proidea.ro catalog online de informatii produse

Cleaning Show 2018 - Expozitie de curatenie profesionala


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. februarie 02.

20-23 martie 2018 - Romexpo, Bucuresti

Evenimentul unic in Romania are loc la final de martie, in Bucuresti
Industria curateniei profesionale din Romania este o piata in plin proces de maturizare, ce a cunoscut o dezvoltare rapida in ultimii ani, urmand trendul sectorului de real estate al Europei de Est. Domeniul genereaza un interes din ce in ce mai mare in toate industriile - editia 2018 Cleaning Show fiind dovada ferma in acest sens.

Cleaning Show 2018, un eveniment complex
Anul acesta, Cleaning Show – Expozitie de curatenie profesionala – vine cu un concept imbunatatit, care evidentiaza complexitatea unei industrii in continua expansiune. Astfel, Cleaning Show este singurul eveniment dedicat domeniului curateniei care cuprinde:
  • sesiuni de networking intre liderii industriei
  • concursul "Impecabilii" – singurul concurs in care sunt implicate echipe ale prestatorilor de servicii de curatenie
  • demonstratii live
  • tehnologii de ultima generatie
  • cursuri si seminarii
  • discounturi exclusive oferite de companiile expozante doar pe perioada targului
  • intrare gratuita pentru vizitatorii specialisti.
3M, Allegrini, Columbus, Delfin, Ecolab, Hako, Imop, Kaivac, Kärcher, Kiehl, Misavan, Pons, Tana, Tennant, Tenzi, Unger, Wetrok sunt doar o mica parte din brandurile care au confirmat prezenta la Cleaning Show 2018, certificand complexitatea si necesitatea existentei acestui tip de eveniment pentru piata din Romania.

Tematica Cleaning Show 2018

Program de vizitare:
20 – 22 martie 2018: intre orele 10:00 – 18:00
23 martie 2018: intre orele: 10:00 – 16:00.

Acces gratuit pentru vizitatorii specialisti - pe baza de preinregistrare online pe Inregistrare Cleaning Show 2018.

Accesul vizitatorilor la Cleaning Show
Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru accesul gratuit la evenimentul Cleaning Show 2018. Dupa inregistrare, veti primi un cod de acces prin e-mail, reconfirmat ulterior prin SMS, inainte de eveniment. Codul de acces il veti folosi pentru intrarea la eveniment, unde veti primi automat ecusonul dumneavoastra personalizat. Toate campurile sunt obligatorii.

Inregistrare Cleaning Show 2018
Despre organizator:
Euroexpo, fondatorul si organizatorul targului, este una dintre cele mai mari companii din Romania specializate in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale, avand o experienta de peste 15 ani. Cleaning Show, Pack Expo, Metal Show, Baby Boom Show, Print & Sign, Corporate Gifts Show, Expo Plast, Textil Show, Expo Shop sunt doar o parte dintre expozitiile Euroexpo, ce ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei Euroexpo Fairs Srl sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-012101 sector 1, Bucuresti, B-dul Expozitiei nr 7
Telefon: +40 21 321 6030
Fax: +40 21 321 6035
E-mail:
Web: www.euroexpo.ro
Manuela Popescu
director proiect  
   
   
   
Cu o experienta de peste 13 ani pe piata evenimentelor, Euroexpo Fairs lanseaza si sustine targuri si expozitii care si-au consolidat statutul de brand in Romania si peste hotare.
Denumiri marca: Cleaning Show, Metal Show, Gifts Show, Print&Sign, Expo Plast
Cuvinte cheie:  euroexpo  euro  exoo  cleaning  show  2018  curatenie  profesionala  curat  targ  expozitie  aspirator  industrial  profesional  utilaj  curatat  urban  stradal