proidea.ro catalog online de informatii produse

inEDIT - Concurs de amenajare interioara si reciclare prin reutilizare


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. august 28.

Concursul se desfasoara in perioada 23 August 2017 - 22 Septembrie 2017

In aceasta toamna, echipa din spatele Edison Pub doreste sa puna la dispozitia publicului oradean o noua locatie si anume, EDISON CLUB. Aceasta locatie urmeaza a fi amenajata in spatiul care acum gazduieste Clubul Hangar (Piata Unirii, 2-4, la subsol).

Pentru ca stim ca moda pub-urilor underground nu este neaparat una impamantenita in constiinta colectiva a oradenilor dornici de distractie, am cautat sa aducem plus valoare si inedit printr-un design deosebit, prin muzica ce urmeaza a insufleti locul, prin toate actiunile conexe care urmeaza sa ne conduca la aceste rezultate. Asa s-a nascut inEDIT! - Concurs de amenajare interioara si reciclare prin reutilizare

Acesta se adreseaza tuturor pasionatilor de design interior, tuturor studentilor de la Arte, Design, Arhitectura, cu varsta minima de 18 ani, care isi doresc sa experimenteze si sa isi lase imaginatia si pasiunea sa contribuie la revitalizarea unui spatiu real, unui spatiu de care se vor putea bucura foarte multi semeni de-ai lor.

Mecanismul si Regulamentul concursului vor putea fi consultate pe www.edisonpub.ro si fragmente din acestea vor fi distribuite si pe retele de Social Media.

  Descrierea concursului inEDIT!

1. Organizatorul Concursului
Concursul desfasurat in perioada 23 August 2017 - 22 Septembrie 2017 este organizat de S.C. URBAN CLASSICS S.R.L., cu sediul social in Oradea, str. Tudor Vladimirescu, Nr. 75/A, jud. Bihor, Romania inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J5/1889/2016 CUI 36635349 Campania se desfasoara sub imperiul prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament pe parcursul Campaniei, dar nu inainte de a anunta modificarea pe website-ul edisonpub.ro.

2. Afisarea prezentului Regulament
Regulamentul va fi afisat pe toata perioada derularii Concursului pe edisonpub.ro.

3. Aria de desfasurare a Concursului
Prezentul Concurs se desfasoara pe landingul edisonpub.ro si este preluat si in cadrul paginilor de Facebook https://www.facebook.com/hangar.oradea/ si https://www.facebook.com/edisonpub/?ref=bookmarks.

4. Durata Concursului
Perioada de desfasurare a Concursului este 23 August 2017 - 22 Septembrie 2017.

5. Mecanismul Concursului
Participantii vor accesa landingul concursului, edisonpub.ro in perioada 23 August 2017 - 22 Septembrie 2017. Inscrierea la Concurs se va putea realiza prin trimiterea unui proiect de reamenajare a localului Hangar,conform cu Regulamentul Concursului, mentionat in acest document. Proiectul poate contine materiale redactate, schitate, digitale, foto sau video. Libertatea de creatie apartine participantului. Proiectul trebuie sa fie cat mai descriptiv si concludent si este necesar sa contina o agenda elaborata a manierei de implementare, cat si bugetul estimat.
  Regulamentul concursului inEDIT!

Inscrierile care depasesc data stabilita ca fiind zi finala pentru trimiterea proiectelor, vor fi automat descalificate.
 • un participant are posibilitatea de a inscrie maxim 2 proiecte
 • participantii trebuie sa aiba varsta peste 18 ani
 • pentru a fi luat in considerare, proiectul este obligatoriu sa cuprinda: conceptul ce va sta la baza proiectului de reamenajare, modalitati de reutilizare a unor obiecte deja existente in locatie, materiale necesare reamenajarii, resursa umana aproximativa necesara si bugetul estimat de participanti si necesar implementarii proiectului
 • punctarea nu va tine cont atat de nuanta artistica a proiectelor, cat de cea practica
 • mentinerea unei limite de buget restranse aduce puncte in plus participantilor
 • redactarea unei agende de lucru nu este obligatorie, dar este incurajata
 • rezultatele finale ale tuturor participantilor vor fi afisate si vor putea fi verificate pe landing-ul edisonpub.ro
 • participantii pot vizita locatia in scopul unei informari temeinice cu privire la spatiu, dimensiuni, obiecte decorative, etc., in fiecare zi, incepand cu ora 20.00
 • participantii sunt incurajati sa pastreze si reutilizeze orice obiecte deja existente in locatie si pe care le considera utile sau chiar necesare pentru noul concept
 • participantii pot interveni atat asupra impartirii spatiului, catsi asupra modificarii acestuia in sine si a culorilor actuale
 • participantii pot viziona si planul locatiei pe landing-ul edisonpub.ro
 • informatiile cu caracter personal sunt obligatorii pentru identificarea participantilor
 • daca participantii nu sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, in scopuri de informare si promotionale, acestia sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresa cipri.ciotir@gmail.com, in care sa specifice acest detaliu. Trimiterea acestui e-mail va fi luata in considerare doar daca va fi facuta in aceeasi zi in care s-a realizat inscrierea in concurs.

Participa la concurs

Persoana de contact:
Elena Marcu
Marketing Coordinator
+40751 606 265
elena.marcu@bigcityapps.ro


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al concursului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei Urban Classics Srl sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Cuvinte cheie:  inedit  edison  concurs  concursuri  amenajare  amenajari  interioara  interioare  reciclare  reutilizare  arhitectura  arhitect  student  design  designer  arte  arta  edison  club  hangar