proidea.ro catalog online de informatii produse

I_Site - Solutia pentru managementul flotei a ajuns la 50 000 de echipamente conectate


2018. februarie 06.

Toyota conecteaza echipamentele clientilor sai prin intermediul solutiei de management al flotei I_Site

Toyota Material Handling va scrie istorie prin conectarea celor 50 000 de echipamente din intreaga lume, transformandu-ne astfel nu doar in cel mai mare producator de utilaje din lume dar si lider in materie de telematica si inovatie. Toyota conecteaza echipamentele clientilor sai prin intermediul solutiei de management al flotei I_Site.

Product Managerul I_Site, Marcus Löwendahl, explica puterea managementului flotei si a telematicii in materie de manevrare marfuri "Solutia noastra I_Site este adresata tuturor clientilor nostri care au drept scop reducerea costurilor, imbunatatirea productivitatii si cresterea managementului sigurantei de mediu in cadrul operatiunilor logistice - fie ca acestia sunt un client care detine un singur utilaj sau un client care dispune de o flota mare de echipamente in locatii multiple. Numerosi clienti orientati pe siguranta, din intreaga lume au redus substantial numarul de accidente prin introducerea I_Site."

I: Ce este managementul flotei in domeniul logisticii?
Marcus: "Se refera la gestionarea echipamentelor si a operatorilor! Fiecare stivuitor este echipat cu un dispozitiv telematic care comunica prin intermediul retelei de telecomunicatii cu un server web si care ofera clientilor informatii vitale despre modul in care lucreaza operatorii si echipamentele conduse de acestia. Aceste date sunt disponibile prin intermediul portalului web sau prin intermediul unei aplicatii smartphone, ceea ce este perfect atunci cand va aflati in miscare si lucrati de la distanta."

I: De ce este important managementul flotei de echipamente?
Marcus: "Utilizarea unui sistem de management al fotei ofera multe beneficii in patru domenii principale:
  • Controlul costului: Reducerea costurilor cu daunele, optimizarea dimensiunii flotei si a numarului de operatori.
  • Productivitatea: Utilizarea optimizata a echipamentului, o performanta imbunatatita a operatorului, notificari in timp real si alerte de sistem
  • Sanatate si siguranta: Control al accesului operatorului si control al licentelor, verificare pre-operationala, monitorizare soc, blocare socuri, blocare supervizor, proceduri de resetare blocare.
  • Mediu: O durata de viata mai mare pentru utilaj, o utilizare optimizata a bateriei si optimizarea duratei de viata, reducerea timpului de asteptare la echipamentele diesel si pe gaz."


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre conceptul Toyota Smart Dynamics Toyota I-Site, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Toyota Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-041912 sector 4, Bucuresti, Sos. Berceni nr. 104V
Telefon: +40 37 215 7000
Fax: +40 37 215 7079
E-mail:
Web: www.toyota-forklifts.ro
Constantin Tudor
HPT Manager +40 73 120 2881
Mihaela Anghel
marketing manager +40 73 024 0464
   
Toyota Material Handling Romania (TMHRo) este parte a grupului Toyota Material Handling, liderul mondial in domeniul echipamentelor de manipulat marfa. Experienta de peste 50 de ani a grupului, resursele alocate cercetarii si dezvoltarii, precum si know-how-ul in domeniu, se concretizeaza in produse de inalta calitate care incorporeaza o tehnologie de varf. Prezenta pe piata locala incepand din anul 1996, TMHRo este o companie specializata in domeniul manipularii si depozitarii marfurilor, oferind solutii personalizate pentru fiecare aplicatie.
Denumiri marca: Toyota, Kalmar, Bravi, Simba, Vanderlande
Stire
Noul concept Toyota Smart Dynamics
2016.06.01    
Cuvinte cheie:  toyota  tozota  i  site  management  flota  echipament  echipamente  tozota  50000  conectat  conectate