proidea.ro catalog online de informatii produse

"URSA goes green" pentru a sublinia cat este de important sa alegem intotdeauna materiale termoizolante cat mai bune


2018. martie 06.

Noile ambalaje URSA pentru produsele inovative de termoizolatie URSA BiOnic

URSA goes green
Ne-am asumat acest slogan - URSA goes green - pentru a sublinia cat este de important sa alegem intotdeauna materiale termoizolante cat mai bune.

Prin produsele sale, URSA continua traditia de a dezvolta termoizolatii inovative, implicandu-se activ in angajamentul UE de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera cu 20% pana in 2020.

BiOnic, cea mai recenta inovatie in termoizolatii, lansata pe piata anul trecut, este produsa din materiale naturale regenerabile. Produsele URSA confera cladirilor eficienta energetica, imbunatatind calitatea vietii oamenilor.

Dorim ca implicarea noastra in efortul de reducere a emisiilor de CO2 la nivel global si local sa fie una evidenta. De aceea, am decis sa comunicam public cota de reducere a emisiilor de CO2 obtinuta prin produsele URSA nou vandute.

Cum se recunosc produsele mai bune?
Simplu - dupa ambalaj. Produsele performante sunt livrate in ambalaje verzi, in timp ce produsele economice sunt prezentate in ambalaje pe fond alb. Urmariti sloganul "URSA goes green" si alegeti intotdeauna cele mai bune izolatii. Astfel, contribuiti si Dvs. la efortul comun pentru un maine mai bun.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Ursa, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ursa Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013974 sector 1, Bucuresti, B-dul Ficusului, nr. 14
Telefon: +40 21 269 0663
Fax: +40 21 269 0664
E-mail:
Web: www.ursa.ro
Sorin Pana
director comercial  
   
   
   
Ursa este unul din liderii europeni in domeniul sistemelor termoizolante, produsele lor de baza (vata minerala de sticla si polistirenul extrudat) acoperind piata din domeniul termoizolatiilor si fonoizolatiilor. Indiferent daca se lucreaza in domeniul constructiilor civile, in zona structurii, a compartimentarilor, planseelor sau plafoanelor, va sunt puse la dispozitie produse de calitate potrivite fiecarui tip de lucrare.
Denumiri marca: Ursa
Cuvinte cheie:  ursa  goes  green  romania  bionic  produs  produse  termoizolare  termoizolatie  material  materiale  natural  naturale  regenerabil  regenerabile