proidea.ro catalog online de informatii produse

A IV-a Conferinta Internationala de Constructii Fatade marca ETEM


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. septembrie 21.

Conferinta Internationala de Inginerie Fatada ETEM - 21 Octombrie 2017, Sofia- Bulgaria

Conferinta Internationala de Inginerie Fatada ETEM, va avea loc in data de 21 Octombrie 2017 in orasul Sofia- Bulgaria

In fiecare an, acest eveniment de prestanta reuneste specialisti in domeniul arhitecturii pentru a explora teme de fatade. Sesiunile dezvaluie cele mai recente tendinte in ingineria fatadelor, insotite de concepte de ultima generatie, abordarea subiectelor legate de dezvoltarea mediului urban si tehnologiile de constructie contemporana.

Evenimentul ETEM este acum un forum global, atragand experti de renume din intreaga lume. Prezentatorii sustin teorii, idei dar si solutii conceptuale de inginerie. Toate sunt create pentru a inspira si a incanta o audienta internationala.

Ca urmare, calitatea reprezentantilor ilustreaza excelenta evenimentului.
De exemplu, in 2015, in cadrul celei de-a treia conferinta de fatada, principalii vorbitori au fost: Kas Oosterhuis, co-fondator al studioului Oosterhuis Lénárd, Tobias Wallisser, fondator LAVA, si Thorsten Helbig reprezentand Knnipers Helbig Advanced Engineering. Patru sute de persoane din industria constructiilor au participat la evenimentul din Sofia, precum si multi alti reprezentanti institutionali si arhitecti.

Conferinta din 2017 promite sa fie cea mai buna, oferind o platforma variata pentru numeroase figuri cunoscute din ingineria arhitecturii si a fatadelor. Un program dinamic al subiectelor, adaptate cu atentie va include prezentari, sesiuni dar si o multime de oportunitati pentru crearea de noi retele. Linia de vorbitori din acest an prezinta experti renumiti din diverse industrii care ofera un punct de vedere proaspat cu privire la ultimele tendinte si inovatii de design.
Mai jos puteti regasi doar cateva dintre ele:

• Inginerul Mathieu Meur, director tehnic la DP Architects Studio, Singapore, specializat in ingineria fatadelor in contextul designului durabil.

Proiectul Dubai Mall, in curs de desfasurare, este cel mai mare mall din lume, cea mai importanta constructie DP Architects de departe si unul dintre proiectele proprii ale domnului Meur. Imensul centru comercial, care cuprinde 550.000 de metri patrati, este un oras construit intr-un alt oras, ce gazduieste o gama larga de oportunitati de cumparaturi, divertisment si petrecere a timpului liber. In 2013, a fost cel mai vizitat punct turistic de pe planeta, cu peste 75 de milioane de vizitatori.

• Steen Andersen reprezentand Henning Larsen Architects are o experienta vasta pur tehnica in structurile de sticla, precum si solutii complexe de fatada. El a proiectat cladiri unice, de exemplu, folosind cvasi-caramizi pentru a construi Sala de Concerte Harpa si Centrul de Conferinte din Reykjavik. Henning Larsen Arhitectii sunt renumiti pentru proiectele lor culturale si educationale. Printre acestea se numara "Harp" din Reykjavik si un proiect pentru Opera de la Copenhaga. In prezent, studioul lucreaza la proiecte similare, cum ar fi Muzeul National din Östersund, Suedia si Opera din Hangzhou din China.

• Arhitectul Andrea D'Antrassi va prezenta pe tema experientei dobandite in cadrul companiei, de origine chineza -MAD Architects. Fondata de arhitectul Ma Yansong in 2004, MAD Architects este o companie globala de arhitectura axata pe dezvoltarea de modele futuriste, organice si tehnologice avansate, inspirata din interpretarile actuale ale afinitatii estice a naturii. Turnul absolut al zgarie-nori din Mississauga, Canada, este un exemplu perfect reprezentand una dintre cele mai memorabile proiecte ale studioului. In 2014, MAD a castigat contractul pentru a lucra la Muzeul Lucas de Arta Narativa din Chicago, devenind prima firma chineza de arhitectura care a construit un proiect cultural atat de mare in strainatate. 
• Arhitectul Vladimir Marinov este expert in solutii de fatada si identifica noi forme, imagini si materiale pentru crearea unui design armonios dar si al unui mediu urban confortabil. Marinov face parte din grupul ARUP. Este faimos pentru rolul sau in primul sistem feroviar britanic High Speed 1, cunoscut sub numele de Channel Tunnel Link.

• In cadrul evenimentului vor fi prezente nume remarcabile si din sectorul arhitectural bulgar, printre care arhitectul Angel Zahariev, fondator al Asociatiei de Arhitectura Bulgara: A & A- se focuseaza in general pe proiecte "cheie" explorand teme spatiale din Sofia, inclusiv cladirile tip zgarie-nori de la Fort Fort si Sky Fort.

• Arhitectul Radomir Serafimov este un expert cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul designului arhitectural. Unul dintre cele mai recente proiecte ale sale este cladirea multifunctionala a Birourilor Albastre din Sofia. Are o structura cu adevarat distinctiva, prin forme simple, acoperita cu fatade de oglinda si detalii delicate sculptate. 

Pentru anul 2017, ETEM a realizat un program dinamic ce va prezinta o gandire creativa si inovatoare. Pentru a participa la eveniment sau pentru a primi ultimele stiri si anunturi despre prezentatori, subiectele cheie, va invitam sa accesati site-ul: www.facadeconference.com.

Prezenta co-partenerilor nostri la evenimentul din acest an:
  • BMW Bulgaria
  • Elval Color
  • Inver
  • Ursa.
Va asteptam sa dezbatem teme interesante ce ne vor inspira sa atingem noi nivele de excelenta.


Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei ETEM SYSTEMS Srl sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-077090 Ilfov, com. Domnesti, Bretea Autostrada Bucuresti Pitesti km 11 +272
Telefon: +40 21 351 8115
Fax: +40 21 319 3024
E-mail:
Web: www.etem.com
Web: www.etem.ro
Razvan Copilu
manager vanzari +40 76 223 2988
Yassmin Abdulla
coordonator marketing +40 76 223 2966
   
   
office@etem.com
tehnic@etem.com

ETEM este una dintre cele mai importante si de traditie companii de extrudare a aluminiului din sud - estul Europei. Fondata in 1971, ETEM S.A este primul producator din Grecia care ofera servicii integrate, sisteme arhitecturale si profile de aluminiu pentru aplicatii industriale. Avand doua fabrici de productie in Atena, Grecia si in Sofia, Bulgaria si o capacitate anuala care depaseste 40.000 t/an, ETEM garanteaza livrare permanenta la nivel international. Prin inovatie permanenta, investitii in infrastructura si in angajati, ETEM este o companie intenationala cu exporturi care depasesc 70% din capacitatea de productie, fiind prezenta in peste 20 de tari. Productia ETEM este certificata conform ISO 9001-2000 si indeplineste cele mai exigente standarde europene si internationale.
Denumiri marca: ETEM, etalbond®
Cuvinte cheie:  conferinta  internationala  constructii  fatade  etem  inginerie  fatada  etem  sofia  2017