proidea.ro catalog online de informatii produse

Curs - Alegerea si Managementul Sustenabil al Locatiei unei Cladiri Verzi 2017


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. mai 11.

8 iunie 2017 si 7 decembrie 2017, la Sediul RoGBC, Str. Ialomicioarei nr. 21, Sector 1, Bucuresti

Locatie: Sediul RoGBC, Str. Ialomicioarei nr. 21, Sector 1, Bucuresti

In iunie 2017
Incepand cu data de: Joi, 8 iunie 2017, 09:30
Pana la data de: Joi, 8 iunie 2017, 17:00
si
In decembrie 2017
Incepand cu data de: Joi, 7 decembrie 2017, 09:30
Pana la data de: Joi,7 decembrie 2017, 17:00

Cursul Alegerea si Managementul Sustenabil al Locatiei unei Cladiri Verzi este un curs obligatoriu pentru cei care doresc sa obtina certificatul "Green Building Professional".

Un curs de o zi ce are drept scop prezentarea importantei modalitatilor de selectie a unui teren potrivit pentru construirea si operarea unei cladiri verzi.
Investitorii trebuie sa aiba o intelegere clara a cerintelor de constructie a unei cladiri verzi inainte de a achizitiona terenul. Sistemele de certificare internationala a cladirilor verzi (LEED, BREEAM, DGNB etc) includ mecanisme de penalizare sau de recunoastere legate de felul in care este stabilita locatia constructiei - daca si cum se ia in considerare componenta de biodiveristate si impactul ecologic al constructiei in zona, accesul la mijloacele de transport si alte consideratii privind managementul si sustenabilitatea locatiei constructiei.

Temele abordate:
1. Oportunitatile si provocarile in dezvoltarea conceptului de "brownfield", recunoasterea certificarii in domeniul cladirilor verzi
2. Tehnici de evaluare a importantei biodiversitatii si a programelor inovative pentru a minimiza costurile si a maximiza beneficiile ecologice si valoarea terenului
3. Intelegerea relatiei dintre alegerea si managementul unui teren si certificarile internationale ale cladirilor verzi.

Program:
9:00 am - Cafea si inregistrare
9:30 am - 5:00 pm - Training*
*Pauzele de cafea si pranzul vor fi asigurate.

Preturile acestui curs sunt:
Membru RoGBC - 95 Euro
Non-member RoGBC - 165 Euro

Pentru inscriere, apasati butonul "Completeaza formular"de pe pagina programului de training.

Nota: Inscrierea si neprezentarea la curs sau anularea participarii cu mai putin de 4 zile inainte de eveniment, va obliga la achitarea unei taxe aferente serviciilor de catering.
Trainer: Martin Dreiseitel - Presedinte & CEO F&R Worldwide

Dl. Dreiseitel lucreaza cu dezvoltatori, lideri de comunitati, institutii financiare si industrie pentru selectarea si dezvoltarea sustenabila a amplasamentului cladirilor in Europa. Dl. Dreiseitel colaboreaza activ atat cu RoGBC cat si cu o initiativa lansata de Ambasada S.U.A. in Romania pentru dezvoltarea unei strategii nationale Brownfield.
Dl. Dreiseitel detine un masterat in Ingineria Mediului la Universitatea de stiinte Naturale Aplicate din Viena si are peste 15 ani de experienta, mare parte dedicata studiului amplasamentelor tip Brownfield, remedierii si evaluarii riscurilor in numeroase tari europene.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei RoGBC - Romania Green Building Council sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011277 sector 1, Bucuresti, str. Ialomicioarei, nr. 21
Telefon: +40 21 222 5135
Telefon: +40 21 260 0051
Telefon: +40 21 222 0011
Fax: +40 21 223 1201
E-mail:
Web: www.rogbc.org/ro
Serviciu informatii training
   
   
   
   
   
   
RoGBC - Romania Green Building Council este o asociatie non-profit, apolitica, formata din organizatii active in toata tara. Promoveaza responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata a unei cladiri (de la faza de design, constructie pana la operare si de construire).
Denumiri marca: RoGBC
Cuvinte cheie:  rogbc  romania  romanian  green  building  council  alegere  alegerea  management  managementul  sustenabil  locatie  locatiei  cladirilor  verzi  rogbc  2017