proidea.ro catalog online de informatii produse

La aniversarea 20 de ani, VELUX Romania aduce lumina in mansarda lui Popescu Catalin


2017. decembrie 18.

Castigatorul concursului Povesti din Mansarde si-a transformat podul intr-un loc de joaca luminos

Cu ocazia aniversarii celor 20 de ani pe piata, VELUX Romania transforma un pod intunecos si neutilizat, intr-o mansarda luminoasa, calduroasa si primitoare in cadrul campaniei concurs "Povesti din mansarde", al carei castigator - Popescu Catalin, din Ploiesti, se poate bucura astazi de mansarda visurilor lui. Intreaga renovare poate fi urmarita pe site-ul: www.povestidinmansarde.ro.

In noua mansarda, ferestrele VELUX au grija ca intreaga familie sa se bucure de aer proaspat la interior, chiar daca sunt inchise, de confort si caldura fiindca ferestrele montate sunt extrem de eficiente energetic datorita celor 3 foi de sticla si sistemului termoizolator care actioneaza asemeni unui scut extrem de puternic impotriva vantului, a curentului, a temperaturilor reci, dar si a zgomotelor de afara.

"Prin campania aniversara Povesti din mansarde, lansata la inceputul anului, am dorit sa facem oamenii constienti de beneficiile amenajarii podurilor intunecoase si posibilitatile de transformare a acestora in spatii calde si luminoase. De aceea, am lansat o campanie-concurs prin care sa scoatem la lumina povestea unei mansarde inca nelocuite. Ne bucuram ca am adus lumina in mansarda castigatorului acestui concurs si astazi se poate bucura de o mansarda complet renovata, luminoasa si aerisita, unde familia poate petrece clipe minunate" a declarat Noemi Ritea, Director General VELUX Romania.
La inscrierea in cadrul concursului Povesti din Mansarde, castigatorul a sustinut ca doreste amenajarea podului pentru a deveni spatiul de joaca al copiilor, insa fara a-si da seama de adevaratul potential al mansardei. "Mereu m-am gandit ca ar fi bine ca in casa noastra sa existe un loc special, doar al copiilor, in care ei sa se poata juca si dezvolta. Astfel ca, inscrierea la concurs mi s-a parut o sansa de a indeplini visul familiei. Cand am aflat ca sunt norocosul castigator, mi-am dat seama ca acesta va fi cel mai frumos cadou de Craciun pentru copii, dar si pentru noi, parintii", a declarat castigatorul concursului, Popescu Catalin.

"Cand ma uit la pozele de dinaintea renovarii mansardei, sunt uimit. Tot spatiul este schimbat! Lumina produce un efect de confort si liniste, toata mansarda este inundata de razele soarelui, iar spatiul a devenit o lume a copiilor. Daca as fi stiut ca acesta va fi rezultatul final, as fi inclus in planul initial al casei un pod mult mai inalt, cu si mai multe posibilitati de amenajare!", adauga Popescu Catalin.

Castigatorul concursului, Popescu Catalin, a beneficiat de doua ferestre de mansarda din gama Standard Plus, cu geam termoizolant alcatuit din 3 foi de sticla, montate una langa cealalta si echipate pentru actionare electrica prin intermediul unei tablete de control. Cele 3 foi de sticla impreuna cu garnitura suplimentara protejeaza impotriva zgomotelor de afara, iar mansarda devine si mai confortabila, prin pastrarea caldurii in interior. De asemenea, mansarda a mai beneficiat de montarea a inca doua ferestre din gama Standard Plus, montate individual, prevazute cu sistemul termoizolator unic ThermoTechnology™ care transforma fereastra intr-un scut extrem de puternic impotriva vantului si temperaturilor reci.

Iar pentru ca mansarda a devenit spatiul de joaca al copiilor, aceasta a fost dotata cu rulouri opace Disney & VELUX Dream Collection, care include 12 personaje simpatice: de la Mickey, Bambi si Planes la Minnie, Pooh si Princesses. Pentru siguranta si fericirea copiilor au fost montate si rolete exterioare solare, blocatoare de ferestre si plase impotriva insectelor.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele de mansarda si rulourile decorative VELUX, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500152 Brasov, Brasov, str.Turnului nr.5 Coresi Business Park, cladirea T42, modul A3
Telefon: +40 26 840 2740
Fax: +40 26 842 5757
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 26 840 2740
   
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda. Astazi sunt cunoscuti pentru abilitatea de a dezvolta produse de inalta calitate care stabilesc standardele industriei. 75 de ani de dezvoltare de produs au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata, care genereaza in permanenta noi si mai bune modalitati de indeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabila. Grupul VELUX comercializeaza in Romania cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare si dispozitive de comanda si control.
Denumiri marca: VELUX
Cuvinte cheie:  velux  romania  concurs  castigatorul  concursului  povesti  mansarde  mansarda  ferestre  rulouri  rulou  decorativ  decorative  loc  joaca  camera  copii  renovare  in