proidea.ro catalog online de informatii produse

Conferinta ETEM Business Partners


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. februarie 26.

22 Martie 2018, la Ramada Bucharest Parc, Bucuresti

Avem placerea de a va invita sa participati, in data de 22 Martie, in cadrul conferintei ETEM Business Partners, incepand cu orele 09:30, Sala Ramada EUROPE, Hotel Ramada Bucharest Parc (Bulevardul Poligrafiei Nr. 3-5, sector 1).

Aflata la prima editie, conferinta este deschisa specialistilor din companiile ce desfasoara activitati in aceasta bransa: Producatorilor de Aluminiu & PVC, Firmelor de Constructie, Serviciilor Specializate in Executie & Montaj, Antreprenorilor si Arhitectilor.

Evenimentul aduce impreuna profesionisti de renume international din domeniul constructiilor, arhitecturii si ingineriei.

Veti avea ocazia sa cunoasteti in detaliu sistemele pe care le producem, sa primiti informatii utile privind solutiile practice, noutatile gamei de produse, proiecte derulate din intreaga lume in termeni tehnici si multe altele. Nu in ultimul rand, avem oportunitatea sa ne reintalnim si sa cunoasteti intreaga echipa ETEM SYSTEMS, atat din Romania cat si din Bulgaria, Grecia.

Accesul la conferinta este gratuit.
Important: Avand in vedere ca locurile sunt limitate rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii confirmarilor de participare. Va rugam sa trimiteti confirmarea participarii pana la data de 16 Martie 2018, prin email: yabdulla@etem.com sau telefon: 0762 232 966.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei ETEM SYSTEMS Srl sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele ETEM, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ETEM SYSTEMS Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Sisteme de fixare pentru panouri fotovoltaice

Pentru implementarea pe teren, ETEM a dezvoltat si promoveaza solutii integrate pentru montarea modulelor fotovoltaice. Acestea se realizeaza prin elementele verticale de fixare in pamant singulare sau duble, din otel zincat. Solutia de montaj cu fundatie de beton este de asemenea disponibila la montarea in pamant. Panele orizontale sunt confectionate exclusiv din profile de aluminiu.
Solutii pentru montajul pe acoperisul cladirilor. Profile din aluminiu rezistente si fiabile: contravantuiri preasamblate realizate din aluminiu pentru o instalare si reglare facile; ajustare usoara a unghiului de inclnatie - intre 25°, 30° si 35°; clemele de fixare a modulelor fotovltaice se adapteaza oricarei grosimi a acestora; disponibilitatea de fixare chimica avand garantia impermeabilitatii la apa, potrivite pentru acoperis tip terasa.


Firma
Sediu: RO-077090 Ilfov, com. Domnesti, Bretea Autostrada Bucuresti Pitesti km 11 +272
Telefon: +40 21 351 8115
Fax: +40 21 319 3024
E-mail:
Web: www.etem.com
Web: www.etem.ro
   
   
   
   
   
   
office@etem.com
tehnic@etem.com

ETEM este una dintre cele mai importante si de traditie companii de extrudare a aluminiului din sud - estul Europei. Fondata in 1971, ETEM S.A este primul producator din Grecia care ofera servicii integrate, sisteme arhitecturale si profile de aluminiu pentru aplicatii industriale. Avand doua fabrici de productie in Atena, Grecia si in Sofia, Bulgaria si o capacitate anuala care depaseste 40.000 t/an, ETEM garanteaza livrare permanenta la nivel international. Prin inovatie permanenta, investitii in infrastructura si in angajati, ETEM este o companie intenationala cu exporturi care depasesc 70% din capacitatea de productie, fiind prezenta in peste 20 de tari. Productia ETEM este certificata conform ISO 9001-2000 si indeplineste cele mai exigente standarde europene si internationale.
Denumiri marca: ETEM, etalbond®
Cuvinte cheie:  etem  szstem  szstems  system  systems  conferinta  etem  business  partner  partners  martie  2018