proidea.ro catalog online de informatii produse

ASCUT si partenerii organizeaza Civil Summer School 2017


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. iunie 08.

10-23 iulie 2017 - in incinta cladirilor Universitatii Tehnice, Cluj-Napoca

Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica in parteneriat cu Facultatea de Constructii si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca organizeaza in perioada 10-23 iulie 2017 Civil Summer School. O scoala de vara destinata elevilor absolventi de clasa a X-a si a XI-a avand scopul de a-i integra in viata studenteasca, oferindu-le posibilitatea de a primi informatii despre ce inseamna Facultatea de Constructii si facilitatile acesteia. Elevii vor participa la o serie de laboratoare unde se vor intalni cu cadre didactice, vor vizita diferite firme si vor lua parte la o serie de cursuri orientative pentru a putea sa isi formeze o idee mai ampla despre facultate, iar la final vor trece printr-o sesiune de examene.

Pentru completarea vietii de student, acestia vor lua parte la o serie de activitati de socializare si de integrare. Participantii vor fi cazati in camin ceea ce le ofera sansa sa se acomodeze cu mediul si sa isi formeze o idee despre ceea ce inseamna viata de student caminist. Vor fi activitati exterioare care ii va ajuta sa cunoasca o parte a Clujului. Vor avea posibilitatea sa interactioneze cu oameni din domeniul constructiilor, cu directorii interprinderilor si cu adevaratii ingineri din spatele unor proiecte impresionante. Vor avea parte de prezentari in urma carora isi vor putea contura o idee dincolo de ideea gresita "daca mergi la constructii , ce o sa faci?".

Activitatile vor avea loc in incinta cladirilor Universitatii Tehnice situate pe str. George Baritiu nr.25, str. Observatorului nr. 72-74, si in complexul studentesc Observator din municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact al ASCUT - Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-400027 Cluj, Cluj-Napoca, Str. George Baritiu Nr 25 Sala 156
Mobil: +40 75 122 4051
E-mail:
Web: www.ascut.ro
Web: www.studentiada.ascut.ro
Marian Dragos
inginer +40 75 122 4051
Nicoleta Anamaria Miron
director relatii publice +40 74 648 3835
   
Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (ASCUT), doreste sa dezvolte proiecte profesionale care sa fie complementare actului didactic. ASCUT este organizatia care apara drepturile si interesele studentilor Facultatii de Constructii din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. ASCUT este o organizatie non-profit, non-guvrenamentala si independenta. Scopul ASCUT este de a veni in ajutorul studentilor si tinerilor ingineri, militand neconditionat in forurile decizionale la respectarea drepturilor si nevoilor studentilor. Toate actiunile si manifestarile noastre sunt bazate pe voluntariat. Membrii fondatori ai asociatiei sunt studentii consilieri, studentii membrii ai comitetului studentesc de camin si studenti implicati in activitatile Facultatii de Constructii.
Denumiri marca: ASCUT
Alte stiri in categoria de produse Publicatie in domeniul constructiilor
Alte stiri in categoria de produse Publicatie
Alte stiri in categoria de produse Unelte
Cuvinte cheie:  ascut  asociatia  studentilor  constructori  universitatea  tehnica  facultatea  constructii  cluj  napoza  civil  summer  school  scoala  vara  civila  absolventi  clasa  10  11  x  xi  studenti  universitate  facultate