proidea.ro catalog online de informatii produse

VELUX lanseaza o noua fereastra de mansarda eficienta energetic, cu geam termoizolant alcatuit din 3 foi


2017. aprilie 28.

De 20 de ani, VELUX creeaza povesti in mansardele din Romania

VELUX face publice povestile din mansardele create in ultimii 20 de ani in Romania
Cu ocazia aniversarii a 20 de ani in Romania, VELUX a lansat un nou site, pentru a inspira si a-si face cunoscute proiectele in care a fost implicata compania: povestidinmansarde.ro

Calatoria VELUX Romania a inceput in 1997. Primul proiect implementat a fost la Brasov, iar, de atunci, nenumarate locuinte din toata tara continua sa fie inundate de lumina. De-a lungul celor 20 de ani, mii de beneficiari au descoperit ca podurile intunecoase pot fi transformate in spatii calde si luminoase, iar posibilitatile de amenajare sunt nelimitate.

Fie ca vorbim de spatiul ingust al unui pod, de extinderea unui bloc vechi de apartamente sau de o casa parasita, salvata de la demolare, orice spatiu se poate reinventa la nesfarsit, iar lumina naturala si designul se pun in valoare reciproc. Cu ajutorul ferestrelor de mansarda VELUX, se poate crea la interior un spatiu minunat, unde lumina patrunde usor si devine un important element de design.

VELUX Romania ofera clientilor sai, pe langa produse de calitate, un intreg pachet de servicii, printre care si consultanta gratuita pentru alegerea solutiei optime fiecarui spatiu de sub acoperisul inclinat sau terasa.

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani in Romania, VELUX tocmai a introdus pe piata o noua fereastra de mansarda eficienta energetic, cu geam termoizolant alcatuit din 3 foi de sticla, care reduce pierderile de caldura prin adaugarea unui strat suplimentar de sticla si a sistemului unic izolator ThermoTechnology™. Aceasta fereastra are un pret foarte rezonabil. De fapt, este disponibila la un pret comparabil cu o fereastra de mansarda cu geam termoizolant clasic, cu 2 foi de sticla.

Ferestre de mansarda eficiente energetic, pe care ti le poti permite
VELUX introduce aceasta noutate ca raspuns la o crestere a cererii pentru solutii eficiente energetic a proprietarilor de case. Economisirea energiei si imbunatatirea calitatii vietii s-au dovedit a fi doi factori principali atunci cand proprietarii de case dezvaluie motivul pentru care doresc sa renoveze casele lor (concluziile raportului VELUX Healthy Homes Barometer 2015).
 
"Costurile energetice reprezinta o preocupare majora in randul clientilor nostri si noua noastra fereastra de mansarda este un partener pe care te poti baza in amenajarea locuintelor calduroase si eficiente energetic. Noua fereastra de mansarda cu geam termoizolant alcatuit din trei foi de sticla este un produs al viitorului si ne asteptam ca aceasta gama sa fie o zona de crestere", spune directorul general al VELUX Romania, Noemi Ritea. Toata lumea ar trebui sa aiba parte de un spatiu calduros in timpul iernii. Cu toate acestea, un numar mare de oameni se lupta in continuare cu locuinte reci, care pierd caldura si trebuie sa poarte mai multe straturi de imbracaminte pentru a le fi cald atunci cand sunt acasa. De fapt, 75% din cladirile din toata Europa sunt ineficiente energetic si multi proprietari cauta modalitati rapide pentru a-si proteja casele lor impotriva iernilor reci si a cresterii facturilor la energie. Montajul noilor modele de ferestre de mansarda eficiente energetic intr-un acoperis termoizolat corect este o modalitate foarte buna de a pastra caldura in interiorul casei tale.

Imbunatatirea eficientei energetice
Chiar daca cea mai importanta schimbare din gama de produse este fereastra de mansarda cu geam termoizolant alcatuit din trei foi de sticla, VELUX a imbunatatit si eficienta energetica a ferestrei de mansarda clasice, cu geam termoizolant alcatuit din 2 foi de sticla.
"Intregul nostru program de produse a fost optimizat pentru a ne asigura ca obtineti o eficienta energetica imbunatatita, indiferent de alegerea tipului de fereastra si a sistemului de deschidere. Fiecare are dreptul la produse de calitate, la preturi accesibile", spune directorul general al VELUX Romania, Noemi Ritea.

VELUX Healthy Homes Barometer 2015 este un studiu trans-european al perceptiei europenilor despre legaturilor dintre sanatate si locuire.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele de mansarda VELUX, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500178 , Brasov, str. Aurel Vlaicu nr. 40
Telefon: +40 26 840 2740
Fax: +40 26 842 5757
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 80 088 3589
   
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda. Astazi sunt cunoscuti pentru abilitatea de a dezvolta produse de inalta calitate care stabilesc standardele industriei. 75 de ani de dezvoltare de produs au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata, care genereaza in permanenta noi si mai bune modalitati de indeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabila. Grupul VELUX comercializeaza in Romania cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare si dispozitive de comanda si control.
Denumiri marca: VELUX
Stire
Noile ferestre de mansarda VELUX Standard Plus alcatuite din 3 foi de sticla
2017.06.14    
Cuvinte cheie:  velux  lanseaza  produs  produse  fereastra  ferestre  mansarda  acoperis  termoizolant  termoizolator  3  foi  2  foi  website  povesti  mansarda  velux  Romania  in