proidea.ro catalog online de informatii produse

Seminar tehnic Hilti - Protectia pasiva la incendiu. Solutii, legislatie si proiectare


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. noiembrie 06.

Vineri, 17 Noiembrie 2017, Hotel NH Timisoara

Doriti sa va imbunatatiti cunostintele legate de sistemele de protectie pasiva la incendiu si sa participati la un seminar specializat?
Participati la seminarul tehnic organizat de catre Hilti Romania!

Daca va intereseaza:
  • legislatia privind securitatea la incendiu si provocarile actuale pe care le intalnim
  • proiectarea si montajul sistemelor de protectie pasiva la incendiu
  • legatura dintre seism si sistemele de protectie pasiva la incendiu.
Atunci va invitam:
Vineri, 17 Noiembrie 2017,
Hotel NH Timisoara,
Str. Pestalozzi 1/a, 300115,
Timisoara, Romania.

Participarea este gratuita.
Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra pana la data de 16 Noiembrie 2017, folosind formularul online.

Persoana de contact:
Ing. Ioan Pintea-Ungureanu
0740 317 844

Program si invitatie simpozion.pdf


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre seminariile tehnice Hilti, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Hilti, faceti clic pe pozele produselor prezentate mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Hilti Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077096 Ilfov, com. Dragomiresti Vale, sat. Dragomiresti Deal, str. DE 287/1, Equest Logistic Center, cladirea E3, unitatea E2
Telefon: +40 31 228 5555
Telefon: +40 21 352 3000
Fax: +40 21 350 5181
E-mail:
Web: www.hilti.ro
Customer Care Service
  +40 21 352 3000
   
   
   
   
Hilti Group este lider mondial in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea produselor cu valoare adaugata mare si calitate ridicata, destinate clientilor profesionisti din domeniul constructiilor si intretinerii cladirilor. Gama de produse Hilti acopera domeniile gauririi si demolarii, prinderilor directe, sistemelor de taiere si gaurire diamantata, sistemelor de ancorare si suportilor pentru instalatii, sistemelor antifoc, pozitionarii si masurarii cu laser, insurubarilor, ca si pe cel al sistemelor de taiere si slefuire a lemnului. Vor actiona pentru excelenta in inovatie, calitate totala, relatii directe cu clientii si marketing competitiv. Produsele firmei Hilti au fost prezente pe piata din Romania inca din 1992, prin intermediul partenerului de afaceri Omnitech Trading. Incepand cu 1 Martie 2005 grupul Hilti este prezent in Romania prin propria organizatie de marketing si vanzari, sub numele Hilti Romania Srl. Firma ofera clientilor aceleasi produse si servicii de calitate pe care Hilti le ofera pretutindeni in lume.
Denumiri marca: Hilti
Cuvinte cheie:  hilti  seminar  seminarii  tehnic  tehnice  protectie  protectia  pasiva  pasive  protectii  incendiu  proiectare  hilti  romania