proidea.ro catalog online de informatii produse

Curs de formare continua a auditorilor energetici (24 ore) - Decembrie 2017


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. noiembrie 27.

15 - 17 decembrie 2017, in cladirea Facultatii de Inginerie a Instalatiilor, Bucuresti

Pentru a veni in ajutorul auditorilor energetici care intampina probleme in efectuarea certificatelor de performanta energetica si/sau a auditurilor energetice, cat si pentru actualizarea cunostintelor, inclusiv prevederile legislative, AIIR-Filiala Valahia propune tuturor auditorilor energetici pentru cladiri cursul de pregatire continua desfasurat pe parcursul a 3 zile [modul 24 ore]. Cursul poate sta la baza obtinerii recomandarii din partea AIIR sau OAER pentru prelungirea dreptului de practica in calitate de auditor energetic pentru cladiri.

Taxa de participare este de 1500 lei. Rugam doritorii sa faca anticipat plata a cel putin 50% din valoarea cursului.

Cursul se va desfasura in cladirea Facultatii de Inginerie a Instalatiilor, Bdul Pache Protopopescu nr. 66, sector 2 Bucuresti.

Precizari importante
Membrii AIIR beneficiaza de o reducere de 25% pentru participarea la cursuri.

Reguli privind rambursarea taxei deja achitate:
  • rambursarea integrala a sumei achitate daca cererea* se transmite la biroul AIIR-FV cu cel putin 10 zile inainte de data inceperii cursului
  • rambursare partiala a 90% din suma achitata daca cererea se transmite la biroul AIIR-FV cu cel mult 9 zile inainte de data inceperii cursului, dar nu mai tarziu de ziua premergatoare inceperii cursului
  • daca cererea de rambursare se transmite la biroul AIIR-FV incepand cu data desfasurarii cursului, suma achitata nu se mai ramburseaza, existand posibilitatea sa participati la urmatorul curs organizat de AIIR-FV.
*Cererea de rambursare se va transmite doar in scris, prin orice mijloc de comunicare electronic sau de alt tip, iar receptionarea acesteia trebuie sa fie confirmata de biroul AIIR-FV.

Taxele se achita anticipat prin OP (AIIR-Filiala Valahia, CUI 31327828, IBAN RO48 BRDE 410S V860 0875 4100 deschis la BRD Sucursala Calderon) sau cash la sediul biroului AIIR-FV, Facultatea de Inginerie a Instalatiilor, Bd. Pache Protopopescu nr.66, sector 2 Bucuresti.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei AIIR - Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-021414 sector 2, Bucuresti, b-dul Pache Protopopescu, nr. 66
Telefon: +40 21 252 4295
Fax: +40 21 252 4295
E-mail:
Web: www.oaer.ro
   
   
   
   
   
Scopul constituirii asociatiei Ordinul Auditorilor Energetici din Romania este de a crea cadrul organizatoric in vederea promovarii masurilor, conceptelor si actiunilor care sa conduca la sustinerea intereselor profesionale precum si la cresterea si perfectionarea activitatii absolventilor de invatamant superior de lunga durata si specialistilor din cercetare, proiectare, executare si exploatare, pentru realizarea unor cladiri performante energetic. OAER asigura totodata cadrul institutional, material si social adecvat de manifestare a membrilor sai, reprezentand si ocrotind interesele auditorilor energetici pentru cladiri.
Denumiri marca: OAER
Sediu: RO-021414 sector 2, Bucuresti, b-dul Pache Protopopescu, nr. 66
Telefon: +40 21 252 4295
Fax: +40 21 252 4295
Mobil: +40 75 118 3032
E-mail:
Web: www.aiiro.ro
Web: www.rcepb.ro
   
   
   
   
   
   
   
Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania - AIIR, este o organizatie profesionala, autonoma, fara scop patrimonial, neguvernamentala, cu personalitate juridica, care reprezinta interesele inginerilor din domeniul instalatiilor sanitare, incalzire, ventilare, climatizare, frig, electrice si gaze, care activeaza in invatamant, cercetare, proiectare, executie si exploatare.
Denumiri marca: AIIR, RCEPB
Cuvinte cheie:  curs  cursul  cursuri  formare  continua  auditori  energetici  24ore  decembrie  2017  aiir  aiiro