proidea.ro catalog online de informatii produse

SIM 2012 - Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii - Editia a II-a


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2012. aprilie 03.

19–23 septembrie 2012 - Romaero Baneasa - Bucuresti

SIM 2012 se va desfasura pe o suprafata expozitionala de aproximativ 20.000 metri patrati si este dedicat industriei de mobila, produse finite din lemn, materii prime, materiale auxiliare si accesorii, decoratiuni interioare, utilaje si echipamente pentru prelucrarea lemnului.

Cea de-a II-a editie a Salonului International de Mobila, Echipamente si Accesorii (SIM) va avea loc la Romaero Baneasa. Evenimentul este organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Euroexpo.

Evenimentul anului 2012 in domeniul mobilei, echipamentelor pentru prelucrarea lemnului si al accesoriilor se va desfasura in perioada 19 – 23 septembrie 2012, in cadrul complexului Romaero Baneasa - Bucuresti.

Ca si la editia precedenta, expozitia acopera cele mai importante sectoare ale industriei mobilei si prezinta tendintele pietei de profil. Si in 2012 va fi pastrata aceeasi sectorizare (mobila, echipamente, accesorii), care si-a demonstrat eficienta si care, in opinia expozantilor, le-a permis maximizarea rezultatelor.

Evenimentul ofera publicului vizitator ocazia sa descopere noile tendinte in materie de design mobilier, precum si lansari de noi produse si tehnologii de ultima generatie. In acest sens, SIM isi propune sa contribuie la consolidarea industriei mobilei din Romania, atat prin promovarea produselor romanesti, cat si prin organizarea unui meeting point pentru profesionistii din domeniu.
Participarea la SIM 2012 va oferi companiilor oportunitatea de a obtine o imagine reala, de ansamblu, a pietei de mobilier, de a identifica potentiali clienti si de a genera noi parteneriate pe termen lung.

SIM va beneficia de o campanie de promovare intensa si eficienta, atat pe plan intern, cat si international, bucurandu-se de sprijinul celor mai influente canale media, precum si de parteneriate cu publicatii, print si online, de specialitate din Romania si de peste hotare.

Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii – SIM 2011 a reunit peste 170 de companii din tara si din strainatate, s-a desfasurat pe o suprafata de 17.000 metri patrati si a fost vizitat de peste 20.000 de persoane.

Programul de vizitare: 19-22 septembrie - orele 10:00 – 18:00; 23 septembrie - orele 10:00 – 16:00
Acces vizitatori: b-dul Ficusului 44, sector 1, Bucuresti


Ebuild si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei Euroexpo Trade Fairs Srl sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-012101 sector 1, Bucuresti, B-dul Expozitiei nr 7
Telefon: +40 21 321 6030
Fax: +40 21 321 6035
E-mail:
Web: www.euroexpo.ro
Luciana Stoleru
director de proiect SIM +40 21 409 1850
   
   
   
Cu o experienta de peste 13 ani pe piata evenimentelor, Euroexpo Fairs lanseaza si sustine targuri si expozitii care si-au consolidat statutul de brand in Romania si peste hotare.
Denumiri marca: Cleaning Show, Metal Show, Gifts Show, Print&Sign, Expo Plast
Cuvinte cheie:  sim  expo  2012  salon  salonul  international  mobila  echipamente  accesorii  euroexpo  trade  fairs  Mobila  Editia  International  Baneasa  Bucuresti