proidea.ro catalog online de informatii produse

Master Cladiri Verzi - Construieste cu ajutorul naturii


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. septembrie 11.

Proiectarea si eficientizarea energetica a cladirilor - Inscriere in perioada 18-19 septembrie 2017

Daca vrei sa creezi un viitor sustenabil pentru tine si urmasii tai, daca vrei sa inveti modul de concepere a cladirilor verzi si modul in care poti reduce consumurile de energie ale unei cladiri, daca vrei sa intelegi modul in care functionarea cladirilor afecteaza sanatatea ocupantilor cladirii, daca vrei sa intelegi costurile asociate cu constructia unei cladiri verzi, daca vrei sa afli legislatia care sta la baza crearii comunitatilor sustenabile, te asteptam sa te inscrii la programul de masterat Cladiri Verzi, nou infiintat in cadrul Facultatii de Constructii a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.

Masterul Cladiri Verzi se axeaza pe conceperea si functionarea cladirilor in vederea asigurarii unui mediu interior confortabil, sanatos si productiv, cu un consum energetic si impact asupra mediului cat mai redus.
Programul de masterat se adreseaza absolventilor cu diploma de licenta (indiferent de specializare), interesati de o reconversie profesionala spre domeniul cladirilor verzi aflat in continua dezvoltare.
Ocupatiile vizate in urma finalizarii masteratului: consultant in domeniul cladirilor NZEB, consultant in domeniul cladirilor verzi, evaluator cladiri verzi, project manager cladiri/comunitati sustenabile, proiectant de cladiri verzi, proiectant de cladiri Nzeb, auditor energetic pentru cladiri, manager energetic, specialist angajat in cadrul primariilor sau ministerelor de profil. Programul constituie un pas de plecare in crearea specialistilor pe piata constructiilor verzi din Romania, specialisti de care este nevoie pentru a se atinge tintele impuse de Uniunea Europeana privind reducerea consumurilor energetice a cladirilor si a emisiilor de gaze cu efect de sera cu 20%.

Persoanele interesate se pot inscrie in perioada 18-19 septembrie, la sediul Facultatii de Constructii, strada Baritiu nr.25. Pentru mai multe informatii privind documentele necesare puteti accesa site-ul constructii.utcluj.ro sau puteti scrie un e-mail la adresa ligia.moga@ccm.utcluj.ro.


Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei ASCUT - Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-400027 Cluj, Cluj-Napoca, Str. George Baritiu Nr 25 Sala 156
Mobil: +40 75 122 4051
E-mail:
Web: www.ascut.ro
Web: www.studentiada.ascut.ro
   
   
   
   
   
Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (ASCUT), doreste sa dezvolte proiecte profesionale care sa fie complementare actului didactic. ASCUT este organizatia care apara drepturile si interesele studentilor Facultatii de Constructii din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. ASCUT este o organizatie non-profit, non-guvrenamentala si independenta. Scopul ASCUT este de a veni in ajutorul studentilor si tinerilor ingineri, militand neconditionat in forurile decizionale la respectarea drepturilor si nevoilor studentilor. Toate actiunile si manifestarile noastre sunt bazate pe voluntariat. Membrii fondatori ai asociatiei sunt studentii consilieri, studentii membrii ai comitetului studentesc de camin si studenti implicati in activitatile Facultatii de Constructii.
Denumiri marca: ASCUT
Cuvinte cheie:  ascut  asociatia  studentilor  student  studenti  constructor  constructori  universitate  universitatea  tehnica  facultate  cluj  napoca  master  cladire  verde  cladiri  verzi  ascut  in