proidea.ro catalog online de informatii produse

Noemi Ritea, director general VELUX Romania: "Pentru o Companie Model, micromanagementul si controlul excesiv nu mai functioneaza"


2017. august 28.

VELUX este prima companie care i-a inspirat pe romani sa isi transforme podurile in mansarde locuibile

VELUX Romania, lider in domeniul ferestrelor de mansarda si cel care a creat de la zero o piata care practic nu exista, s-a impus inca de la inceput si la noi ca o Companie Model. In viziunea lui Villum Kahn Rasmussen, cel care a fondat VELUX in anul 1965, o Companie Model este cea care lucreaza cu produse folositoare pentru societate si isi trateaza clientii, furnizorii si angajatii mai bine decat alta organizatie.

"Suntem norocosi si mandri ca in acesti 20 de ani, am reusit sa avem o Companie Model, in care cultura organizationala este vitala pentru ca aceasta ajuta compania sa dainuie in timp, sa progreseze si sa functioneze," spune Noemi Ritea, director general VELUX Romania.
 
Oamenii din companie, prioritatea numarul unu pentru un manager

Cand vine vorba de echipa VELUX Romania, seriozitatea, devotamentul si responsabilitatea sunt calitatile pe care orice viitor angajat trebuie sa le aiba pentru a trece de procesul de recrutare. Asa se explica cum, in prezent, printre angajati sunt persoane cu vechime de 16, 15, 13 sau 10 ani, iar acest lucru este probabil cel mai bun barometru al sanatatii organizatiei. "Avem o cultura organizationala solida, care este vie tocmai prin faptul ca oamenii care lucreaza in organizatie respecta valorile acesteia. Acestea fac parte din ADN-ul nostru ca echipa. In acelasi timp, ne pasa de climatul interior din birou si de siguranta membrilor familiei VELUX, pentru care cream un mediu de lucru sanatos si sigur, unde echilibrul intre viata personala si cea profesionala este respectat. In anul 2016 am avut 1.9 accidente pentru 1 milion de ore lucrate, aceasta fiind doar una din performantele noastre de Companie Model la nivel de grup. Pentru 2020, ne-am propus sa ajungem la 0 accidente la locul de munca," mai spune Noemi Ritea.

Noemi Ritea considera ca oamenii din companie trebuie sa fie prioritatea numarul unu pentru un manager, iar investitia in acestia se va intoarce intotdeauna. Ei reprezinta resursa de baza si fara oameni competenti nu ar exista nicio companie de succes din lume. In acelasi timp, munca in echipa, sprijinul, respectul si punctele forte ale fiecaruia din echipa sunt elementele care conduc spre succesul echipei. "Respectul reciproc si increderea in oameni sunt foarte importante, iar orice manager trebuie sa tina cont de ele. Micromanagementul nu mai functioneaza, nici controlul excesiv. Daca exista incredere orice se poate realiza," completeaza Noemi Ritea.

Valorile companiei, dedicatia, respectul reciproc, imbunatatirea permanenta, initiativa locala si sincronizarea se regasesc in felul in care colegii de la VELUX Romania relationeaza intre ei sau cu colaboratorii. "Nu promitem niciodata mai mult decat putem, dar incercam mereu sa oferim mai mult decat promitem", concluzioneaza Noemi Ritea.

Despre VELUX Romania
De 20 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX Romania aduce lumina si aerul proaspat si in casele din Romania si din Republica Moldova. VELUX Romania are sediul central si depozitul la Brasov, alegerea unui oras din centrul tarii fiind de la inceput o decizie strategica pentru distribuirea optima a produselor. Clientii din intreaga tara se bucura nu doar de ferestre de mansarda inovatoare si de calitate, dar si de un intreg pachet de servicii printre care consultanta gratuita pentru alegerea solutiei optime a fiecarui spatiu de sub acoperisul inclinat sau terasa. Compania se implica constat in cauze sociale si in viata comunitatii brasovene.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele VELUX, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500152 Brasov, Brasov, str.Turnului nr.5 Coresi Business Park, cladirea T42, modul A3
Telefon: +40 26 840 2740
Fax: +40 26 842 5757
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 26 840 2740
   
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda. Astazi sunt cunoscuti pentru abilitatea de a dezvolta produse de inalta calitate care stabilesc standardele industriei. 75 de ani de dezvoltare de produs au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata, care genereaza in permanenta noi si mai bune modalitati de indeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabila. Grupul VELUX comercializeaza in Romania cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare si dispozitive de comanda si control.
Denumiri marca: VELUX
Cuvinte cheie:  velux  romania  compania  companie  model  ferestre  mansarda  pod  locuibil  noemi  ritea  director  general