata): 10:00-16:00.
Bilet intrare:
 • Adulti/studenti: 10 lei/zi
 • Intrare gratuita: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate.
Bilete gratuite

Concomitent cu Romenvirotec, in Centrul Expozitional Romexpo se vor defasura alte trei evenimente importante pentru publicul de specialitate:
 • TIB (www.tib.ro) - Targul Tehnic International Bucuresti
 • ExpoEnergiE (www.eee-expo.ro) - Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze
 • Inventika (www.expoinventika.ro) - Salon de inventii si inovatii.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media ai evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei ROMEXPO SA sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011465 Bucuresti, Bucuresti, b-dul Marasti nr. 65-67
Telefon: +40 21 207 7000
Fax: +40 21 207 7070
E-mail:
Web: www.romexpo.ro
   
   
   
   
   
ROMEXPO SA este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul clientilor sai. Manifestarile expozitionale organizate se adreseaza specialistilor, dar si publicului larg, abordand urmatoarele domenii principale: agricultura, industria prelucratoare, constructii, hoteluri si restaurante, turism, invatamant si formare profesionala, sanatate si asistenta sociala, gestiunea deseurilor, activitati sportive, recreative si distractive, activitati de infrumusetare si ingrijire corporala.
Denumiri marca: CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, BIFE, ROMHOTEL
Cuvinte cheie:  romexpo  romenvirotec  2017  ecologie  ecologic  targ  expozitie  expozitii  internationala  internationale  tehnologie  tehnologii  echipament  echipamente  protectie  protectia  mediu  mediului  tratare  tratarea  apei  epurare  epurarea  apei  solutie  solutii  izolare  aizolarea  romexpo