proidea.ro catalog online de informatii produse

BIFE-SIM 2017 - Targ international de mobila, echipamente si accesorii


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. iulie 05.

13 - 17 septembrie 2017, la Romexpo, Bucuresti

BIFE-SIM 2017 va invita sa descoperiti fascinanta lume a mobilei!
BIFE - SIM, cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii din Romania, va avea loc intre 13 si 17 septembrie 2017, la Romexpo.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo sustine producatorii romani si importatorii si le asigura o platforma de expunere organizata la standarde internationale, un spatiu unde timp de cinci zile acestia isi prezinta produsele si serviciile direct celor interesati sa le achizitioneze.

BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei si aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si stilurile in tendinte. Producatori din toata lumea vor expune si prezenta mobilier clasic, dar si modern, din lemn masiv, dar si accesorizat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.

Evenimentul, organizat de Romexpo in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, este o sursa de inspiratie pentru cei care vor sa fie in pas cu ultimele concepte si tendinte, oferind o incursiune unica in ceea ce se poarta la nivel mondial.

Vizitatorii BIFE-SIM vor beneficia de oferte speciale pe care producatorii, distribuitorii si importatorii le promoveaza pe intreaga perioada a targului, dar si de sfaturi despre achizitia pieselor de mobilier potrivite diverselor spatii si pe masura bugetelor.

O serie de demonstratii practice se vor desfasura de-a lungul zilelor BIFE-SIM, astfel incat cei interesati sa fie informati cu obiectivitate despre calitatea si caracteristicile mobilierului pe care doresc sa-l achizitioneze fie pentru casa si gradina, fie pentru birouri sau alte spatii. Printre evenimentele conexe desfasurate la BIFE-SIM se vor numara si simulari de design interior, conferinte si seminarii, precum Conferinta de Design aflata la a VI-a editie, tombole cu premii pentru vizitatorii specialisti si publicul larg.

Program de vizitare:
  • 13 - 16 septembrie 2017 (joi-sambata): intre orele 10:00 si 18:00
  • 17 septembrie 2017 (duminica): intre orele 10:00 si 16:00.
Bilet intrare:
  • adulti si studenti: 10 lei/zi
  • copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.
Bilete gratuite


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media ai evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei ROMEXPO SA sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011465 Bucuresti, Bucuresti, b-dul Marasti nr. 65-67
Telefon: +40 21 207 7000
Fax: +40 21 207 7070
E-mail:
Web: www.romexpo.ro
   
   
   
   
   
ROMEXPO SA este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul clientilor sai. Manifestarile expozitionale organizate se adreseaza specialistilor, dar si publicului larg, abordand urmatoarele domenii principale: agricultura, industria prelucratoare, constructii, hoteluri si restaurante, turism, invatamant si formare profesionala, sanatate si asistenta sociala, gestiunea deseurilor, activitati sportive, recreative si distractive, activitati de infrumusetare si ingrijire corporala.
Denumiri marca: CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, BIFE, ROMHOTEL
Cuvinte cheie:  romexpo  bifesim  bife  sim  2017  bucuresti  targ  international  echipa